Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželská nevěra

Od: papko00 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych vás požádat o radu.

Zjistil jsem manželky nevěru která trvá dva roky. Její nynějsí prítel je ženatý ve věku 57 le. Jsme manželé 22 let a máme spolu dvě děti na středních školách. Náš věk je stejný a to 44 let.Já jsem pohodový klidné povahy zato muj sok je ten co vykecá člověku díru do hlavy. Nechci o ní přijít mám ji stále rád a jsem ochotný jí tento flirt odpustit. Po společné debatě o tom proč mi to udělala mi bylo řečeno že chce zkusit něco nového.

Děkuji za případnou odpověď

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

3x

Ona se vrátí a zase bude chtít za čas něco nového. Když nad tím přemýšlím, jistě něco měla i před stávajícím milencem. Pokud odpoví, že chce zkusit něco nového... to není jen jednou.

Pokud si nebudete připadat sám před sebou trapně a nenakazí vás nějakou chorobou, pak OK. Ale 2 roky nevěry - to chce už trochu povahy na to. To není si odskočit jednou na jednu noc s neznámým.

Spíše bych se zařídil na případný rozchod - tedy finance, bydlení atd... hezky pomalu a potichu. Až to budete potřebovat, vše bude připraveno. Asi by to děti neměly vědět, ale těžko se to dá utajit, protože si jistě všimly, že není něco doma OK, co?

hodnocení

3x

S podobnou paní bych opravdu nežila dál, být Vámi. To co provádí, není pouhý flirt, ale vztah, jako s Vámi. To jste celé 2 roky nic nevěděl, nebo jste dělal mrtvého brouka? Dělala z Vás asi pitomce, okolí to vědělo, Vy nic.*ee*

Děti, jak píšete, jsou již velké, paní bych poslala za milencem. Díky nim se rozbijí 2 rodiny - jeho a Vaše. Ale víte, co si myslím: Pokud by opravdu došlo na lámání chleba, ten milenec se ani rozvádět chtít nebude. Ví, co by dostal za "nové zboží", když dokázala být nevěrná Vám, může časem totéž očekávat i on. Pokud jeho žena nic neví, pokorně se k ní vrátí, ta Vaše trajda zůstane sama a nebude mít ani jeho, ani Vás. Nic jiného si ani nezaslouží.

Vím, nemohu Vám mluvit do vztahu, malé mimořádné zaškobrtnutí by se snad dalo odpustit, ale to, že se 2 roky dokázala válet s jiným, a z Vás dělat promyšleně vola, bych asi v dalším životě nerozdýchala. Navíc s kozlíkem o 13 let starším. Pryč s ní, nejste ještě tak starý, abyste si nenašel slušnou paní, která Vás bude mít ráda.

Slepovaný vztah už nikdy nebude plnohodnotným. Jaga.

crate*
hodnocení

2x

Opravdu si myslíte, že dva roky paralérního vztahu lze považovat za flirt? To, že své manželce tuto nevěru chcete odpustit ještě nic neznamená. V první řadě by musela mít zájem Vaše žena se začít k Vám chovat, tak jak se sluší a patří a to především z Vás přestat dělat vola.

hodnocení

2x

Jestli jste schopen odpustit, nemluvte o tom! Nepatlejte se v tom! Žádné debaty a rozebírání! Asi to nepůjde, ale můžete to zkusit. Co nezničila nevěra, nezničte vy hovory, které stejně nic nevyřeší, jen ublíží. *hej*

hodnocení

2x

Já jsem tu už někdy psala, jsem pro udržení vztahu a manželství, pokud se stane průšvih jednou a jsou v něm stále city. Ale to, jak na tvrdo s Vámi žena jedná, nesvědčí o nějakém respektu k Vaší osobě, ani o tom, že by jen uvažovala o návratu. Chybí mi tam nějaká citlivost směrem k Vám. Vypadá to, že si Vás moc neváží, až bych řekla, že Vámi opovrhuje. Do Vašeho vztahu ale nikdo nevidí, čím jste mohl zavdat příčinu třeba i Vy, tak těžko posuzovat. Někdy se stává, že žena potřebuje vedle sebe chlapa se vším všudy, že nesnese přílišnou oddanost, až závislost a spíš potřebuje trochu té nejistoty, aby se o chlapa bála. Takové to zaflirtování s jinou ženou, před jejíma očima, z čehož vznikne asi hádka, ale ku prospěchu věci. Dále, nějaké ty chlapské plky o tom, jak byste s ní vytřel schody /jak zaznělo výše/ i když byste toho nebyl schopen, ale to nemůže vědět. Pak jsou ale také ženy, které sní o spolehlivém, věrném chlapovi a umí to ocenit. Jste oba ve věku, kdy se asi stal z manželství stereotyp a děvče si to rozhodlo zpestřit. Možná se ten druhý nerozvede a ještě se ráda vrátí časem zpět. Jen Vy víte, jestli by to pro Vás byla výhra. Ale, podle Vašich slov si to asi myslíte, nebo se spíš jen bojíte, že se Vám zbourá domeček z karet? Každý , kdo nedobrovolně končí vztah jde do nejistoty, ale každý to nakonec zvládne. A když něco špatného neukončíte, tak Vás nic lepšího nemůže potkat!

danys*
hodnocení

1x
S čím chcete poradit,když jste už rozhodly? Fujky hnujky tohle mít doma! Já bych to nechtěl!
doplněno 28.02.16 18:27: Zachovejte se jednou jako chlap a ne nějaká onuce se kterou si každý vytre zadek! To je ten problém,vaše žena chce chlapa a ne srabotku! Chápu,ze je to těžké, ale vyběhl bych s ni,ze by nestačila počítat schody.

hodnocení

1x

Flirt to není, je to trvalý milostný vztah s jiným mužem. Tedy jinými slovy nevěra. Odpustit jí to můžete, ale myslím si, že jí to je úplně šuma-fuk, když se Vám v klidu přiznala k tomu, že si chce prostě vyzkoušet něco nového. A nové to také není, když to trvá dva roky. A také je mi divné jak to píšete. "Její NYNĚJŠÍ přítel". To znamená, že to není její první zkušenost o které Vy víte? Jestli je to tak, tak to teda nechte plavat jako předtím. Píšete, že je tenhle také ženatý, tak to podle mého nebude ani jeden z nich hrotit a tím pádem o ni Vy nepřijdete. A Vy ho teda znáte, když víte, že je to člověk, který "vykecá člověku díru do hlavy". Takže to musí být někdo z Vašeho okolí a znáte i jeho manželku. Tak co si popovídat zase s jeho ženou? Stát se tohle mně, tak si jdu určitě promluvit s partnerem dotyčného a zeptala bych se ho, jestli o tom ví, že se její manžel dva roky intimně stýká s mou ženou a jaký má na to názor ona. Určitě bych neseděla doma na zadku jako schlíplá slepice a nečekala až se mi má "drahá polovička" vrátí vysmátá z "vejletu".

hodnocení

0x

Pro vás je pravděpodobně ztracená. Jak se tohle ženským stane, rozum se jim částečně vrátí nejdřív kolem šedesátky.

doplněno 28.02.16 17:48:

"Já jsem pohodový klidné povahy". To jen ten problém. Ženské kolem 40 začnou panikařit a chtějí si ještě honem něco užít. Klid je pro ně něco jako smrt, žádný život.

doplněno 28.02.16 18:16:

Upřímně, je možné, že kdybyste ji seřezal a jeho přizabil, že by ve vás zase chlapa viděla, ale to asi nehrozí, že..;)

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, v podstatě máte 3 možnosti.

1. trvat na tom, aby manželka vztah - flirt to není, je to normální paralelní vztah - ukončila, jinak... dva roky roztahování nohou jinde mi nepřijde jako "chci zkusit něco nového"

2. chovat se, jako by se nic nestalo a nechat ji žít po jejím, přičemž si budete i Vy žít po svém

3. smířit se s rolí paroháče a manželce její válení se jinde tiše trpět, abyste o ni nepřišel

hodnocení

0x

Dobrý den. Vy už jste se sám rozhodl. Jste připraven manželce odpustit nevěru a skousnout fakt, že má dva roky poměr s jiným mužem. Takže záleží jen na ní, zda s Vámi dál bude žít, ukončí svůj mimomanželský poměr a bude se chovat jako vdaná žena. Nikdo z nás do vašeho manželství nevidí, jen vy dva víte jaké je, nebo není. Takže se domluvte spolu zda oba chcete manželství zachovat nebo ne. Pokud manželka nebude chtít, nic s tím nenaděláte.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
poradit se nedá nic - máte jen 2 možnosti řešení
1) kopnete ji do "xxxxx" a připravíte se na to, že rozvod není procházka růžovým sadem a připravíte se na případnou ztrátu části svého majetku (většina rozvodů neprobíhá v rukavičkách)
2) začnete se řídit podle pořekadla "přítel ženy mé šetří pluh můj i pro pole jiná" a uzpůsobíte tomu své další žití (spolužití)

Trefné přirovnání, jsem se pobavila!

vendelin*
hodnocení

0x

Pěkný den.Nevím jestli Vás zařadit do klidné pohody (povahy) nebo za pi...Jestli chcete zachránit manželství,raději si zajděte sám do manželské poradny a uvidíte...něco radit nemá tady cenu.Každý má jinou povahu.*hi*

Ať uděláte cokoli bude to v očích manželky špatně.Nyní prožívá něco,co doma nemá,je to pro ní stereotyp.Krásné SMSky,vtipný Vy ne,večeře... a hlavně ji inponují jeho kecy,pro ni vtipné.

Něčím podobným jsem prošel,ale moje rozhodnutí přišlo do půl roku.Jo Jo taky jsem se stal šéfem paroháčů.*ee*Ať uděláte jakékoliv rozhodnutí,bude to jen vaše.To ukáže čas jak šťastnou ruku jste měl.Hodně štěstí.

hodnocení

0x

Teda musím říct, že to berete docela v klidu. Já zjistit, že mi někdo šuká manželku a to ještě trvale dva roky, tak bych to asi jen tak nerozdýchal. Každopádně co s takovým manželstvím, kde jste za úplného blbce? Vaší manželku bych kopnul...víte kam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]