Dobrý den, Můj syn,27 let,pozval svého synovce(syna jeho sestry),na představení do kina- nazev filmu DEADPOOl .Rodiče vnuka s návštěvou kina souhlasili. Při vstupu do kinosalu biletarka zakazala vnukovi vstup z důvodu nedovrseni 15 let( vnukovi je 14).Zmínila,že tento film je přístupný až od 15. Nerozhoduje o tomto zákonný zástupce? Myslím,že děti mají v televizi přístup k podstatně horším a brutálnějším skutečnostem,než je vulgarita,která je v tomto filmu a není horší,než v seriálu Simsnovi,na který koukaji i male deti.Děkuji za odpověď,Pelechovaeva@seznam E.
Nerozhoduje. Zodpovědnost je na provozovateli kina.Doma je zodpovědnost na rodičích, případně zákonném zástupci.doplněno 28.02.16 13:29: Nerozhoduje o tomto zákonný zástupce?Tohle je otázka. Je zbytečné porovnávat a rozebírat vulgaritu v TV a v kině.
Tak měl říct, že je mu 15. Občanku po něm bába chtít nemůže. Pokud je film od 15, tak se podle mne zachovala správně, když už jste se práskli sami. Připomíná mi to strýce, se kterým jela 15 letá neteř v mhd. Strýc to chtěl uhrát na to, že jí je 14, ale ona tvrdošijně před revizorem hájila věk. Tak dostali pokutu za špatný lístek
"vulgarita,která je v tomto filmu a není horší,než v seriálu Simsnovi"
HAHAHAHA... Pardon, ale v Deadpoolovi není věta, kde by aspoň jednou nezaznělo opravdu hodně sprosté slovo (kur..., čů...k... atd.). Je tam anál, je tam krev a je to hodně nechutný a brutální. Spíš jako nějaká Tarantinovka než Simpsni...
a příští víkend s ním zákonný zástupce půjde do autoškoly (bordelu) a nechá ho udělat řidičák (ehm, no. to). vždyť je zákonný zástupce, tak co s nějakým zákonem...
No takže v 15. letech,tj.za rok, už není problém,aby Deadpoola videl?To už ty sprostarny slyset může? A nebudem si namlouval,že si co nejdříve s kamarády ten film nesežene. Ať žije vyšší princip a morálka ! Ty děti už tohle mají dávno za sebou,protože se jim to cpe že všech stran.Co to je pí..,už BOHUŽEL věděl v první třídě? opakuji BOHUŽEL. Je to můj vnuk,měla bych byt naopak rozezlena,že vůbec takové filmy spatři světlo světa, ale výchova minulého století mně už dávno přešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.