Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlín, Otrokovice - catering, občerstvení

Od: michellin* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

budeme pořádat takovou větší oslavu a potřebovali bychom někde objednat občerstvení, jídlo - představuju si obložené mísy sýrové, uzeninové, masové rolády, sekanou apod. Máte prosím nějaké tipy, kde ve Zlíně, Otrokovicích a okolí objednat?

Díky:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na netu jich najdes mraky.

wasube*
hodnocení

0x

Zkusila jsem najít na netu ty mraky...;) patrně to není uplně to, co hledáte, já to tam vůbec neznám, jsem z Prahy, ale tak trochu inspirace no...:) Možná se najde ještě někdo, kdo má nějakou zkušenost.

infozlin.cz/...

babiccinrozvozjidel.cz/...

vegetarian.cz/...

google.cz/...

nabidka.net/...

uplně dole - svatební vila ve Zlíně
svatebnidny.cz/...

michellin*

Díky, právě taky nejsem z té oblasti, jsem z VČ, takže jsem spíš myslela nějaký tip s osobní zkušeností.

To jsou ty prvni oblacky:)

nikdo*
hodnocení

0x

Nevím, jestli Vám má rada k něčemu bude, ale berte to jako tip, kam se jít zeptat. Tady byl jeden hyper-super zkrátka Interspar. Teď to prodali a má to Albert. Nicméně hned vedle, snad to prý patří k tomu, je občerstvení. A oni právě umí a dělají to co potřebujete. Mísy(velké tácky), se spoustou krájené uzeniny, zeleniny, sýry, smažená vajíčka, pomazánky, chlebíčky, jednohubky atd. Co si vyberete. No a protože většina těchhle super-hyper marketů je stejná po celé republice, zkuste se poptat někde u Vás v Intersparu, nebo Albertu v tom občerstvení.

hawara*
hodnocení

0x

Vždycky si to nechávám dělat tady: hotel-kostelec.cz/... (5km od Zlína)

milenasamohylo
hodnocení

0x

Volejte 775090360 skvělé chlebíčky i mísy

hodnocení

0x

Zkuste to třeba tady, třeba Vám to pomůže. rybena-zlin.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]