Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypočítám svou daň z příjmu?

Od: turinek odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, nevíte, kde se dá na internetu vypočítat daň příjmu? Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Zkuste kalkulačku na Výp/....

Nebo můžete vložit potřebné údaje sem,

spočtu Vám to.

turinek
hodnocení

V případě, budu živit manželku budu brát měsíčně 27000kč hrubého a úroky z hypotéky budou 20000Kč

27 tisíc hrubého a jen úroky budou 20 tisíc. Tak to nebudete platit nic, protože vám nic nezbyde a brzy zemřete hlady. Kde je splátka jistiny?

turinek
hodnocení

Tohle je debilní výmysl našeho učitele ... prakticky je to hodně brutální. Ale nevěděla jsem si s tím rady, jak to vypočítat. A jak je možné, že nebudu platit nic?

No jak, protože na to nebudete mít. Z 27 tisíc hrubého nebude ani těch dvacet čistého, takže z čeho platit, když není kde brát.

turinek
hodnocení

Děkuji za pomoc
uska*

Turinku, jsem naštvaná. Ty nás tady vodíš za nos, rubriku záměrně nezvolíš škola a zadání máš nelogické. Nejsi schopna ani napsat, zda potřebuješ vypočítat daň z měsíční mzdy (což s úroky je nesmysl) a nebo potřebuješ dělat roční daňové přiznání (což by odpovídala čáska za úroky). Poraď si sama nebo se spolužáky, pro mne si ztráta času.

turinek
hodnocení

Pokud mi nechcete pomoct, tak vás přeci nenutím. Jen jsem si nevěděla rady. Sama nevím, jestli je ten úrok za rok nebo za měsíc, protože nám to učitel dostatečně nevysvětlil. A mám to vypočítat za rok.

uska*
hodnocení

0x

Daň z příjmu z čeho? Jste zaměstnanec, OSVČ nebo obojí, daň z akcií či pronájmu, daň z prodeje nemovitost, auta atd. I když se vám bude zdát daň stejná, výsledek u každé daně je jiný. Zkuste třeba tohle pokud jste zaměstanec

mesec.cz/...

turinek
hodnocení

Daň ze mzdy jsem zaměstnanec ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]