Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spala jsem s ním, i když jsem ho neznala

Od: annieann odpovědí: 26 změna:
Dobrý večer,
Zhruba před dvěma měsíci touhle dobou se mi stala nemilá věc. Jen si na to vzpomenu, chce se mi brečet. Je mi 17 a od asi osmé třídy se mi líbil jeden kluk, co k nám nastoupil do školy o ročník výš. Nikdy jsem ho neoslovila, ani nemám pocit, že by si mě někdy všiml. Tedy v té době. Asi jsem do něj byla platonicky zamilovaná, představovala jsem si jak mě líbá, jak se držíme za ruce, trávíme spolu čas, jak mi říká že mě miluje..celý ten rok aniž by mi věnoval alespoň delší pohled. Měl krásné modré oči, hnědé vlasy a moderně se oblékal. Tancoval Street dance a chodil do sboru kde i zpíval sóla. Opravdu byl úžasný..chtělo ho spoustu holek tak mě ani nikdy nenapadlo že by si vybral mě. Do té noci sem se ani pořádně nelibala ani nic, jsem stydlivka, moc se ani nelicim a nejsem ani moc hubená, žádný kluk by mě nechtěl. No pak šel na SŠ která byla mimo nás kraj takže byl na intru. Já na něj ale stále myslela a když jsem ho potkala někdy o víkendu což moc částo nebylo zbytek dne jsem pak měla úžasnou náladu. Hodně krát jsem mu chtěla napsat na fb ale nevěděla jsem co aby to nebylo trapné tak jsem radši nepsala nic a jen trpěla. On měl na fotkách i 200 lajku zatímco já obyčejně kolem třiceti. Sice je to blbost ale úplně jsem se bála aby si nepomyslel že mu píše nějaká nepopulární holka co se na něm chce prizivit. Ale jednou napsal status že se nudí a jestli někdo půjde ven. Měl tam asi patnáct lajku tak jsem si řekla že to lajknu taky že se ztratí.. a to byla vůbec moje první aktivita na jeho fb. Nevěřila jsem že by to k něčemu bylo.. Lajky mu přibývaly a najednou tam měl už asi 35 označení to se mi líbí. Během asi hodiny a něco. O pár hodin později asi v šest jich tam měl už skutečně hodně. A o půl sedmé mi od něj přišla zpráva.."Čau tebe neznám, půjdem tedaven? :P " (takhle mi to napsal zkopírovala jsem to) srdce se mi rozbusilo úplně a odepsala jsem "ahoj, mohli bychom :)" měla jsem v tu chvíli hroznou radost..úplně šílenou. Ptal se kde bydlím a bydleli jsme od sebe asi 25 minut cesty. Tak navrhl v půl osmé sraz u čínské restaurace kterou jsme měli oba stejně daleko. Hrozně sem nevěděla co na sebe a dokonce jsem se v ten den i nalicila trochu výrazněji. Vyzehlila jsem si i vlasy a skutečně chtěla být hezká, mamka se mě i ptala kam to jdu že mi to tak sluší tak jsem řekla že jenom za kamarádkou ale chtěla jsem zkusit něco nového. Ona by se mi smála kdybych řekla že jdu za klukem..
Když jsem ho potkala málem jsem umřela radosti. Byl krásný. Ptal se jak se mám jestli nejsem unavená že už je docdla pozdě a kam chodím na školu. Chtěla jsem být uvolněná ale moc mi to nešlo a nevěděla jsem jak mluvit a odpovídat. Ale byl skvělý jak jsem si ho představovala. Ukecanej pohodar a moc milý. Ani jsem se nedivila že je tak populární a nemohla uvěřit že je tam trn večer skutečně jen pro mě. Zeptal se jestli Teda ne zajdeme na jídlo když už tam stojíme a tak jsem souhlasila. Dali jsme si nudle a on zaplatil. Bylo to úplně perfektní. Strávili jsme tam docdla dobu a pak když jsme odcházeli se mě ptal jestli chci doprovodit tak jsem řekla že nemusí ale mohl by. Tak jsme a skvěle si povídali. Vše bylo podle mých představ a já byla opravdu šťastná. Došli jsme ke mě a Protože mamka nebyla doma protože soboty hlídá večer kamarádce děti tak jsem ho pozvala dal nechtěla jsem se ještě loučit. Omlouvám se že se s tím tak rozpisu ju ale já chci abyste mě pochopili že nejsem žádná lehká... ale bylo zatím opravdu něco víc..a navíc jak nad tím přemýšlím tak to dopodrobna psát tak nějak musím... Udělala jsem nám čaj a zapli jsme televizi a sedlo si na gauči. on se zeptal jestli mě může obejmout a já souhlasila a v té chvíli byla skutečně Mega šťastná. Potom se v televizi líbali a on mě políbil a to byl moje první skutečná pusa a málem sem omdlela. V tom filmu potom šli dal a začali se svlékat a on na mě mrkl a sundal si triko. Já byla ještě úplně mimo z toho polibku a skoro ne postřeh la že si mě k sobě víc privinul a rozepinal mi košili a já nevěděla co dělat a najednou jsme oba byli nazí. Líbali jsme se a on mi sahal tam dole. A pak se zeptal jestli jsem panna a já řekla že nejsem i když jsem byla..a potom do mě pronikl. Trvalo to asi pět až deset minut a pak se začal oblékat a já pořád byla v šoku. Potom řekl že už musí domu dal mi pusu a odešel.
Psala jsem mu na fb pět zpráv s odstupem času. Neodpověděl aji na jednu. Jen pokaždé zobrazil. Ptala jsem se kdy se uvidíme příště a tak ale on se nestará. A mě zbyly oči pro pláč. Kdybych třeba ho Nezvala dal mohlo to být jiné...
Nevím co dělat přijdu si naivní blbá špinavá a jako coura a nemám to komu říct. A asi ho pořád miluju..

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A co chceš jako slyšet? Ty máš oči pro pláč, připadáš si jako štětka a on má další zářez na pažbě, o který mu samozřejmě šlo především hned od začátku.

pohanka*
hodnocení

3x

Vy jste přeskočili chození a poznávání se.

Tvoje myšlenky ale byly jenom představy a přání. Krásné, zamilované, naivní. To bývá u té první mladické lásky. Právě, že to bylo pouze platonické obdivování, kdy důraz byl pouze na myšlenky v tvé hlavě, pak se stalo, co se stalo.

U tebe naivní představa, že takto má být u něj jenom další s kterou si to vyzkouší. Žádná láska, zamilovanost u něj pro tebe nebyla.

Chy bí zde komunikace. Nejenom v tomto případě, ale celé vaší generaci chybí zručnost mluvení, porovnání chování. Spoléháte se na mobily, tablety virtuální realitu.

I když první milování neskončilo hapy-endem, není nic ztraceno. V životě poznáš více chlapců a mužů. Ber to jako poznání a zkušenost. Příště se snažte více spolu komunikovat, smát se, více her, legrace, škádlení, poznávání se. A do postele, až si budeš jistá, že s ním se cítíš dobře, že si to zasloužíte oba dva.

Jinak jsi přišla o panenství alespoň s hezkým klukem, který se ti líbil. Představ si, že by tě znásilnil starý, ošklivý, smradlavý... i to se stává.

Pokud to je pravdivý příběh. Také jsem to četla jako příběh do nějakého časopisu, ale to je jedno, odpověď jsem napsala.

figurek*
hodnocení

3x

Nebudu moralizovat, ani polemizovat s některými příspěvky, protože jsem taky párkrát skončil v posteli s někým, koho jsem ani neznal jménem. Jen bych tě pro příště upozornil na věc, kterou možná ještě nevíš a nikdo ji sem nenapsal. Jste to vy holky, kdo vysílá signál jestli něco bude nebo ne. A ty jsi ho vyslala. Chceš vědět jak? Necháš se tisknout, objímat, líbat, rozepínat a cítíš se u toho megašťastná. Kdo se ti v takové chvíli dívá do očí, ten ti vidí až tam. Veř mi, je to tak.

martinaa*
hodnocení

3x

Když pominu, že mi to přijde jako těžce vycucané z prstu... jo, byla jsi hloupá. Ale to jsme byli všichni, nebo aspoň většina z nás. Za a) že jsi ho pozvala dál, což je v 17 letech jasný signál (jo, chci to), za druhé, že jsi mu dovolila, aby tě svlékl (mohla jsi ho zastavit, ale neudělala jsi to), a zatřetí, že jsi mu lhala o svém panenství (ze strachu, že couvne?). Výsledek je ten, že on si užil, což očekával, a tys mu bez problémů dala. Miluješ ho? Ale prosímtě. Miluješ někoho, kdo využije první příležitosti, aby tě ohnul, a už se neozve?

Přestaň se ponižovat, blokni si ho a pušť ho z hlavy. A pro příště si dej sakra dobrý pozor, koho si pozveš domů a pustíš ho do kalhotek. Teď už nic nezachráníš, smiř se s tím. Co bylo, bylo, a jedeme dál. ;)

cinematic*
hodnocení

2x

Jé, přesně takovýhle historky četla moje ségra v Bravíčku už skoro před třiceti lety! :)

doplněno 25.02.16 23:45:

A nejvíc se baví tady tím mudrováním annieann, která si jen chtěla otestovat svoje spisovatelské dovednosti. ;)

radajz*
hodnocení

2x

Bohužel mu šlo opravdu jen o sex. Smiř se s tím, nedá se nic dělat. Už mu v žádném případě nepiš, nebo budeš vypadat jako totální zoufalka. I když on tě zřejmě moc neřeší, takže se nebude obtěžovat a dělat si na tebe nějakej názor.

Buď ráda, že už to máš za sebou. Je to opravdu dobrá zkušenost, ze které by ses měla poučit. Příště budeš vědět, že nejsi povinná někomu roztahovat nohy jen proto, že ti zaplatil nudle. Teď samozřejmě trochu přeháním. ;)

Je pochopitelný, že máš oči pro pláč, ale nestojí za to a ty už to stejně nezměníš. Nejlepší, co můžeš udělat, je brát to jako ponaučení.

wasube*
hodnocení

2x

Nějak jsem z toho románu nepochopila, proč jste nepočkala až napíše on?

doplněno 24.02.16 08:54:

Ona by se mi smála kdybych řekla že jdu za klukem..

-----------------
Divná rodina. Nevysmívala bych se dceři, naopak bych projevila zájem, takto ani matka nevěděla s kým a jak dcerka tráví volný čas.

-----------------------------

Vypadá to, že to byl zkrátka kluk, co měl hodně lajků na fejsu a proto byl přitažlivý. Jak málo dnešním dívkám stačí k zamilování.

A pak se zeptal jestli jsem panna a já řekla že nejsem i když jsem byla..

A to jako proč mu lhala? Je snad dívka více cool když její postelí projde co nejvíce lajkových kluků z facebooku? Divná to generace 21...

A následné uhánění kluka ho určitě zpátky nepřitáhne,to nebude a nemůže mít uspěch, nechceme to, co se nám vnucuje, kluci chtějí dobývat, ne aby je dobývaly dívky, aspon doufam že není IN že kluky dobývají jen dívky. Mají ještě dnes dívky nějakou hrdost?

radajz*

Se vším souhlasím, až na tu hrdost. Příjde mi strašně úsměvný, když chce holka nějakýho kluka, ale sama se o nic nepokusí a děsně jí mrzí, že jí on nedobývá. Nejspíš proto, že on má přece taky svoji hrdost. Máme tady tu rovnoprávnost, tak ať se i ženský snaží, když něco chtějí. ;)

A navíc naše tazatelka je možná hrdá až dost. Tolik let vydržela mu nenapsat. Napsal jako první on. Takže dobývání bylo učiněno za dost. To, že si ho po první schůzce pozvala do postele a následně si od toho něco slibovala, je druhá věc.:)

wasube*

Rovnoprávnost, že budu uhánět kluka, co o mě evidentně nestojí?*smich*Možná to tak dnes chodí, ale považuji to za trapné. Když má chlapec sám zájem, umí ho projevit. Feminizace nebyla myšlena tak, že se kluci budou chovat jako holky a opačně. My jsme ženy a máme na to být patřičně hrdé a jako ženy se chovat. Podívejte se na to opačně. Líbilo by se Vám, kdyby se muži chovali jako ženy? Příroda je totiž příroda a ani feminizace s tím nic nenadělá. Dokonce nedonutí muže aby i oni rodili.

Feministky by se měly spíše zaměřit na to, že ačkoliv ženy často vykonávají naprosto stejnou práci, mají ale oproti mužům snížený plat, někde až o 25 %. Tady tato diskriminace žen nemá co dělat s přírodou. Takže o tom to je.

Ženy pak následně mají i nízké důchody, vypočítané z nižších platů.Za to bojujte děvčata. Za rovnoprávnost.

doplněno 24.02.16 19:08:

radajz® Datum: dnes 09:13

Já psala ale o hrdosti následné, kdy po sexu už chlapec nejevil zájem. Ani jednou bych se mu neozvala a ozval by se sám. A kdyby ne, co ta dívka ztratí až na iluze?

radajz*

Otázkou platů bych se vůbec nezabýval, protože to s tématem nemá nic společného. Jen k tomu řeknu, že je to pochopitelně špatně. Pokud je žena schopná, tak nevidím důvod, proč by nemohla brát třeba více než muž na stejné pozici.

Ale k věci. Nemyslím to nijak špatně, ale společnost se vyvíjí, nezasekla se před třiceti lety. Další věc je, jestli se vyvíjí dobrým směrem, ale to je na jinou debatu. Je spousta žen, které v pětatřiceti vidí, jak jim ujíždí vlak a už jim najednou nestačí vlastní hrdost. Je jedno jestli jde o situaci po sexu nebo před sexem. On udělal něco pro ni, stejně tak, jako ona pro něho. Byli, nebo aspoň měli být, rovnocenní partneři v téhle transakci. Některé ženy mají pocit, že jejich vagína je něco vyjímečného a jednoznačně žádaného a tak, pokud do ní někoho pustí, i když se na to samy klepou, je pak jednoznačně na muži, aby se ozval. Není! To, že žena roztáhne nohy, dělá i pro sebe a není důvod proč by jí za to muž měl být nějak zavázanej. Pokud je to vztah, tak je to o něčem jiným a hrají tam roli city. Tady ale žádný city nebyly. Šlo jen o jedno "rande." I když to ani rande nebylo.

Nicméně souhlasím, že kdyby mě takhle nějaká dívka zneužila, taky bych se jí už neozval. ;)

emm*

Já jsem ráda, že jsem manžela poznala ještě za dob, kdy se žádný lajky nepočítaly, patrně bych se vůbec nevdala, jelikož bych byla jistě totálně nezajímavá bez potřebných lajků...*smich*

Omlouvám se, je to of topic, ale opravdu mi to nedalo, podle čeho se dnes mládež zamilovává a vzájemně posuzuje svoje kvality...A to věkově opravdu nejsem od slečny zakladatelky zas tak daleko...

cinematic*

Jó byly i časy, kdy jediná Lajka byla fena ve Sputniku. :)

hodnocení

2x

Nebuď na sebe tak přísná, přestaň si připadat jako cou*a - byla jsi poprvé a naivně zamilovaná, tak ses nechala zblbnout a udělala chybu - už si to nevyčítej, hlavně si z toho vezmi ponaučení do budoucna, abys podobnou chybu už neopakovala... je to dva měsíce, těhotná tedy nejsi, nemoc jsi snad taky žádnou nechytla - dopadla jsi ještě dobře, zlomené srdce se zahojí, prošel si tím každý z nás... tak se seber, utři slzy a jdi dál - přestaň na to už myslet a hlavně na něj - je to jen hajzlík, co využil nezkušené holky!

hodnocení

1x

Co se stalo, nejde vzít už zpátky. On využil situace, protože jste mu to dovolila. A Vy, pokud jste měla nechráněný sex, budete ráda, když se to obejde bez následků. Vemte si z toho poučení pro příště.

culdabulda1*
hodnocení

1x

- pokud to nebude mít žádné následky (nemoc, těhotenství) - tak o nic nejde, ne?

Prožila sis hezký a romantický večer, tak to tak ber a nic dalšího nečekej - on to zřejmě tak cítí. Nakonec - i Ty máš "zářez na pažbě", jak tady někdo říká - a především máš zkušenost pro příště. Hlavně se mu už nevnucuj - to bys ze sebe udělala totálního vola - to mi věř. A jenom na Tobě záleží, jak tuto zkušenost využiješ v budoucnosti. Tak ahoj - a věř mi - takovejch bylo ... a přežily to.

asd1
hodnocení

1x

Holt využil tvoje milostné poblouznění aby si mohl za...t, nic víc pro něj nejsi.

Holt se stalo a jede se dál. Najdi si lepšího, tenhle za to nestojí...

dfd
hodnocení

1x

stát se to může každému nezkušenému.Život Tě naučí,že hodně věcí vypadá na začátku úplně jinak než jak doopravdy jsou.Neboli jinak řečeno uvěřila si jednomu hajzlíkovi a ted už jsi zkušenější a příště si dáš větší pozor,aby jsi nenaletěla každému troubovi,kterému jde jen o jedno.Vždyť o nic nejde.Hlavně aby jsi nebyla v tom.To by byla drahá zkušenost.Svět je plný zmetků i dobrých lidí ale často dá hodně práce to rozeznat

hodnocení

1x

Naivní jsi byla a jako poučení sis odnesla špatnou zkušenost, škoda, že zrovna z prvního milování. Pokud jsi byla tak zamilovaná a představovala sis to úplně jinak, tak ses nechala jen využít a měla by ses z toho poučit do budoucna, že máš být obezřetnější. Když na Tobě klukovi bude záležet, tak si počká, až budeš chtít Ty a Ty můžeš chtít, až bude mezi Vámi nějaký vztah. Ale samozřejmě ani to není zárukou, že vztah vydrží. Hlavně se netrap. Víš kolika holkám se to stává dnes a denně? Snaž se na to zapomenout, život máš před sebou a čeká Tě spousta vztahů, než potkáš toho pravého a ještě se i nabrečíš, jako spousta jiných holek. Neboj, nejsi v tom sama, spoustě holek se stalo a stane to samé. Vidět to na Tobě není, tak se netrap. Neubylo!

radajz*

Jen bych chtěl říct, že on tazatelku nijak nenutil. Sama ho pozvala dál. Nebyl důvod, aby na něco on čekal. Ale tím se ho vůbec nezastávám.

Ale souhlasím s tím, že sex není záruka, že vztah vydrží. Někdy se stane, že vztah nevydrží právě, kvůli sexu, protože oba zjistí, že si prostě intimně nevyhovují a nejsou spolu kompatibilní. Takže zase není úplně dobrý čekat moc dlouho. Navíc dneska už kluci nejsou tak zoufalí, aby vydrželi čekat nějak extrémně dlouho.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj.

Lidi, buďte shovívaví. Kam si má napsat tu svou stóry, když jí to BRAVIČKO loni zastavili. Holka se vypsala a tak by jí to třeba taky mohlo stačit. Zdělená bolest, poloviční bolest. A, za naivní blku se označila sama. Pokud to je ovšem všechno pravda. Hlavně, že je stále zamilovaná.

toxxx

Co jako žes sním spala a neznalas ho tak to v životě chodí ne?Pokud se ti to stalo poprový tak chápu že seš stoho špatná ale to se časem srovná neboj musíš se trošku otrkat

hodnocení

0x
Co resisi? Psal , ze te nezna , sli jste ven a uz te znal celou a protoze te zna , tak uz te nechce. Je to lehky.
Byla jsi jen dalsi jeho zarez.
Jiz to neres a nebrec , nema to smysl.

aaha
hodnocení

0x

není divu že se už neozval. normální kluci zbožňují (mírně starší) zkušené holky. on už zkušenosti má ( tak 20 - 30 onenightstandů určitě) , a s tebou se mu to fakt nelíbilo, to víš sama taky...ale takle to je v tvojem věku. se sexem by měla holka začínat až v 19. do tý doby jsou to jalovice. já jsem měl první sex s dvacítkou, a ta už byla v pohodě, to bylo vynikající. tou dobou měl kámoš (18) šestnáctku, a ta jeho zkušenost se nedala s mojí vůbec srovnávat, vždyť jsem byl taky o dost starší mazák (jeden rok je v tom věku dost).

radajz*

Já bych spíš řekl, že je to hodně o zkušenostech. Ne o věku. Se sedmnáctiletou holkou, která už není panna, může být daleko lepší sex, než s devatenáctiletou pannou.

sangvinik
hodnocení

0x

...tak to jsem nadobro ztracenej...nemám na Ksichtu žádný účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]