Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zivotní pojištění u koho?

Od: krtek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, rád bych si udělal životní pojíštění...U jaké pojištovny to je nejvýhodnější?

Je mi 40 let, rodinu nemám... koukal jsem u ČMSS ale ceník jsem tam žádný nenašel...roční poplatky tam u toho nejsou...

Dík za radu :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A takové, kde to bude levné a pokryje spoustu případů. Svého času to bylo Flexi, pak podražilo

hodnocení

0x

Tak u stavební spořitelny životní pojištění neuděláte. Chce se to poohlédnout v pojišťovnách. Mrkněte na flexi u PČS (pojišťovna české spořitelny)

doplněno 21.02.16 23:54:

Máte pravdu, že nabízejí, ale jsou to pojistky ČSOB pojišťovny. Vlastní nemají, jsou zprostředkovatelé.

krtek*
hodnocení

jen odesílám odkaz na tu stavební spořitelnu, že životní pojištění mají :)

cmss.cz/...

podívam se na tu flexi ...kolik by se tam asi platilo měsičně, nevíte někdo?

hodnocení

0x
Řekl bych, že to bude u všech pojišťoven podobné.
Důležité je spíše mít správné nastavené. Pokud jste bez rodiny, tak nepotřebujete jistit nikoho jiného, takže bych tam určitě nedával vyplacení v případě smrti.
Určitě si tam dejte trvalé následky a denní odškodné v případě pracovní neschopnosti.
Spořící část bych tam taky nedával, na spoření je mnoho lepších produktů.
Pokud někdo ve vašem okolí rozumí financím, prodiskukte to s ním, aby se vám nestalo, že budete pojištěn nedostatečně nebo naopak zbytečně přepojištěn. V obou případech pak jen vyhazujete zbytečně peníze. V pojišťovně vám taky ne vždy dobře poradí, těm jde hlavně o to, aby něco uzavřeli ta každou cenu.
paw*
Dnes rozhodne bez sporici casti. Jenom zivotko. Celkem slusne vychazi treba Uniqa, pac ma dobre plneni uz od malych poskozeni. Kdyz tak se ozvete pres SZ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]