Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás mohla by jste mi říct ,když bych odešla od firmy dohodou ke dni 31.03.2016 ,ale od 03.08.2015 jsem v nemocnosti ,z čeho se mi bude počítat odstupné?Z nemocenské,nebo z posledních 3 odpracovaných měsíců? Děkuji
Tak kdybys odešla dohodou sama, tak odstupné ti nenáleží. co se týče dohody mezi zaměstnavatelem a zaměstanancem, pak k tomu musí být sdělený důvod (důe zákoníku práce) a výše ostupného je dle počtu odpracovaných let u zaměstanavatele dle průměrného výdělku.
Zaměstnavatel mi navrhuje dohodu,protože se nemám kam vrátit...místo zrušeno...mám podepsanou vypoved k31.7.2015.Tato smouva by se asi zrušila,proto mi navrhl dohodu s 6násobkem odstupného a nevím z čeho se to odstupné vypočítává.Jestli z nemocenské nebo z posledních pracovních měsíců?Abych na to ještě nedoplatila..?Děkuji
Nejste "v nemocnosti", ale v dočasné pracovní neschopnosti (DPN).
Nebude-li v písemné dohodě uveden jako důvod ukončení zaměstnání § 52, písm. a) až c) – zjednodušeně: důvod na straně zaměstnavatele – nevznikne na odstupné nárok.
[Nedoporučuji podepsat dohodu bez uvedení úvodu.]
______
Pokud by nárok na odstupné vznikl, počítal by se z pravděpodobného výdělku, protože jste v rozhodném období, jímž by v tomto případě bylo 4. kalendářní čtvrtletí 2015 (měsíce říjen až prosinec) nedosáhla žádného výdělku.
Nemocenské je dávkou nemocenského pojištění (dávku nelze použít pro další výpočet).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.