Nejste přihlášen/a.
V sprnu mě nechala moje holka, byli jsme spolu 8 měsíců a byl to dokonalý vztah, nic mi nechybělo, byla to moje vysněná holka, fakt upřímně jsem ji miloval a věděl jsem že i ona mě...jenže si našla někoho staršího (mě i jí je 17, tomu kvuli kteremu mě nechala je 24). Bohužel spolu chodíme do třídy a já na to stále musím myslet, furt se mi o ní zdá a nemůžu na to 100% zapomenout... samozřejmě je to mnohem lepší něž když to bylo čerstvé ale furt z toho nejsem uplně vzpamatovaný a vím že už nikdy nemužu najít takovou holku, protože byla fakt výjimečná a já jsem fakt extrémně vybíravý a nebyl bych jen tak s ledajakou holkou... máte nějakou radu jak to překonat?
právěže ano, uplně o všem jsme mluvili, všechno ale uplně všechno jsme si řikali, potom mi najednou řekla nějaké duvody proč se chce rozcházet, nedala mi přiležitost to napravit a stejně po několika týdnech dohadů, pauz a všech řešek vyplulo na povrch, že si našla někoho jiného a taky mi to potvrdila ona sama
...říká se,že jak dlouho s někým chodíš,tak polovinu toho času se budeš vzpamátovávat.Je to těžké,bolí to a vypadá to beznadějně,poznal to každý.Takže prostě čekej,ta pravá se objeví a jak si na tohle vzpomeneš tak se potom i zasměješ.Mi pomohly televizní večery,koukala jsem na staré dobré klasiky,Rockyho,Ramba a filmy z dětství.Udělala jsem si domácí pohodu,klid a filmy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.