Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kamarádka bude mít 40. narozeniny a mě vůbec nenapadá čím ji obdarovat. Většinou si dáváme knihy nebo podobné maličkosti, ale ke kulatinám by to chtělo asi něco většího, zajímavějšho. Máte nějaké tipy, například co jste dávali v posledn době jako dárek vy apod.? Děkuji za odpovědi, Em
Já jsem měla nedávno svátek a k němu jsem dostala skvělou večeři. V řecké taverně, báječné jídlo! Navíc, mladá to tam zná, zakže jsem nechala objednávku na ní. Mi objednala nějaký obrovský talíř se třemi masy ještě s něčím + hranolky a sobě nějaký bezmasý talíř, na kterém byly kopečky nějakých zvlášních, ale úžasných potravin, jako pečená rajčata, uzená paprika, smažený lilek a něco česnekového a ještě něco + nějaké brambory. K tomu všemu 2 prázdné, menší talíře. Jídla jsme daly doprostřed stolu a na svůj talířek si nabíraly z každého trošku, tak, jak se to dělá na jihu Evropy. Úžasný večer to byl! Lepší, než jakýkoliv dárek. Budu si ho pamatovat do smrti. ![]()
Já dávám dárky podle zájmů toho koho chci obdarovat.
Na příklad je-li Vaše kamáradka fanda do pc, zakoupila bych 1 T externí hardisk na data. Ceny cca 1700 - 1 800.- kč. Možno do něho nahrát filmy a pak připojit k televizi, která má USB port. Je těžké radit, protože jste neudala finanční limit a zájmy i věk kamarádky, to už by se pak něco našlo. Dětem je nejlépe dát peníze, ony už vědí co si koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.