Nejste přihlášen/a.
Vy jste přeskočili chození a poznávání se.
Tvoje myšlenky ale byly jenom představy a přání. Krásné, zamilované, naivní. To bývá u té první mladické lásky. Právě, že to bylo pouze platonické obdivování, kdy důraz byl pouze na myšlenky v tvé hlavě, pak se stalo, co se stalo.
U tebe naivní představa, že takto má být u něj jenom další s kterou si to vyzkouší. Žádná láska, zamilovanost u něj pro tebe nebyla.
Chy bí zde komunikace. Nejenom v tomto případě, ale celé vaší generaci chybí zručnost mluvení, porovnání chování. Spoléháte se na mobily, tablety virtuální realitu.
I když první milování neskončilo hapy-endem, není nic ztraceno. V životě poznáš více chlapců a mužů. Ber to jako poznání a zkušenost. Příště se snažte více spolu komunikovat, smát se, více her, legrace, škádlení, poznávání se. A do postele, až si budeš jistá, že s ním se cítíš dobře, že si to zasloužíte oba dva.
Jinak jsi přišla o panenství alespoň s hezkým klukem, který se ti líbil. Představ si, že by tě znásilnil starý, ošklivý, smradlavý... i to se stává.
Pokud to je pravdivý příběh. Také jsem to četla jako příběh do nějakého časopisu, ale to je jedno, odpověď jsem napsala.
Nebudu moralizovat, ani polemizovat s některými příspěvky, protože jsem taky párkrát skončil v posteli s někým, koho jsem ani neznal jménem. Jen bych tě pro příště upozornil na věc, kterou možná ještě nevíš a nikdo ji sem nenapsal. Jste to vy holky, kdo vysílá signál jestli něco bude nebo ne. A ty jsi ho vyslala. Chceš vědět jak? Necháš se tisknout, objímat, líbat, rozepínat a cítíš se u toho megašťastná. Kdo se ti v takové chvíli dívá do očí, ten ti vidí až tam. Veř mi, je to tak.
Když pominu, že mi to přijde jako těžce vycucané z prstu... jo, byla jsi hloupá. Ale to jsme byli všichni, nebo aspoň většina z nás. Za a) že jsi ho pozvala dál, což je v 17 letech jasný signál (jo, chci to), za druhé, že jsi mu dovolila, aby tě svlékl (mohla jsi ho zastavit, ale neudělala jsi to), a zatřetí, že jsi mu lhala o svém panenství (ze strachu, že couvne?). Výsledek je ten, že on si užil, což očekával, a tys mu bez problémů dala. Miluješ ho? Ale prosímtě. Miluješ někoho, kdo využije první příležitosti, aby tě ohnul, a už se neozve?
Přestaň se ponižovat, blokni si ho a pušť ho z hlavy. A pro příště si dej sakra dobrý pozor, koho si pozveš domů a pustíš ho do kalhotek. Teď už nic nezachráníš, smiř se s tím. Co bylo, bylo, a jedeme dál.
Bohužel mu šlo opravdu jen o sex. Smiř se s tím, nedá se nic dělat. Už mu v žádném případě nepiš, nebo budeš vypadat jako totální zoufalka. I když on tě zřejmě moc neřeší, takže se nebude obtěžovat a dělat si na tebe nějakej názor.
Buď ráda, že už to máš za sebou. Je to opravdu dobrá zkušenost, ze které by ses měla poučit. Příště budeš vědět, že nejsi povinná někomu roztahovat nohy jen proto, že ti zaplatil nudle. Teď samozřejmě trochu přeháním.
Je pochopitelný, že máš oči pro pláč, ale nestojí za to a ty už to stejně nezměníš. Nejlepší, co můžeš udělat, je brát to jako ponaučení.
Nějak jsem z toho románu nepochopila, proč jste nepočkala až napíše on?
Ona by se mi smála kdybych řekla že jdu za klukem..
-----------------
Divná rodina. Nevysmívala bych se dceři, naopak bych projevila zájem, takto ani matka nevěděla s kým a jak dcerka tráví volný čas.
-----------------------------
Vypadá to, že to byl zkrátka kluk, co měl hodně lajků na fejsu a proto byl přitažlivý. Jak málo dnešním dívkám stačí k zamilování.
A pak se zeptal jestli jsem panna a já řekla že nejsem i když jsem byla..
A to jako proč mu lhala? Je snad dívka více cool když její postelí projde co nejvíce lajkových kluků z facebooku? Divná to generace 21...
A následné uhánění kluka ho určitě zpátky nepřitáhne,to nebude a nemůže mít uspěch, nechceme to, co se nám vnucuje, kluci chtějí dobývat, ne aby je dobývaly dívky, aspon doufam že není IN že kluky dobývají jen dívky. Mají ještě dnes dívky nějakou hrdost?
Se vším souhlasím, až na tu hrdost. Příjde mi strašně úsměvný, když chce holka nějakýho kluka, ale sama se o nic nepokusí a děsně jí mrzí, že jí on nedobývá. Nejspíš proto, že on má přece taky svoji hrdost. Máme tady tu rovnoprávnost, tak ať se i ženský snaží, když něco chtějí.
A navíc naše tazatelka je možná hrdá až dost. Tolik let vydržela mu nenapsat. Napsal jako první on. Takže dobývání bylo učiněno za dost. To, že si ho po první schůzce pozvala do postele a následně si od toho něco slibovala, je druhá věc.
Rovnoprávnost, že budu uhánět kluka, co o mě evidentně nestojí?Možná to tak dnes chodí, ale považuji to za trapné. Když má chlapec sám zájem, umí ho projevit. Feminizace nebyla myšlena tak, že se kluci budou chovat jako holky a opačně. My jsme ženy a máme na to být patřičně hrdé a jako ženy se chovat. Podívejte se na to opačně. Líbilo by se Vám, kdyby se muži chovali jako ženy? Příroda je totiž příroda a ani feminizace s tím nic nenadělá. Dokonce nedonutí muže aby i oni rodili.
Feministky by se měly spíše zaměřit na to, že ačkoliv ženy často vykonávají naprosto stejnou práci, mají ale oproti mužům snížený plat, někde až o 25 %. Tady tato diskriminace žen nemá co dělat s přírodou. Takže o tom to je.
Ženy pak následně mají i nízké důchody, vypočítané z nižších platů.Za to bojujte děvčata. Za rovnoprávnost.
radajz® Datum: dnes 09:13
Já psala ale o hrdosti následné, kdy po sexu už chlapec nejevil zájem. Ani jednou bych se mu neozvala a ozval by se sám. A kdyby ne, co ta dívka ztratí až na iluze?
Otázkou platů bych se vůbec nezabýval, protože to s tématem nemá nic společného. Jen k tomu řeknu, že je to pochopitelně špatně. Pokud je žena schopná, tak nevidím důvod, proč by nemohla brát třeba více než muž na stejné pozici.
Ale k věci. Nemyslím to nijak špatně, ale společnost se vyvíjí, nezasekla se před třiceti lety. Další věc je, jestli se vyvíjí dobrým směrem, ale to je na jinou debatu. Je spousta žen, které v pětatřiceti vidí, jak jim ujíždí vlak a už jim najednou nestačí vlastní hrdost. Je jedno jestli jde o situaci po sexu nebo před sexem. On udělal něco pro ni, stejně tak, jako ona pro něho. Byli, nebo aspoň měli být, rovnocenní partneři v téhle transakci. Některé ženy mají pocit, že jejich vagína je něco vyjímečného a jednoznačně žádaného a tak, pokud do ní někoho pustí, i když se na to samy klepou, je pak jednoznačně na muži, aby se ozval. Není! To, že žena roztáhne nohy, dělá i pro sebe a není důvod proč by jí za to muž měl být nějak zavázanej. Pokud je to vztah, tak je to o něčem jiným a hrají tam roli city. Tady ale žádný city nebyly. Šlo jen o jedno "rande." I když to ani rande nebylo.
Nicméně souhlasím, že kdyby mě takhle nějaká dívka zneužila, taky bych se jí už neozval.
Já jsem ráda, že jsem manžela poznala ještě za dob, kdy se žádný lajky nepočítaly, patrně bych se vůbec nevdala, jelikož bych byla jistě totálně nezajímavá bez potřebných lajků...
Omlouvám se, je to of topic, ale opravdu mi to nedalo, podle čeho se dnes mládež zamilovává a vzájemně posuzuje svoje kvality...A to věkově opravdu nejsem od slečny zakladatelky zas tak daleko...
Nebuď na sebe tak přísná, přestaň si připadat jako cou*a - byla jsi poprvé a naivně zamilovaná, tak ses nechala zblbnout a udělala chybu - už si to nevyčítej, hlavně si z toho vezmi ponaučení do budoucna, abys podobnou chybu už neopakovala... je to dva měsíce, těhotná tedy nejsi, nemoc jsi snad taky žádnou nechytla - dopadla jsi ještě dobře, zlomené srdce se zahojí, prošel si tím každý z nás... tak se seber, utři slzy a jdi dál - přestaň na to už myslet a hlavně na něj - je to jen hajzlík, co využil nezkušené holky!
- pokud to nebude mít žádné následky (nemoc, těhotenství) - tak o nic nejde, ne?
Prožila sis hezký a romantický večer, tak to tak ber a nic dalšího nečekej - on to zřejmě tak cítí. Nakonec - i Ty máš "zářez na pažbě", jak tady někdo říká - a především máš zkušenost pro příště. Hlavně se mu už nevnucuj - to bys ze sebe udělala totálního vola - to mi věř. A jenom na Tobě záleží, jak tuto zkušenost využiješ v budoucnosti. Tak ahoj - a věř mi - takovejch bylo ... a přežily to.
stát se to může každému nezkušenému.Život Tě naučí,že hodně věcí vypadá na začátku úplně jinak než jak doopravdy jsou.Neboli jinak řečeno uvěřila si jednomu hajzlíkovi a ted už jsi zkušenější a příště si dáš větší pozor,aby jsi nenaletěla každému troubovi,kterému jde jen o jedno.Vždyť o nic nejde.Hlavně aby jsi nebyla v tom.To by byla drahá zkušenost.Svět je plný zmetků i dobrých lidí ale často dá hodně práce to rozeznat
Naivní jsi byla a jako poučení sis odnesla špatnou zkušenost, škoda, že zrovna z prvního milování. Pokud jsi byla tak zamilovaná a představovala sis to úplně jinak, tak ses nechala jen využít a měla by ses z toho poučit do budoucna, že máš být obezřetnější. Když na Tobě klukovi bude záležet, tak si počká, až budeš chtít Ty a Ty můžeš chtít, až bude mezi Vámi nějaký vztah. Ale samozřejmě ani to není zárukou, že vztah vydrží. Hlavně se netrap. Víš kolika holkám se to stává dnes a denně? Snaž se na to zapomenout, život máš před sebou a čeká Tě spousta vztahů, než potkáš toho pravého a ještě se i nabrečíš, jako spousta jiných holek. Neboj, nejsi v tom sama, spoustě holek se stalo a stane to samé. Vidět to na Tobě není, tak se netrap. Neubylo!
Jen bych chtěl říct, že on tazatelku nijak nenutil. Sama ho pozvala dál. Nebyl důvod, aby na něco on čekal. Ale tím se ho vůbec nezastávám.
Ale souhlasím s tím, že sex není záruka, že vztah vydrží. Někdy se stane, že vztah nevydrží právě, kvůli sexu, protože oba zjistí, že si prostě intimně nevyhovují a nejsou spolu kompatibilní. Takže zase není úplně dobrý čekat moc dlouho. Navíc dneska už kluci nejsou tak zoufalí, aby vydrželi čekat nějak extrémně dlouho.
Ahoj.
Lidi, buďte shovívaví. Kam si má napsat tu svou stóry, když jí to BRAVIČKO loni zastavili. Holka se vypsala a tak by jí to třeba taky mohlo stačit. Zdělená bolest, poloviční bolest. A, za naivní blku se označila sama. Pokud to je ovšem všechno pravda. Hlavně, že je stále zamilovaná.
není divu že se už neozval. normální kluci zbožňují (mírně starší) zkušené holky. on už zkušenosti má ( tak 20 - 30 onenightstandů určitě) , a s tebou se mu to fakt nelíbilo, to víš sama taky...ale takle to je v tvojem věku. se sexem by měla holka začínat až v 19. do tý doby jsou to jalovice. já jsem měl první sex s dvacítkou, a ta už byla v pohodě, to bylo vynikající. tou dobou měl kámoš (18) šestnáctku, a ta jeho zkušenost se nedala s mojí vůbec srovnávat, vždyť jsem byl taky o dost starší mazák (jeden rok je v tom věku dost).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.