Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, cca před týdnem jsem se kousla do dásně, nebo jakoby do té kuže na obličeji ale z vnitřní strany (jistě mě chápete . Mám to tam asi týden ale furt se to ne a ne zahojit. To že se o to denně třou zuby a jídlo tomu asi taky dvakrát nepomáhá. Co s tím? Náplast na tom míste nebude držet. Děkuji.
Dobrý den, jo, to znám. Kousat na druhé straně ústní dutiny a poctivě čekat na zahojení - a dočkáte se. Zdravím!
Zubní voda Parodontax s chlorhexidinem (či tak nějak) - dá se koupit jedině v lékárně (její slabší varianta i v drogerii, ale fakt doporučuji silnější), používá se na hojení poranění po vytržení a desinfikuje. Vyřešila mi podobné poranění v místech, kde se mi o tvář tře vychýlená osmička, měla jsem to asi 4 týdny... nechtějte vědět :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.