Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování

Od: eli886* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, je mi 13, rodiče jsou rozvedení a já kvůli mámině práci s mamkou odjedu do ciziny. Už jsem smířená že svý kamarády nikdy neuvidím, ale přesto se mi bude stýskat a asi budu potřebovat nějaký rady jak to zvládnout :/ jak překonat to že se mi bude stýskat? hrozně se bojím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ber to jako výzvu a příležitost. Nevím, kam se konkrétně stěhujete, ale kamarády můžeš najít všude.

eli886*
22.02.16 14:19
hodnocení

Děkuju :)

mp*
hodnocení

2x

Nic se neboj, kamarády neztratíš, při dnešních možnostech on line (o kterých já jako starší nemám ani možná přehled) Naopak budeš zajímavá pro své kamarády u nás. Můžeš jim posílat své nové dojmy a postřehy. Naučíš se novou řeč. A hlavně všude na světě jsou lidi, kteří se chějí kamarádit, seznamovat (jseš ještě mladá, tak ti nebudu psát, co tě čeká za dva, tři roky, tam se kluci chtějí seznamovat hlavně pro poznání dospělého života). A táta se snad neztratí. Alespoň máš kam jet na prázdniny. Rozhodně bych to neviděl černě.

figurek*
hodnocení

2x

Ve třinácti si rychle zvykneš. Skutečné kamarádky a kamarádi tě neopustí a ti co na tebe zapomenou, nebyli tvoji kamarádi.

To máš stejné, jako naše mladá. Naše mladá dodělala střední a na rok zmizla na Island. Pak se vrátila a zmizla znovu, tentokrát do Manchesteru. Nevypadala nijak zdeprimovaně. Těch pár školních kamarádek co měla, má dodnes.

iz*
hodnocení

0x

Eli, v cizině poznáš spoustu nového, získáš nové kamarády

a se současnými můžeš být v kontaktu pře Skype, Facebook apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]