Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest lokte

Od: lada1® odpovědí: 13 změna:

Mohu mít tzv.tenisový loket od počítačové myši.Nepracuji na PC jen obyčejné kliky na stránkách.Ladislav

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To si myslím, že ne. Tenisový loket z myši nebude. rehabilitace.info/...

doplněno 21.02.16 17:43:

Laďo, není obstřik jako obstřik. Záleží, co do stříkačky doktor natáhne. Je však pravdou, že je obstřik je nejrychlejší, nejpřesněji směrovaný do místa zánětu a také nejúčinnější. :-D Když je zánět ve šlachách a v kloubním obalu, tak toho moc vymyslet nelze. Snad tak prášky, kortikoidy. To by se vám nelíbilo vůbec.

hodnocení

Máme v okolí jednoho doktora který vše řeší obstřikama a to prý také není dobré.

dylin
hodnocení

0x

Jestli klikáte backhandem tak jo *palec*

hodnocení

0x
Ano,můžete.
Je to mj.jasně psané i od kolegyně viz výše.
Jinak je to nejen ze zátěže fyzické,ale i psychické.
Např.stresem !

hodnocení

0x

Mně to taky přišlo prakticky z ničeho. Chodil jsem na laser, pak tapping a bez výsledku. Tak jsem se na doktory vyprd a snažil se to šetřit. Cca po roce a půl se to zklidnilo. Sice ne 100%, při blbém pohybu o tom vím, ale už to neobtěžuje.

hodnocení

Já to překusuji asi 3 měsíce a pořád si myslím,že to bude dobré...a není.

balzerka
hodnocení

0x

Odkyselit organismus, poctivě.Vynechat uzeniny, cukr, tučná jídla, majonézy, smažené, čokoládu. Omezit kafe,maso a bílé pečivo. Jíst hodně zeleniny. Urologický čaj. Zajít na rehabilitaci, ne k ortopedovi. Lékař na rehabce by mohl předepsat elektroléčbu, magnety. Zatím neprochladit, příliš nenamáhat, kostivalové obklady.

hodnocení

Chodím do závodní jídelny kde vaří jak vaří,často máme fazolovou polévku a co mi chutná je červená řepa jako salát,řepu si kupuji i domů.Jinak rýže šťáva a maso-vepřové a 3x týdně knedlík a omáčka.

balzerka

No to tedy není zrovna ideální jídelníček. A i ty fazole a červená řepa nejsou úplně to pravé. Stejně tak rajčata. Mají dost šťavelanů. Kloubům prospívá to, co ledvinám a to, co žlučníku. Míň soli a víc pít. Míń těžkých tučných jídel, omáček a knedlí,buchet, salámů a sýrů... a víc zeleninových. Např. :dýně, okurky, zelí, salát, petržel, cibule,mrkev,hrášek, meloun,avokádo, ředkev, citron, třešně/ višně,.čerstvé ovoce. Jíst ryby, jáhly, ořechy...

Jestli vitamíny, tak E nalačno, C, B, Zn

Slovenský spisovatel B. Filan, bývalý sportovec, líčí ve své knížce, jak navštívil šamana u australských domorodců právě s tenisovým loktem. Vyhledal ho na radu svého kamaráda, kterému šaman vyléčil bolavý žlučník. Filan si od šamana nesl úplně stejné léky/ bylinky, lektvary/, jako dostal ten jeho kamarád. Zaskočilo ho to. Ale šaman se nespletl. Oba v podstatě měli zanesený, zakyselený organismus.

xy
hodnocení

0x

taky jsem to měla, dost douho jsem čekala, až to zmizí, ale nelepšilo seto, a pak sádra na 3 týdny zabrala. Od té doby vyměním v práci vždy po nějaké době ruku , kterou používám na myš.

zakus*
hodnocení

0x

Pomůže rázová vlna (žádná láce) a hlavně loket v teple.

mp*
hodnocení

0x

Možné je všechno. Já ho mám asi taky, a myslím, že to mám z tahání těžkých pánví. Tenis už jsem nehrál několik let. Hodně mě pomohla takzvaná, nevím, jestli to napíšu dobře, epikondilární páska. Ta stahuje to místo pod loktem, a hodně mě to pomohlo. A to teplo s tím souvisí. Dnes jí nosím i když mě loket nebolí, jen pro to teplo. Jelikož myš používám i v posteli, tak tam si taky kvalitně přeležím loket (zejména, když jsem tady na poradně). Ale v sedě si to trochu neumím představit.

hodnocení

0x

Nevím, proč jsem si nevzpomněla dříve! *zed* Můj zeť měl také zánět v lokti. Dlouho ho moje mladá tejpovala. Pohledejte si rehabilitaci, kde tejpují a nechejte si nalepit tejp. A toket šetřete!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obstřik

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]