Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí me dlaň

Od: nicko odpovědí: 8 změna:
Dobrý den pobolívá me na místě (je zakroužkováno)UŽ dva dny nevíte co by mi mohlo být? :)
Bolí me dlaň

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otlačení od neustálého držení počítačové myši:)?

doplněno 24.02.16 21:31:

iva: a proč by ne levou? Pokud je tazatel levák...

iva*

levou? :)

doplněno 25.02.16 10:36:

Pravda

sanyo*
hodnocení

0x

Nevím, zda vám někdo kloudně odpoví. Také jsem to tu a tam míval, jak to tehdy přišlo, tak to odešlo, příčina neznámá, tak, že tak.., měl bych trpělivost a nějaké možná mazání - já nic ( jako skoro vždy), nepoužíval.., snad občas promasíroval..

cinematic*
hodnocení

0x

Prsty vás nebrní?

hodnocení

0x

Jste pravák, nebo levák?

hodnocení

0x

A není to spíš výrůstek pod tkání? To mívá dost lidí, mně to taky zlobilo a dnes nic.

daniel*
hodnocení

0x

Taky to občas mám, jeden den to bolí jak čert, že se o ruku nemůžu ani opřít a druhý měsíc třeba nic a potom zase .. už několik let *smich* Nějaká výrobní vada asi ...

Nemáte to otlačené .. přesně tou částí ruky, jste opřený o stůl když držíte myš, nebo píšete na pc, když točíte volantem, nebo se opíráte.. Počkejte jestli to přejde nebo ne, máte tam nějakou bouli?

hodnocení

0x

Tam, na tom místě je na kost napojená, přirostlá velká šlacha a ještě nějaké drobné šlachy. Ty šlachy mohou být namožené, může tam být, v tom napojení, zánět. Jestli nemáte v rodině artritidu, pak to místo chlaďte. A nenamáhejte, ruku šetřete. Hýbejte s ní co nejméně. Jestli máte doma nějakou protizánětlivou mast, namazejte. A na myš použijte druhou ruku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]