Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražské letiště sledování letadel

Od: djpatrick* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

dá se někde na pražském letišti sledovat odlety a přílety letadel, aby byl slyset zvuk. Syn by si to přál hrozně moc vidět, ale já už jsem tam nebyl několik let, tak nevím jak to tam funguje. A nechci, aby mě odtud někdo vyvádel třeba v poutech.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

4x

Ano a velmi dobře. Pojedete do obce Kněževes a dostanete se k dráze na cca 200 metrů s přímým výhledem. Auto nechte u kostelíka (viz bod na mapě) a jděte po silnici dál pěšky (zákaz vjezdu). Syn bude spokojený, co uvidí.

Pražské letiště sledování letadel
djpatrick*
25.02.16 12:25
hodnocení

Děkuji

djpatrick*
hodnocení

u té obce Kněževes, jak se tak cca blízko dostaneme k ranwayi? Foťák máme jen 21 zoom

daniel*
hodnocení

3x

Kolem konce i začátků ranveje vedou veřejné vedlejší silničky, není nic nezákonného zde zastavit a kouknout se na letadlo, policie tam sice často stává, nic méně nechá vás na pokoji při nejhorším vás po nějaké době vyzve aby jste se na místě zbytečně nezdržovali. Vím že v Brně je přímo u ranveje u Terminálu posezení s lavičkama a stolama, kde si můžete sednout a sledovat ranvej.

Ohledně prahy .. koukejte prg.aero/...

" Široké veřejnosti jsou nadále k dispozici vyhlídkové terasy v Terminálech 1 a 2. Nově zde najdete infografiku se srovnáním běžných typů letadel a přehledný plán letiště s označením zajímavých bodů v jeho areálu."

djpatrick*
hodnocení

Super děkuji

krispina*
hodnocení

2x

Zdravím,

Pokud se tam zatím nedostanete, tak by mohlo Vašeho syna zaujmout, tato stránka slowtv.playtvak.cz/...

Je to super stránka, kde mužete sledovat online dráhu se zvuky letadel a taky tam mužete vidět polohu letadel po letišti.

Pokud by syna zajímaly vlaky, tak je zde online kamera z hlavního nádraž í slowtv.playtvak.cz/... a nebo je kamera umístěna na mazací tramvaji,která projíždí Prahou slowtv.playtvak.cz/...

djpatrick*
hodnocení

Tyto stránky používáme dlouho dobu, proto by jsme to chtěli vidět živě.

buss
hodnocení

0x

Otázka trošku mimo, jde vám flightradar24.com/... pouze problikne a nic

djpatrick*
hodnocení

mozilla fachá v pohodě, akorát oproti mobilní verzi mi nejde 3D pohled

Dobrý den.Teď jsem to zkoušel a mě jde normálně.

hodnocení

0x
Pokud má mobil s androidem a mobilní data, tak ať si před cestou stáhne aplikaci Radar spotter. Když mobil namíří na oblohu, nebo letiště, přímo na displeji v obrazu z fotoaparátu se mu zobrazí pozice letadel, včetně údajů o lince, typu letadla, vzdálenosti, odkud kam letí.. Zobrazí si tak naživo třeba už před přistáním 50 km vzdálené letadlo, které ještě zrakem neuvidí.
Pokud mobilní data nemá, může to otestovat aspoň tam, kde je wifi zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]