Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych půjčku, a chtěla bych se zeptat na zkušenosti s firmou AMV group.
Děkuji
Ahoj lidičky.V rámci tísni jsem nestihnul kuknut na net a nechal jsem se z hodiny na hodinu zlákat na půjčku od AMV grupy.Jel jsem přes celou Moravu do Olomouce po telefonickem kontaktu,že mi nejmenovanou částku půjčí.Natěšený jak koza na capa jsem tam dorazil a nebavili se se mnou vůbec o půjčce,ale o pojištění o kterém zde píšete.Na otázku,zda se mnou uzavřou smlouvu o pojistce a zároveň o úvěru s něma nebyla řeč.Jak už bylo zde uvedeno-první uzavři pojistku a pak uvidíme.Záruka žádná.Mimo jiné-o tak drahé pojistce jsem ještě neslyšel.Další věc ke které jsem se nedostal,protože jsem po 2 minutách dal této společnosti SBOHEM je,že by mě zajímalo,kolik by za těch 500 Kč měsíčně,co po mě chtěli,dostal za oněch 24 měsíců.
V každém případě! LIDIČKY,TUDY CESTA NEVEDE!
S touto firmou sice nemám osobní zkušenost, ale vzhledem k tomu, co všechno se u nás děje (stačí sledovat pořady typu Občanské judo, Černé ovce), bych půjčku hledal jen a pouze u banky.
Jsou to podvodníci, pokud někdo máte zkušenosti, prosím email na jerryeng@seznam.cz Hromadné trestní oznámení a žádost na axe o zrušení pojistky je také řešení. P.S.: po dvou letech dostanete hovno, možná ani to ne, takže pojištění na prd. Prosím adminy o zanechání vzkazu, jsou to podvodníci! Děkuji.
Tak trochu si myslím, že je to zbytečné - můj názor! Budou se obhajovat tím, že klienti to dobrovolně a bez nátlaku podepsali a tím i souhlasili s navrženým postupem. Spíše by pomohlo dát do hlasu firmu i její praktiky, aby se počet nových adeptů dále nerozšiřoval!
Přesto nikoho od ničeho neodrazuji, zkusit se má všechno! Přece "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!"!
Vaše prohlášení se vážení "tváří" velice důvěryhodně a kajícně,nicméně:
1. Při návštěvě je použit odposlech-nahrátí hovoru,ten ale není při soudní při nijak významný,v posdstatě nejde o žádný plnohodnotný důkaz,jde pouze o to,aby jste v očích klienta "zprůhlednili" jednání a tak ho dále psychologicky utužili v tom,že jste zkušení profesionálové. Není to tak. Zkuste použít videozáznam s timerem a datovkou,ten jako důkaz může být soudem akceptován,ale...je monitorování druhých osob bez rozporu se zákonem? Já osobně bych vám takhle nešaškoval.
2. Jako první věc jednání u Vašich profesionálních pracovnic je-sepsání smlouvy o zprostředkování úvěru,kde se zavazujete po dobu jednoho měsíce zprostředkovat úvěr,to je velice milé,ale spousta Vašich klientů už neví,že jde opravdu po období pouze jednoho měsíce,po jehož uplynutí už tuto povinost nemáte.
3. Dle výpisu z ARESu můžete sjednávat pojištění osob,také múžete zprotředkovávat služby,o finančních produktech-sjednávání úvěrů však není nikde památky.
Opravdu jste si tak sebejistí,že můžete býti dál bez postihu? I trestní řád říká mmj.: ...kdo jiného uvede v omyl za účelem získání majetku,dopouští se trestného činu podvodu...
a tak se Vaši zaměstnanci chovají. Ještě jsem neviděl Váš leták,nebo záznam z jednání asi v tomto smyslu : .."Nabízíme životní pojištění bez možnosti odstoupení na dobu min.2 roky,případným zájemcům možná zprostředkujeme úvěr"...
Potom bych rád viděl ty dnešní zástupy klientů. Tak jak,nejeví se Vám můj návrh jako seriózní řešení? Je serióznější,než Vaše věčná prohlášení,lidé nejsou zase až tolik hloupí,nakolik byl Váš prvopočáteční ekonomický projekt stavěný. Pár nešťastníků jste jistě docela psychicky potrápili,je čas ale s podobným klamáním končit a pokud to sami nehodláte udělat,nedivte se,že se začne zástup Vašich klientů houfovat k hromadné žalobě,já jim fandím.
Mnoho úspěchů v lepším duchu podnikání. B.
Vážení, Vaše vyjádření si strčte do prdele. Je to lež a zase jenom lež, můžu Vás ujistit, že neskončím u pouhého vyhrožování na těchto stránkách. Už nyní dělám maximum pro to, aby jsem sehnal většinu podvedených lidí, mezi kterými jsem i já. Nebojte se, brzy dojde i na Vás a potom teprve poznáte, co to je nasranej čecháček. Protože okrádat lidi, navíc když jsou sami v hajzlu je asi největší zločin a náležitě Vám to vrátíme. Zaručuji Vám, že v brzké době budete profláknutější více jak Krejčíř, avšak né ve spojitosti s poskytováním půjček, ale s tím, co s lidma děláte. Ty pitomosti o nahrávkách a podobně si nechte pro budoucí pitmoce, kteří také naletí, stávajícím klientům to neříkejte, víme, že kecáte. Těště se, já nejsem žádný béčko a nepolevím, dokavad nepůjdete do hajzlu!
Chtěl bych poprosit ,aby firma AMV Grouop nedavala na tenhle server oficialné prohášení opakujou ser pořad dokola tak jak to dělají s korenspodencí všech klientu. azačnou radši konečně vyplacet slíbené pujčky .Případ jsem předal ČNB a poradili my abych se obratil na obchodní inspekci ,že jim konečně někdo zarazí tipec.
V některých konkrétních případech by mohla pomoci i školní ispekce. Obecně lze tyto případy hlásit i na nákladové nádraží. Výsledek je naprosto shodný.
Životní pojistky mají ze všech pojistných prduktů nejvyšší provize, za takovou pojistku v hodnotě 1000kč měsíčně může zprostředkovatel dostat tisíce i víc jak deset tisíc, samozřejmě záleži na délce placeni pojistného. to znamená, že sprostředkovatel má daleko vyšší provizi z pojistky, jak z nějakého úvěru na sto nebo dvěsta tisíc.Pojišťovny mají také své pravidla a v případě, že zrušite pojistku nebo ji zruši oni pro neplaceni, tak v prvním roce vrací zprostředkovatel celé pojistné a v druhém půl pojistného, tak přibližně to funguje ve všech pojišťovnách, takže patrně proto si tato firma účtuje poplatek 15000 za zrušeni pojistky. Jelikož si pojišťovny účtuji poplatky sestupně, aby si vyptvořili rezervu na plnění z pojistky, kde jste samozřejmě pojištěný, tak první rok hradite poplatky nejvyšší, druhy nižší a tak se to snižuje, proto pokud pojistku zrušíte v prvních 2 letech nedostanete nic a nebo jen mizivou částku. Každý kdo zprostředkovavá pojištění musí mít zkoušky a na základě těchto zkoušek dostává licenci z České národni banky, bez této licence nejde uzavírat tyto produkty. Dozor nad pojišťovnami i nad jednotlivými poradci a makléři má Česká národni banka. V případě porušeni jakýchkoliv zákonů, pravidel a nebo kodexu etiky v pojišťovnictví, hrozí miliónové pokuty. Možná má tato firma po právní stránce vše v pořadku, ale je otázkou zda dodržuje kodex etiky v pojišťovnictví, to znamená, že zprostředkovatel by neměl upřednostňovat svůj prospěch před prospěchem klienta, podle mne je v rozporu s tímto kodexem to, že klinti nepožadují tuto smlouvu, ale pod tlakem okolnosti a své tíživé finanční situace, jsou touto firmou dotlačeni k podpisu smlouvy kterou ani nepotřebuji, třeba proto, že mnozi již smlouvu mají a nebo proto, že nani nemají peníze a navíc si tato firma účtuje dost vysoké poplatky za nedodrženi podmínek. Jenže vy jste nešli pro životní pojištěni, vy jste šli pro půjčku nebo úvěr, jste vlastně vmanipulováni do něčeho, co jste vůbec nechtěli. Něco jiného by bylo, kdyby jste se zavázali, že pokud dostanete na 100% schválenou půjčku, tak až po té musíte uzavřit pojištění, ale pokud vás někdo nuti a zneuživá vaši tíživé sitouce k podpisu něčeho dopředu aniž znáte výsledek, tak to nemá s kodexem etiky nic společného. Navíc existují jiné pojistky které jsou přímo specializované na úvěry a jsou na statisícové půjčky daleko levnější, nebo u jiných se měsíční pojistné snižuje podle zbývající výšky úvěru až na nulu, samozřejmě provize z těchto pojistek jsou daleko nižší než ze životního pojištění, jen v řádu stovek. Naříkat si na těchto stránkách nemá cenu, doporučovala bych napsát na Asociaci českých pojišťoven a hlavně napsát přimo na Českou národni banku, na stránkách internetu máte všude informacek, napište dotaz, jak se máte zachovat a jakou formou máte postupovat v případě stížnosti a prošetřeni činnosti této firmy a hlavně jejich zprostředkovaelů a kodexu etiky v pojišťovnictví. Nic se za to neplati, pokud firma nejedná čestně, bude ji činnost v pojišťovnictví zakázana, pokud se to slučuje s kodexem etiky, může být firma ráda. Pokud firma jedná v souladu se zákony, nemusí se ničeho bát a bude mít aspoň argument o své bohulibé činnosti. Ikdyž firma píše, že tento poplatek vymáha ona ne pojišťovna AXA, přesto bych se obrátila i na tuto pojišťovnu, myslím, že každá pojišťovna by měla hledět na své dobré jméno a ne jen na krátkodobé zisky, udivuje mne, že pojišťovna AXA spolupracuje s lidmi o jejichž podnikaní v oboru pojišťovnictví by se dalo polemizovat. Podle mne neni korektní zatahovat lidi kteří mají již dos svých probolému, ještě do dalších problému s pojištěním, neuznávám to a je také otázkou jestli nedělají špatné jméno pojišťovacím poradcům. kteří se opravdu snaži a dělají svoji prácí poctivě a v souladu s pravidly. Firma se kryje a o své zisky nepřijde v žádném připadě, protože si účtuje dost vysoké poplatky za zrušeni smlouvy životního pojištění, co se stane s klientem, kde na to vezme, když ho sama nejprve vmanipulovala do této situace ji nezajíma, tak o čí prospěch vlastně jde?
AXA si z toho nic nedělá, už jsem to zkoušel je kontaktovat, ale dostal jsem nakonec vyrozumění přes AXU jednatele společnosti AMV, že je vše košér a že se to týká pouze sepsané smlouvy ve vazbě klient - společnost. AXA se chová jako o nás bez nás, neboť jí pojistky přibývají, ona si strhne v prvních dvou letech poplatky a když to klient poté zruší, jí to absolutně nevadí, proto ta pozice "mrtvého brouka"! Takže kontaktovat AXU nemá cenu!
V životě se už nenechám napálit takovou firmou jak je AMV.Group a ani ji podobnou-Money group.Jsou to podvodníci,lháři.Že ja blbec jsem nešel nejdřív na tyhle stránky,protože mám stejné skušenosti jak všichni přispivajíci.Ten kdo tady píše hezky o tyhle firmě tak je určitě zaměstnancem jinak si to nemužu vysvětlit kde na ty lži chodí,že dostal od nich pujčku.Mám spoustu kolegu ,který si o uvěr zažádali tak jako ja a do dnešního dne nic nedostali ani se jim nikdo neozval.Platí jenom pojištění a nic z toho.A z ty pojistky taky nic neuvidime.Všechno pujde na naklady firmy.Jsou to hyeny a dám to do občanského džuda at se už nikdo nespáli.AMV group
Přátelé, ze zákona máte možnost od jakékoliv pojistné smlouvy odstoupit do 2 měsíců, a to takzvaně k prvopočátku. Tedy odstoupíte zcela bezplatně a jsou povinnni Vám veškeré finance vrátit.
Pokud to někdo zvládnete za včasu, tak držím palce.
To máte sice pravdu, ale...!
1. Bohužel účastníci této kauzy podepisují smlouvy o údajném zprostředkování úvěru do 7 dnů s platností 2 roky. Pokud vypoví Axe pojištění (třebaže do dvou měsíců), tak tím porušují výše zmíněnou smlouvu s fy AMV a tím se vystavují pokutě ve výši 15.000,-Kč, Takže to má AMVéčko lišácky ošetřené, storno období pro ně neplatí a ikdyby, dostanou peníze z provize formou pokuty!
2. Sice klienti mají právo odstoupit do dvou měsíců od pojistné smlouvy s tím, že dostanou zaplacené splátky, ale v praxi to tak není. Pojišťovna okleští splátku od poplatku a údajného vyčerpaného pojistného a vrátí klientovi zhruba necelou třetini plateb (vlastní zkušenost u mých klientů)
Takže Vaše rada je dobrá, ale v tomto případě nepoužitelná!
Osobní zkušenosti stouto firmou mám. Jelikož jsem se dostal do finanční tísni, tak potřebuju půjčit. Banka mi nedá nic. Rozhodl jsem se skusit tuto firmu. Výše zmíněno o životní pojistce je bohužel pravdivé. Chtějí uzavření smlouvy u AXY a po zaplacení pojistného poslat doklad o zaplacení a doklad o trvalém příkazu na pojistku e-mailem. Dva dny po odeslání těchto dokladů mi volali, že mi nepůjčí. Této firmě se radši vyhněte
Takže příbuzná jela do Olomouce kvůly této půjčce. Podmínkou bylo uzavřít pojistku u pojištovny AXA - až poté by se dozvěděla jestli jí půjčku dali (což by asi nedali). Takže do toho nešla. V případě že by jí půjčku nedali musela by mít tu pojistku myslím 2 roky jestli by ji daly tak 8 let.
Toto se mi zdá pěkná sprostárna - tak lidi si chcou půjčit, musí ale uzavřít pojistku, pak půjčku nedostanou a ještě musí platit?
Ale zase myslí že každýho by mělo trknout, že když chcou uzavřít pojistku předem že nebude něco v pořádku.
Vyhnete se AMV Group,vše je založeno na podvodném shánění klientů pro AXA pojišťovnu pod slibem úvěru. Já to podepsal a ukázal poradci. Ten mi řekl,že se mám na ně vykašlat,s té pojistky nemusím vidět ani korunu a úvěr taky těžko dostanu. Chodí do bank a jste-li v registru,máte smůlu. Žádné soukr.investory NEMAJÍ! A pokutu platit nebudete,pokud včas dáte výpověď dopisem než naoko vám seženou úvěr,který samo sebou nevyjde-jako náhodou.
Dobrý den.Podařilo se vám nějak z té smlouvy vycouvat,aniž by jste platil tu jejich pokutu 15 000?Děkuju.
dobry den taky jsme to zkusili a chteli by jsme z toho nejak ven jeste nam nikdo nevolal a zitra je to 10 dni od uzavreni pojistky dekuji za odpoved na email karlos.dodo@seznam.cz
Dobrý den,
taky jsme s tou firmou uzavřeli tu smlouvu. Mohla bych Vás poprosit o napsání co bylo obsahem té výpovědi. Máme strach, abychom neplatili tu pokutu 15 tisíc.
Děkuji
Dobrý den,
prosím poraďte jak vycouvat z tohoto pojištění bez zaplacení pokuty? Mně sice napsali sms, že je mám kontaktovat, že zafinancují půjčku, ale já už tomu nevěřím. Prosím poraďte jak se jich zbavit!
Děkuji
Pokud jste nepodepsal smlouvu o zprostředkování půjčky, tak se dá zrušit pojištění bez udání důvodu do dvou měsíců. Ale pokud jste šalamounskou smlouvu podepsal, buď zaplaťte pokutu nebo plaŤte dál pojištění. Mimochodem Comfort není špatné investičko (investiční životní pojištění), i když bych ho v těchto parametrech, jak je uzavírá AMVéčko, neuzavíral. Jelikož zaplatíte na něm poplatky v prvních dvou letech (kapitál se žádný netvoří, navíc je to pojištění a ne čistá investice), tak po zrušení nic nedostanete! Proto doporučuji po dvou letech změnit pojistku buď dolu, na 300,-Kč/měsíc, nebo vylepšit, ale pokud ji zrušíte, proděláte na tom jedině Vy! Hlavně že AMVéčko vydělá tak jako tak!
nemyslim to konkrétně na alfina, ale přijde mi, že většina lidí, co tam byla, polovinu věcí vůbec nepobrala. pojistku chtějí, to ano, ale pokud vám neseženou investora, tak peníze si po dvou letech můžete vybrat, jsou tam naspořený. na druhou stranu je to logický.ani já bych nikomu nepůjčil, pokud nemám jistotu, že ty peníze dostanu zpátky. já peníze dostal do 14 dní...
Nevím, co po dvou letech chcete vybírat. Obecně platí u investičních životních pojistek, že první dva roky jdou veškeré peněžní prostředky na poplatky, takže po dvou letech tam kapitál žádný není!
Ano souhlas,první 2 roky jde vše do pojišťovny a pro klienta 0.po 24 měsících naskakuje odkupné ale to je tak směšné,že o něm hanba mluvit..Jsem pojišťovák ale takhle shánět klienty jako AMW je ostudné pro celou moji branži poctivých kolegů.
Moje slova, ale kolego, takhle se ale na tom dají vyrobit slušné peníze. Takhle bych se klientům už nemohl podívat do očí, natož jim podat ruku! Je pravda, že kdybych to tak dělal,můj profi život by musel být jako kometa. Zazářil by a pak uhasl.
Je pravda, že to podmiňujou jim vyhovujícími podmínkami, ale dle mého názoru by se to dalo řešit i jinak. Pokud jsou, jak firma proklamuje, seznámeni o všech zákonitostech, proč si myslí to, o čem tady píší a vylévají si bol. Brečí pěkně, ale bohužel na cizím hrobě. Stejně nepochopím lidi, že na to přistoupí, vždyť existuje spousta možností a pokud už je někdo v registru a nic jiného mu nezbývá, proč neshání peněžní prostředky jiným způsobem. Vždyť se tímto čím dál víc žene do záhuby, stejně mu nikdo nic neodpustí v tomhle státě, pokud nedluží alespoň min. 10 mio Kč!
to mate pravdu nedavno jsme žadaly o pujčku a ten sami připad za deset dnu jsme nedostaly žadne penize v žadnem připadě to nepodepisujte jenom svás dostanou prachy
Zdravím mongolského agenturního zaměstnance. S takovou češtinou vám nikdo nepůjčí - zkuste se vzdělávat, třeba se pak někdo najde.
Nějak tu nevidím, že peníze za pojištění, které byste si platili, vám nikdo nevezme. Mě u jejich prvního investora půjčku nedali, ale budou shánět dalšího, snad to dopadne. Všechno mi na rovinu řekli a vysvětlili, tak nevím, proč jim nadáváte do podvodníků?
Milý občane,Investiční Životní Pojištění je založeno na investování vašich peněz do jejich byznisu,který jim bude vydělávat balík a v momentě,kdy přijde doba výplaty,tak najednou firma prodělá i vy dostanete houby.
Dobrý den, to mně slíbili taky už je to 2 měsíce a žádny investor se mi ještě neozval.Snad firmě AMV Group nevěříte?To ja jsem s nima mluvil taky a dokonce mi řekla ,že jsem žádnou pojistku nemusel uzavirat.Jenomže v Praze,když jsem jim řekl jestli to jde bez pojištění tak mi řekli ,že se pak se mnou o uvěru nikdo bavit nebude.Je to vypčitanej podvod.Za opojištění doopravdy nic nedostanete ,protože jsem se bavil s pojištovacím poradcem.Nebudte hloupí a neveřte Amv Group.
Presne tak AMV GROUP s.r.o Jsou Vazne jen banda co tezi z lidske hlouposti a momentalni ptreby lidi ziskat fin.obnos sic z duvodu nevyhovujiciho v bance nebo to je jedno.Muj pribeh je ze kdysi jsem vyvadel a pro banku jsem nevyhovujici,prezto ze jsem uspesny a vydelam si slusne penize.Zacinam podnikat atak potrebuji na start 1OOti,pro tuhle firmu nebyl zadny problem a na otazky zda castka pochazi z jejich zdroju ANO,poplatek predem NE,Tak po domluvene schuzce v praze takze odemne 100km a celi den v prrrr?jsem si knim prijel zalozit pojistku a dozvedet se ze az zaplatim prvni zplatku tak se pokusi mi zajistit nejakou pujcku.Takze vylet a tahle sranda ze strany tehle spolecnosti me vysel na 2tis,ale hreje me ze jsem jim prez to vse nenaletel.V ceske republice se tihle lehkozivky a podvodnici maji dobre,ale verim ze jednoho dne i nane dojde.Neverim uz temhle firmam a jsem presvedcen ze si penize pujcit jen tak na smenku nebo od ne banky nejde!A firme amv group -na kazdou svinku se ta voda vari a na vas obzvlast horka!
Mimochodem nechapu na jakem zaklade predschvaluji pujcku a kdyz jsem se jich nato zeptal tak ta holcina co je naucena plinule rict asi pet vet a zaskrtat par okynek u smlouvy kdyz se nekdo chytne nevedela co rict!Opravdu velky oblouk od teto firmi.Mate nekdo zkusenost z nejakou nolmalni spolecnosti co je schopna pujcit 100.000tis na tri roky
Mimochodem byt poj.AXA tak se za tyhle praktiky podvodniku chytnu za hlavu!Osobne bych si unich pojistit nedal ani snad psa protoze v pripade neceho to opet hovori asi o lzich a podvodech AXO preji bzky KONEC a To i AMV GROUP s.r.o
hmmm tak to by me zajimalo jak jsi to udelal co znam lidi co tam jeli tak do dneska maj kulovi a na vypysu z obchodniho rejstriku maj jen pojistovaci poradce pro pojistovnictvi.
Zdravím...chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s půjčkou od MONEY GROUP? Bohužel po přečtení příspěvků zjišťuji, že to zřejmě bude něco podobného. Také to má hodně společného s AXOU, ale zároveň se smlouvou s AXOU zaslali i smlouvu ohledně půjčky.. Sice je to zdlouhavé(už to vyřizujeme přes měsíc), ale že by přestali komunikovat nebo byli nepříjemný, to zase nemůžu říct a že by se to točilo jen kolem AXY také ne...
MoneyGroup je úplně stejný podvod. Vše probíhá podobným způsobem, přijde Vám, že je vše schváleno na krásně potištěných papírech, že si máte zavolat někam na číslo 90Kč/minutu.. pak Vám přijde od druhého s.r.o. investiční životní pojistka k ČSOB pojišťovně od 500-1000kč za měsíc.. tu podepište.. a prd, peníze nic, ale přijde od třetího s.r.o. lejstro, že už jste k úvěru už jen krůček.. a že když to lejstro podepíšete už to bude.. v lejstru je, že tu pojistnou smlouvu nesmíte dva roky vypovědět nebo zaplatíte pokutu 30 000kč.. problém, je, že když to podepíšete, tak stejně v žádném z těch papírů Vám nikdo žádné peníze nezaručí.. a po internetu je už asi xy příspěvků, že od MoneyGroup nikdo žádné peníze neviděl.. zato nám v republice stoupl počet investičních pojištění... NEBRAT - MONEY GROUP jsou jen pojišťováci, půjčka od nich je PODVOD.
Dobry den vam vsem,tak sem asi prave zjistil ze sem naletel jak deb..dnes sem s nimi sepsal smlouvu a az ted zjistuji po precteni prispevku ze sem mezi dalsimi lidmi co naleteli,uvidm co se bude dit a urcute vam dm vedet jak se to viviji.Jinak mate vubec nekdo pozitivni zkusenost s nimi.Diky
byla jsem olomouci pozadat si o pujcku chteli zaplatit pojistne tak jsem zaplatila a slibili mi ze do dvacet ctiri hodin ze to budu mit na ucet tak zadnem pripade jsem to nedostala a pak mi rekli ze natu pujcku se ceka dlouho tak me seto pripada ze jeto podvod abi vidirali lidi spenez zadna pujcka takova nexestuje.dejte si nanich pozor .
Dobrý den, mamka teď uzavřela taky tuhle pojistku u AXA s tím, že dostane půjčku. Prosím poradíte jak odstoupit, aby neplatila výše zmiňovanou pokutu? První splátku zatím nezaplatila. Můžete psát na mail cechura.a@seznam.cz Moc děkuji za jakoukoliv radu.
Zdravím všechny, trochu nechapu ty odkazy tady,protoze mě pujcku zprostredkovali!Sice to trvalo dyl a misto 200tis.mam jen 140,ale mam jiů. s pojistenim jsem souhlasil a dokonce mi rekli ze to nemusim dostat,tak nechapu ty,cko tady písou ze jim rikali ze to dostanou do 24h..jinak kamarad byl u pravnika a od ty pokuty odstoupit nejde,,musite si hold rozmyslovat co podepisujete,protoze oni to maji nahrany,ze vam o ty pokute rikali.
Jsou to podvodnici npo zavolani na jejich firmu Vam na mobil napisi ze uver je schvaleny a ze se tam musite do 7.dnu dostavit a potom Vam nechaji podepsat pojistku u AXY a ze do 10.dnu mate penize a nic nedostanete jen platit a platit. kdyz tam volate tak bud neberou telefon a nebo Vam tvrdi prvni investor nevysel hleda se druhy a porad dokola a kdyz se zeptate jestli uz nekdo penize od nich videl tak reknou vsichni klienti jsou spokojeni ale to je omyl nikdo koho znam penize nevidel a to Vam jeste pri podpisu reknou ze kdyz o pujcce reknete svym znamym ze s toho mate provizi a ono nic nic jen vitr v penezence nejhorsi je ze se chovaji jak hyeny obiraji i lidi s malymi detmi a ve financni tisni clovek by si nezadal o uver kdyby jej nutne nepotreboval. Je to hnus jaky maji zaludek a to se ani ta AXA nestydi hlavne ze ma reklamu v televizi a jestli pak to tak chodi ze na dalnici prijede AXAa spravi zdarma auto velky kulovy sprostaci
Tak trochu mi pomozte! Proč vůbec jdete do těchto půjček obzvláště za těchto podmínek. Vždy se dá najít daleko lepší řešení! Jinak AXA s tím nemá nic společného, ale hraje "mrtvého brouka". Jelikož si lidi myslí, že v pohodě, aby neplatili pokutu, zruší pojistku po dvou letech a vyberou kapitál! Bohužel právě tyto dva roky platí jen a pouze poplatky bance a provize AMVéčku, takže sumasumárum nic absolutně nedostanou!
Stačí si ale spočítat, co je výhodnější, zda zaplatit pokutu nebo pojistné. Jinak mimochodem IŽP od pojišťovně AXA patří momentálně v tomto sektoru 5. místo v kvalitě produktu na trhu!
Pane, proč lžete? Půjčku jsem od nich dostal a to, co říkáte není pravda. Nikdy mi nepřišla sms, že mám úvěr schválený, v sms se píše, že mám možnost získat úvěr nebo tak nějak, nic není v dnešní době jisté, že? A vám se něco nezdá na pojištění úvěru? Kdopak by půjčil bez pojistky. Se mnou jednali slušně, všechno mi vysvětlili, všechno bylo černé na bílém na smlouvě, úvěr jsem po měsíci a něco dostal a jsem rád. Však si přečtěte přímo na jejich stránkách, jak jednají s klienty a nešiřte tu bludy www.amv-group.cz/
Právě dnes jsem tam byl a vše co je zde napsáno je pravda!Nejen že musíte uzavřít pojistku,ale místo úvěrové smlouvy,vám dají podepsat NE úvěr,ale jen sprostředkovatelskou smlouvu na dva roky a na mou otázku kdy dostanu peníze mi bylo řečeno,že do 14 dnů,dále jsem se zeptal,že bych si to raději rozmyslel doma a tudiž bych chtěl tu smlouvu sebou domů a na to mi bylo odpovězeno,v žádném případě,když jsem se zeptal proč to nejde,odpověď byla že bych si to třeba chtěl okopírovat a provádět to samé jako oni,JSEM SNAD TAKOVÁ HYENA JAKO ONI?V tuto chvílí to byla poslední kapka,která mě přesvědčila o mém podezření že je to pořádný ŠPEK a tak jsem stama rychle vycouval,ale těch lidí kteří to podepsali a odchazeli s jejich složkama tam bylo fůra,ti co seděli vedle mne se na nic neptali a slepě jen psali,vypisovali,podepisovali a vůbec se nezajímali jestli je to pravda co jim říkají,
doplněno 26.11.09 10:44:POZOR SPROZTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA JE NA 2 ROKY,TAK ŽE VÁM MOHOU HLEDAT INVESTORA NA VAŠÍ PŮJČKU CELÉ DVA ROKY
asi mate vsichni pravdu(NEJDU DO TOHO)jeste ze sem tam nejel .FAKT DIKY MALEM SEM BYL JESTE JIC V P- NEZ SEM . me tvrdily ze pujcka na 200tis je uz schvalena a ze staci zajet jen na pobocku do prahy .a je to .kdyz sem se ptal kdy dostanu penize od podepsani smlouvy tak rekly ze za 14dni ,tak se jich ptam proc tak dlouho ajestli to neni naky šmecko . prej ze to sou nebankovni pujcky proto to tak trva,a ze to urcite levota neni ,uz jim neverim(.JE TO šméčko).vo zadnym pojisteni vubec nemluvily zejtra sem tam mel jet jeste ze je ten ZLATEJ INTERNET a neco sem si precet, jeste tu nikdo nebyl spokojenej ,krome tech co sem pisou s amv group
Dobry den ma pritelkyne dostala od nich udajnych 100000kc schvalenych musela pritom skrz pujcku uzavrit zivotni pojiste u pojistovny AXA to by me nejk nevadilo ale uz je to 2,5 mesice a nic se nedeje ceka se na udajneho investora nebo bankere coz se zatim tak nestalo no co k tomu vic dodat banda pojistovaku co se schovava za udajnymi pujckami za pojistovnu s pozdravem Pokorny
Osobní zkušenost: Spol. AMV Group je ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ FIRMA na kapitálové životní pojištění,nikoliv poskytovatel-zprostředkovatel úvěrů. Tato společnost žije ze sjednávání smluv a na základě rozhodčích doložek,jež jsou nedílnou součástí každé smlouvy,potom z obrovských výnosů za nedodržení podmínek - neplacení sjednaného pojištění.
Při tel. i osobním jednání Vás osloví s tím,že Vám sjednají půjčku a že ani nechtějí platbu předem,což je veliký psychologický tah na potencionálního klienta,který je zvyklý u těchto společností na jednání typu-uhraďte na místě 6.700,-...7.800,-,poté obdržíte...nene,takhle to tu nefunguje,naopak,jednatelka Vás plně uspokojí každou Vaší poptávkou,vše je možné a dohodnete se ALE!-na místě sjednáte již zmíněné pojištění a ZA ODMĚNU dostanete ZPOSTŘEDKOVATELSKOU SMLOUVU na půjčku,ale i tady POZOR!,tato smlouva je sjednána pro období pouze 1.měsíce,poté jako vygenerovaný a úspěšně pojištěný klient odpadáte z registru žadatelů o úvěr a přesouváte se do seznamu potencionálních neplatičů,kde na Vás čeká společník v pozici ROZHODCE a při nedodržení plateb pojištění po dobu min. 2let uplatní Rozhodčí doložku,kterou nevědomky podepíšete ve smlouvě o zprostředkování a tato legrace Vás bude stát 20.000,-Kč.
Svou strukturou odpovídá podobným společnostem,např. DUBAI Invest apod.. Půjčku zde tedy neočekávejte,není to nosným programem této společnosti.
Přeji mnoho štěstí,pokud se pohybujete v těchto vodách. K.
Dobrý den, na AMV Group mám jen jediný názor jako mnou 13dotázaných.PODVOD.Jsem na vše docela opatrný a při telefonátu od AMV Group že mám pujčku (předschválenou) a at se dostavím na pobočku jsem se akorát dozvěděl že než mi schválí pujčku musím si přes ně vytvořit životní pojištění s měsíčním plněním 500kč a pokud to přestanete platit amv po vás budfe chtít 15000kč za porušení smlouvy.ŽÁDNÉ PENIZE NEDOSTANETE.Řeknou vám že do 10ti dnů se ozvou ale nic se neodehraje jen vám příjde papír poštou že se nepodařilo najít investora pro vás a at čekáte dál a nepřestáváte platit pojistku.Potřeboval jsem peníze nutně ale na místo toho ted dávám každý měsíc 500 za nesmyslný pojištění ktere je nevýhodné.Já mám práci,krásný příjem a jsem sám ale nutně jsem potřeboval a oni ani v tomto nevyhověly.Šel jsem do banky a dostal jsem 2x tolik než co jsem žádal od nich.Snad si to ti mrzáci budou číst.S pozdravem Cochmaister
Nejsem zastáncem AMV Group, ale pojištění od AXY je produkt, který se svými parametry řadí mezi lepší průměr. Nevím, jakým způsobem je formulovaná dohoda se zmínkou o investičním životním pojištění, ale pokud se uvádí, že ji nesmíte vypovědět, proč za určitých podmínek neuděláte úpravu pojistné smlouvy. Vždyť investičko Comfort Plus jako jediné na trhu nabízí minimální měsíční splátku ve výši 300,-Kč, což by odpovídalo i zajištění na smrt ve výši 200.000,-Kč (může být i 0,-Kč). Pokud to ovšem jde, Vás se to týká tím, že budete platit o 200,-Kč měsíčně méně, ale pojistka přitom zrušena nebude.
Podotýkám ale, že neznám přesné znění dohody, ale za určitých podmínek by to bylo řešení!
mimochodem zjistil sem že amv group je firma založená v červnu roku 2009 a má tři spoluzakladatele
A dokázalo za tak malou chvíly oklamat stovky lidí.
Tímto se spíše obracím na AMV Group a ptám se jich, proč klientům neukáží skutečný seznam investorů? Po přečtení názorů jste z 99% podvodníci, tak se očistěte a ukažte, že tyto investory skutečně máte. Proč v prvopočátku všem klientům říkáte, že u vás prošli a půjčku je možné dostat a ve finále ji téměř nikdo nedostane? Když jsem se zeptala slečny, která sepisuje smlouvy, odpověděla mi, že neví. Nevěděla ani, jakými kritérii musí klient projít, když už s ním sepisovala smlouvu. Bohužel, VÁŽENÁ POJIŠŤOVNO AXO, slečna sepisující životní pojistku nevěděla, jak tato pojistka vůbec funguje! Na dotaz, proč ji vůbec sepisujeme mi odpověděla, "kdyby se něco stalo, aby byl z této pojistky dluh zplacen" Ale tato pojistka na tento úvěr nebyl vinkulován! Firma AMV Group má velké trhliny v serioznosti a pokud se chce očistit, jak na internetu vyhlašuje, ať to udělá, dá k nahlédnutí investory (znám firmy, které půjčují a své investory zveřejňují) a ať nám řekne, proč někdo proje a většina ne (do registru prý nenahlížejí) a ať se vyjádří k pojistce, kterou si může klient uzavřít levněji a ve prospěch zajištění úvěru.
Snad pouze v případě, že bych potřebovala hypotéku na bydlení půjčila bych si ale pouze u banky.tyto rychlé půjčky jsou předražené a jen dostanou lidi do potíží.Téměř každý má rodinu a pokud potřebuju nezbytně peníze obratím se nejdřív na ně.ještě k tomu nezbytně potřebuju-mladí neumí vyjít s tím co mají, musím přece z každé výplaty odložit částku i kdyby to mělo být 100kč a žít z toho co mám, věci jako je elektronika a td kupuju až mám.Pravda jsem už dost stará ale i dceru jsme učili, že na Vánoce a dovolenou se nepůjčuje.hypotéka na byt který máte na trvalo to je jediné kdy si půjčím ale na auto které je za pár let staré a bez hodnoty a ještě jste ho pomalu nesplatil tak to jako řešení nevidím.
Tak ...""!
půjčku mi opravdu dají ale ze slibovaných 200tisíc mi půjčí prej jen 55 a z toho zaplatím 133tis a nebo 110 s ručitelem a pak zaplatim jen 228 tisíc no neni to nádherné a to jim musíte dáti provizi 12 tis tak co lidičky?
tak já nechápu proč to podepisujete když se vám to nelíbí a pak tady brečíte..proč?a ještě prozraďte, jaký je váš příjem, že jste chtěl 200 tisíc ...
peni nejsem magor abyh uzavřel půjčku za tak šílených podmínek příklat. abyh si pujčil 50tis a zaplatil 1333tisic tak to je hotové šílenství. a vy ste blázen
Jak tak pozoruji, inteligence vládne těmto stránkám čím dál víc. Už se to tady začíná měnit ne na rady, ale na diskuzi o ničem. Doporučuji změnit stránky z Poradte.cz na Nadavejte.cz!
Tak koukám, že jsem se jako spousta dalších nechala napálit a nic z toho. To je teda hnus , že se někdo přiživuje na krizi ostatních. Já jsem nutně potřebovala peníze, jelikož jsem nezaměstnaná, tak mi nikdo nepůjčí. Kamarádka čeká na půjčku už půl roku a nic...ale hlavně že platí pojistku! Odkaz na tuto diskuzi dávám kam se dá, aby se lidé dozvěděli pravdu a nepřibívalo dalších napálených lidí. A společnosti AMV GROUP bych chtěla vzkázat, aby říkali lidem pravdu - to znamená : ,, jen vás uháníme aby jste si udělali pojistku a mi z toho měli peníze ´´
Jen aby jste viděli,komu tak slepě věříte a proti komu stojíte. Jde o údaje z ARESu a ty nelžou,tak přemýšlejte,lidi!
jméno: | Michal Rückel, rodné číslo: 8607243557 | |
vklad: | 80 000 Kč | |
splaceno: | 100 % | |
obchodní podíl | čtyřicet procent | |
jméno: | Aleš Drašnar, rodné číslo: 8501191611 | |
vklad: | 60 000 Kč | |
obchodní podíl | třicet procent | |
jméno: | Václav Zilvar, rodné číslo: 8407103111 | |
vklad: | 60 000 Kč | |
obchodní podíl | třicet procent |
...a ještě jeden vzkaz-věřím,že až tahle věc vejde v praxi,nebude ani AMV(březen 2010). To je to,na co lidi pro neznalost doplácí a z čeho páni-sotva čerství absolventi stř.škol a učilišť profitují.
A ještě jedna věc: každá smlouva má svoji ochrannou lhůtu-AMV ji má 1.měsíc,po kterou se vám zavazuje zajistit investora. Proč ji sami před vypršením jednoho měsíce nevypovíte a ŽP zcela a bezúplatně nezrušíte? Zde máte 2měsíce.
Lidé,myslete a čtěte: novinky.cz/...
Nejvyšší soud a Vrchní soud v Praze vytáhly proti lichvářským podmínkám smluv o půjčkách. Lidé, kteří dosud neměli zastání proti tzv. rozhodcům, kteří dokázali z tisícových půjček "vykouzlit"kvůli nemravným pokutám a úrokům miliónové dluhy, dostanou možnost se bránit.
FOTO: Archiv Novinky
Dnes 3:34
Dlužník bude moci nově zpochybnit platnost rozhodčí doložky, a tím si vymoci jednání u soudu. To dosud dlužník nemohl, protože nenápadná větička, často psaná drobným písmem, která zanikne v několikastránkovém dokumentu, znamená, že jejím podpisem se dlužník vzdává řešení případného sporu soudní cestou.
Jednání u soudu přitom může mít velký význam, protože soud na rozdíl od rozhodců bude přihlížet i k "mravnosti"smluvních podmínek. Dokonce může i snížit smluvní pokutu, která právě z většiny takto sjednaných půjček dělá dosud lichvu.
A co spotřebitelům pomůže? V březnu podle informací Práva vyjde na pokyn Nejvyššího soudu ve Sbírce soudních rozhodnutí a stanovisek loňské rozhodnutí pražského vrchního soudu.
Ten v něm přesně popsal, jaké náležitosti musí mít správná rozhodčí doložka, kterou desetitisíce smluv obsahuje: buď jméno budoucího rozhodce, nebo způsob, jakým bude jmenován. O neplatnosti rozhodčí smlouvy, v níž tyto věci nebudou, bude moci rozhodnout soud.
Rozhodci jako agenti věřitelů
Podle místopředsedy pražského vrchního soudu Jaroslava Bureše má svět rozhodčího řízení dvě tváře: normální a odvrácenou. Bureš, jehož soud se věnuje právě případům insolvencí, hájí práci poctivých rozhodců slovy: "Mnoho sporů se k soudům ani nedostane proto, že rozhodčí řízení proběhne naprosto v pořádku."
Problematické jsou ale podle něho smlouvy, při nichž některé finanční společnosti půjčují peníze lidem, kteří jsou v tíživé situaci a zahnáni do kouta jsou ochotni podepsat i smlouvu s tzv. rozhodčí doložkou, která pro ně není výhodná. Výhodná je naopak pro věřitele, kteří jsou často s rozhodci "spřáteleni"a podle toho vymáhání dluhu i vypadá.
A na co doplácí řada lidí toužících po půjčkách zejména od nebankovních institucí?
Většina doložek jen neurčitě říká, že rozhodce, který je oprávněn řešit spory věřitele a dlužníka, bude určen jednou smluvní stranou, což dosud bývá výhradně věřitel. Ten také stanoví pravidla, jak bude rozhodce pracovat.
Věřitelé dosud spoléhají na to, že tato doložka jim umožní vybrat spřízněného rozhodce ze seznamu, který vedou tzv. rozhodčí soudy, které jsou jen jakýmsi sdružením rozhodců, a nikoli skutečnými soudy. Také tato praxe už by měla skončit.
Přehled o počtu případů, které rozhodci řeší, není. Ve statistice stálého rozhodčího soudu při Hospodářské a Agrární komoře se dá vyčíst, že počet sporů řešených tímto soudem roste. Před deseti lety to bylo 192 sporů, v roce 2008 to již byly 1402 případy.
Bureš říká, že to je jen špička ledovce, protože většina sporů se řeší u těch tzv. rozhodčích soudů, které nejsou žádnými soudy, ale ve skutečnosti jde o spolky, které si na soudy jen "hrají". "Když člověk vidí ve smlouvě slova o tom, že případné spory bude řešit soud, snadněji smlouvu podepíše,"soudí Bureš.
Opravdovými rozhodčími soudy jsou jak ten při Hospodářské komoře, tak ještě jeden při Obchodní komoře. Vůči ostatním tzv. soudům i rozhodcům-agentům má známý soudce velice zdrženlivý postoj.
" Vím o případu, kdy dlužník byl předvolán k takovému rozhodci, který měl na jedno dopoledne pozváno 86 lidí. Jako předseda odvolacího senátu mohu na stejnou dobu nařídit jednání ve čtyřech věcech, mám-li je řádně projednat a dát účastníkům prostor pro uplatnění jejich práv,"kritizuje praxi rozhodců Bureš, podle kterého takový rozhodce nemůže za tu dobu ani papíry "klientů"přečíst.
Rozhodci přitom patří k dobře placeným profesím. Podle sazebníků na internetu jim náleží tři procenta ze sumy, o kterou se hraje, nejnižší hranice odměny se pohybuje nad čtyřmi tisíci korunami. Může ale dosáhnout i desetitisícových částek. Vzhledem k tomu, že jde často o renomované advokáty, je to pro ně "jen"přilepšení.
Bureš je přesvědčen, že zveřejnění rozhodnutí jeho soudu může lidem hodně pomoci. "Když už si nepřečetli pořádně smlouvu, kterou podepsali, tak ať se podívají na ni nyní. Ať ji porovnají s naším stanoviskem, zda právě jejich případ nepatří mezi ty, kde lze zpochybnit rozhodčí doložku,"uvedl soudce.
Podle něj jde o průlom, protože jeho prostřednictvím chce Nejvyšší soud sjednotit soudní praxi. Je přesvědčen, že nižší soudy, na které se budou moci lidé obracet, vezmou stanovisko při svém rozhodování v úvahu.
" Navíc tím Nejvyšší soud vzkázal lidem: kdyby se to dostalo až k nám, tak my rozhodneme podle těchto zásad,"dodal Bureš, který má s odvolacími řízeními velkou zkušenost.
Bureš je přesvědčen, že rozhodčí řízení by ale v budoucnu mělo být vyhrazeno výhradně pro obchodní spory. A rozhodně by se jich nemělo využívat pro spotřebitelské smlouvy. Ty by měl řešit jen soud. Což je, jak zdůraznil, i trend v evropských zemích.
Naďa Adamičková, Marie Königová, Právo
Vaše názory - 0 příspěvků
Vytisknout, Sdílet článek
datum doručení výpisu: | 8.6.2009 |
IČ: | 28770684 |
obchodní firma: | AMV Group s.r.o. |
sídlo: | Riegrovo náměstí 1494/4, 50002 Hradec Králové - Pražské Předměstí |
právní forma: | 112 - Společnost s ručením omezeným |
typ subjektu: | právnická osoba tuzemská |
evidující úřad: | 360201 - Magistrát města Hradce Králové |
vznik první živnosti: | 16.6.2009 |
člen statutárního orgánu: | Michal Rückel |
obory činnosti: | Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti |
druh živnosti: | Ohlašovací volná |
vznik oprávnění: | 16.6.2009 |
zahájení činnosti: | 16.6.2009 |
Odkazy: | elektronicky pode/... |
Zobrazení: | výpisu základního nebo včetně provozoven |
po tom příspěvku mám radost. říká se že boží mlýny melou pomalu ale jistě. Jo"! udělám proto vše aby už nikoho neoklamaly a nikomu nedělali trable větší než sám jedinec má. Mimochodem do poštovních kaslíků přichází klamná nabídka možnost půjčky (občanská půjčka). Vím tento národ má tendenci si půjčovat, ale takový hnus co provozují podvodné firmy jako tato je darebáctví a spoléhají na malé procento nechvalných reakcí na tyto firmy. kdybych mohl vykřičím to do rozhlasu a televizních stanicích.
Dobrý den,
chtěla bych upozornit na praktiky společnosti AMV GROUP s.r.o., a pomoci dořešit situaci mou i spousty dalších lidí.
Dne 14.10.2009 nám přišel do schránky leták od firmy, která nabízí "Občanské půjčky" bez potvrzení příjmů, záznam v registrech nevadí.
Manžel zavolal na uvedené číslo, nahlásil osobní údaje a operátorka mu sdělila, že se do 24 (možná 48 hod) ozvou s výsledkem. Cca do 2 hodin manželovi přišla SMS, že prošel systémem a poskytnutí půjčky nebude problém. Má firmu kontaktovat. Při tel. kontaktu si domluvil osobní schůzku v "kanceláři" firmy. Když jsme dojeli na místo, zmocněnec firmy AMV Group s.r.o. manželovi vysvětlil, že jde o firmu zprostředkovatelskou a že se sice budou snažit úvěr vyřídit, ale je tu malinkatá možnost, že mu půjčka poskytnuta nebude. Nahrál si zvukový záznam, že manžel pochopil a souhlasí s podmínkami. Po vypnutí mikrofonu nám vysvětlil, že jako ručení si musíme uzavřít životní pojistku, kterou můžeme po uplynutí 2 let vypovědět, ale ne dříve, ani v případě, že nám úvěr poskytnut nebude. Pokud bychom smlouvu o životním pojištění se společností AXA vypověděli dříve, společnost AMV Group na nás bude vymáhat pokutu 15 000,-Kč. Toto jsme podepsali - naše hloupost. Dále jsme museli do několika pracovních dnů uhradit první pojistné, zřídit trvalý příkaz na úhradu pojistného a to vše poslat mailem společnosti AMV Group. Poslali jsem. Cca v prosinci nám přišel dopis (bez data), že pro nás žádného investora nenašli, ale nadále hledají. V polovině ledna 2010 nám volala operátorka z centrály, že tam nemají kopii trvalého příkazu a že to máme poslat poštou. Poslali jsme. Na konci ledna nám přišel dopis od společnosti AXA, že Smlouva o životním pojištění byla zrušena, protože zprostředkovatel nedodal originál podepsané smlouvy ve lhůtě 2 mes. od jejího uzavření. Na začátku února nám volali z AMV Group, že musíme dojet znovu do kanceláře a podepsat novou smlouvu, protože jsme jim nedodali podklady. Na argumentaci, že jsme to posílali mailem, nám nejdříve tvrdili, že nic nedoslali, po upozornění, že si tento hovor nahráváme ( špatně jsme zmáčkli tlačítko, takže nahrávka se nekoná "-( ) mi paní sdělila, že asi mail došel nečitelný. Na argument, že jsme posílali v lednu, tentýž den, kdy volali, mi bylo sděleno, že už bylo stejně pozdě. Takže si máme vybrat, buď znovu sepíšeme smlouvu a nebo na nás budou vymáhat smluvní pokutu za NÁMI PORUŠENÍ SMLOUVY. Námi podepsaná smlouva se společností AMV Group samozřejmě obsahuje rozhodčí doložku, který rozhodce bude řešit spory, o čemž, ať si každý udělá úsudek sám.
Tak moc moc prosím o radu, kam se obrátit a také bych chtěla varovat ostatní lidi ve finanční nouzi, ať nemají další výdaje, i když už i tak jim finance chybí.
Všichni, kdo se tu zlobí, podejte stížnost u ČNB, která má dohled nad pojišťovnami a pojišťovacími zprostředkovateli. Čím vic, tím líp,také jsem to udělala. Možná se nebudou zabývat zprostředkováním úvěrů, ale sepsáním pojistné smlouvy jako nástroj k získání úvěru, nemá s pojišťováním nic společného, obzvlášť pod pohrůžkou pokuty při vypovězení smlouvy. Postěžujte si: info@cnb.cz. Nebojte se , pojďte do toho, už máme všicni dost podvodníků, kteří jak hyeny těží z problémů lidí, kteří se dostali do těžké situace.
Dobrý den, koukněte a napiště mi policiste.com/... Vím, jak na ně, jednám i s pojišťovnou AXA, dejte vědět, tohle si nemusíme nechat líbít. I navzory tomu, že tady někteří píší, že to nejde, tak to JDE a já Vám ukážu jak.
Odhodlání a nadšení je dobrá věc, ale samo o sobě je to dosti málo. V odkazu je popisována jakási firma "AMV Group Praha", zřejmě ta, se kterou hodláte bojovat. Bohužel nikdo s tímto názvem neexistuje.
Dobrý den, máte mylné informace, tato firma existuje, sídlí mimo jiné v praze a v hledání na seznamu ji lze také najít, docela lehce, navíc sama axa s nimi má smlouvu, což mi osobně na axe potvdili. Takže odhodlání je a firma existuje, netuším, kde jste vzal, že ne, ale kéž by to byla pravda.
Vážení, Vaše vyjádření si strčte do prdele. Je to lež a zase jenom lež, můžu Vás ujistit, že neskončím u pouhého vyhrožování na těchto stránkách. Už nyní dělám maximum pro to, aby jsem sehnal většinu podvedených lidí, mezi kterými jsem i já. Nebojte se, brzy dojde i na Vás a potom teprve poznáte, co to je nasranej čecháček. Protože okrádat lidi, navíc když jsou sami v hajzlu je asi největší zločin a náležitě Vám to vrátíme. Zaručuji Vám, že v brzké době budete profláknutější více jak Krejčíř, avšak né ve spojitosti s poskytováním půjček, ale s tím, co s lidma děláte. Ty pitomosti o nahrávkách a podobně si nechte pro budoucí pitmoce, kteří také naletí, stávajícím klientům to neříkejte, víme, že kecáte. Těště se, já nejsem žádný béčko a nepolevím, dokavad nepůjdete do hajzlu!
Mohu poslat kontakt na svoji velmi dobrou kamarádku, která naletěla těmto podvodníkům taky? Žije ze sociálky a mateřské a čtyři stovky za pojištění je pro ni moc a teď na to mít nebude, protože ji sociálka sebrala část peněz.
Jinak trochu slov do pranice, neznám přesný text dohody o zprostředkování úvěru, ale zmiňuje se tato dohoda o výši pojistného? U tohoto pojištění Axy ( Comfort Plus) je nejnižší pojistné ve výši 300,-Kč/ měsíc. Takže pokud nemají doslova ošetřenou výši pojistného, viděl bych tak trochu východiskem z této neutěšené situace alespoň snížení na základ ve výše zmíněné výši.
Například pojistná hodnota na smrt a dožití může při této částce existovat. Mrkněte se na podmínky a pokud toto není ošetřeno, napište a já vám zkusím dopočítat minimální pojistné na aktuální pojistnou částku. U mé klientky to tak vyšlo, bylo to u AMVéčka přetažený zbytečné o 200,-Kč/měsíc. Každá koruna dobrá!
tak proč si ta vaše velmi dobrá kamaradka chce brat pujčku když bere sociálku a mateřskou a ted tady píšete, že nebude mít 400 stovky měsíčně...a z čeho by teda platila tu půjčku?z těch půjčených peněz?tak co to je za uvažování? to je debilita!
Moje informace jsou pro mne dostačující. Ovšem Vaše právní povědomí má asi drobnou skulinku. Jinak nevím, jak si vysvětlit Vaše sdělení :"tato firma existuje, sídlí mimo jiné v praze"? Podle obchodního zákoníku má každý podnikatelský subjekt jen jedno jediné sídlo.
Když chcete soupeřit s někým, kdo má za zády nadnárodní společnost s týmem nejen dobře placených právníků, musíte být lepší než oni a tím nemyslím morálně, ale hlavně v preciznosti,jasné a nezpochybnitelné argumentaci a schopnosti přesvědčit soud o své pravdě.
Pokud se budete jen trochu namáhat a podíváte se v diskuzi jen o pár příspěvků výše, zjistíte, že je tam pořízen opis z živnostenského rejstříku, kde je předmětná společnost zcela jasně identifikována. Již tam by jste měl poznat, že Vy se bavíte opravdu o někom jiném, který v žádném oficiálním seznamu ( OR , RES , RŽP a pod.) není uveden i když si to sebevíc přejete nebo myslíte.
Vaši pravdu Vám neberu, kašlete na nějaké rejstříky, podstatné pro mě je, že AXA s touto formou smlouvu má, což mi na ředitelství potvrdili, navíc mají dostatek dokumentů dokazujících podvodné jednání. již mám (sice menší) skupinku lidí, kteří zvažují trestní oznámení a jsem pozván na schůzku se zástupcem významného média. I přesto, že může být Vaše tvrzení pravdivé,a tak ve finále pravdu nemáte. Proti takovým lidem se dá bojovat, avšak né tlacháním v této diskuzi, ale činem. Pokud se chcete přidat, můžete. Pokud ne, piště jen něco plodného, co těmto lidem pomůže. Beznaděje je tu až dost, tak tomu prosím nepomáhejte, protože tohle nenechám zamést pod koberec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.