Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych si udělal životní pojíštění...U jaké pojištovny to je nejvýhodnější?
Je mi 40 let, rodinu nemám... koukal jsem u ČMSS ale ceník jsem tam žádný nenašel...roční poplatky tam u toho nejsou...
Dík za radu ![]()
0x
Tak u stavební spořitelny životní pojištění neuděláte. Chce se to poohlédnout v pojišťovnách. Mrkněte na flexi u PČS (pojišťovna české spořitelny)
doplněno 21.02.16 23:54:
Máte pravdu, že nabízejí, ale jsou to pojistky ČSOB pojišťovny. Vlastní nemají, jsou zprostředkovatelé.
0x
Důležité je spíše mít správné nastavené. Pokud jste bez rodiny, tak nepotřebujete jistit nikoho jiného, takže bych tam určitě nedával vyplacení v případě smrti.
Určitě si tam dejte trvalé následky a denní odškodné v případě pracovní neschopnosti.
Spořící část bych tam taky nedával, na spoření je mnoho lepších produktů.
Pokud někdo ve vašem okolí rozumí financím, prodiskukte to s ním, aby se vám nestalo, že budete pojištěn nedostatečně nebo naopak zbytečně přepojištěn. V obou případech pak jen vyhazujete zbytečně peníze. V pojišťovně vám taky ne vždy dobře poradí, těm jde hlavně o to, aby něco uzavřeli ta každou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.