Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
budeme pořádat takovou větší oslavu a potřebovali bychom někde objednat občerstvení, jídlo - představuju si obložené mísy sýrové, uzeninové, masové rolády, sekanou apod. Máte prosím nějaké tipy, kde ve Zlíně, Otrokovicích a okolí objednat?
Díky
Zkusila jsem najít na netu ty mraky... patrně to není uplně to, co hledáte, já to tam vůbec neznám, jsem z Prahy, ale tak trochu inspirace no...
Možná se najde ještě někdo, kdo má nějakou zkušenost.
uplně dole - svatební vila ve Zlíně
svatebnidny.cz/...
Nevím, jestli Vám má rada k něčemu bude, ale berte to jako tip, kam se jít zeptat. Tady byl jeden hyper-super zkrátka Interspar. Teď to prodali a má to Albert. Nicméně hned vedle, snad to prý patří k tomu, je občerstvení. A oni právě umí a dělají to co potřebujete. Mísy(velké tácky), se spoustou krájené uzeniny, zeleniny, sýry, smažená vajíčka, pomazánky, chlebíčky, jednohubky atd. Co si vyberete. No a protože většina těchhle super-hyper marketů je stejná po celé republice, zkuste se poptat někde u Vás v Intersparu, nebo Albertu v tom občerstvení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.