Nejste přihlášen/a.
exekutor kecá. Pokud je dluh pár desítek tisíc a dům stojí milion, tak vás jen straší. Každopádně pokud to lidi nechají takhle dojít až k exekutorovi, jsou nezodpovědní a věřitel chce své peníze zpět. Myslím, že jste měla dost času své pohledávky řešit a být v kůži věřitele, už bych vám taky dál nečekal.
Dražba neproběhne ze dne na den. Toho se nebojte. Máte miimálně půl roku. A co máte dělat? Posílejte peníze na účet exekutora. Nebo ještě lépe PŘÍMO věřiteli. O tomto pouze uvědomte exekutora. Jestliže DO termínu dražby dluh splatíte, tak se dražba pochopitelně zastaví. Když budete potřebovat radu, zaregisstrujte se zde na poraďte a napište mi do vnitřní pošty.
Diky za vasi odpoved. Jde o to, ze castka je neumerna k cene nemovitosti. Castky je nyni 82 tisic a cena nemovistosti je cca 1 milion korun. Exekutor nevyuzil vsechny moznosti k vymozeni penez. Navrh na splatky jsem dala ja a byl mi schvalen. Zaplatila jsem ve splatkach pres 40 tisic. Mou blbosti i nedostakem financi v danem obdobi jsem nehradila splatky. Ze strany exekutora neprisel jiny navrh na vymozeni penez. Napriklad soupis nemovitych veci, ani nezablokoval ucet. Nyni manzel zacal slusne vydelavat, penize bychom dali dohromady, ale aspon na dvakrat bychom to zaplatili. Vim, ze jsem to nemela nechat takhle daleko dojit. Ma hloupost a vim to a chci to vyresit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.