Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda na VŠ

Od: zozor odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
Rád bych znal váš názor: Jak často chodíte, nebo jste chodili při vejšce na brigádu?
Já chodím jen občas, o peníze mi nejde, mám našetřeno, bydlím u rodičů.
Jen mě zajímá, mělo by mi to být blbé, že nechodím častěji? Vadilo by Vám to jako rodičům? Chodím tak 1* měsíčně do fabriky, a rodiče se někdy ptávají, kdy zas na tu brigádu půjdu.
Tak co vy byste si o tom mysleli a jak často jste chodili?
(Jinak s rodiči máme fajn vztah, nejsem budižkničema a pomáhám doma pořád).
Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dam®
hodnocení

0x

Dle tvého úvodu zřejmě nebudeš patřit do skupiny "tati dej", našetřil sis /všichni s babičkou a dědečkem se podíleli/, zkušenosti nedostaneš sezením, to víš, ale kontaktem s prací, víc snad není třeba rozvádět, brigádní výplata je ti zatím nemotivující, nevím kterou fakultu děláš, ale máme na praxi študáky co si celkem slušně vydělávají + zápočty. Je pravdou - pro ně je to zkušenost v oboru, tak snad budeš mít taky to štěstí. Sebeblbější práce ti dá přehled o tvém cíli.

xy
hodnocení

0x

Na VŠ v devadesátých letech jsem chodila na brigádu skoro pořád :) - prodej v občerstvení - bylo třeba s kamarády pokrývat provoz. A s dobrou partou lidí mě to bavilo. Bydlela jsem na koleji, měla jsem tedy vlastní peníze, dobrý pocit, ale docházka do školy trpěla a studium se protáhlo. Rodičům se to nelíbilo. Domů jsem se dostala tak jednou za měsíc, v létě za dva měsíce. Dnes při zpětném pohledu bych se víc věnovala škole, i když bych musela brát peníze od rodičů , ale ti co se věnovali víc studiu a ne hlavně jiné práci, tak většinou nalezli po skončení školy práci lépe a rychleji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]