Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké PITO je nejlepší?

Od: papene* odpovědí: 7 změna:

*sok*Pivaři zlatí,jaká značka PITA je dobrá.

Vím ,že pivo se nedá nahradit*blee*,ale alespoň trochu.

*pivo*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Piju mnoho druhů nealko piv a to poslední,co mi chutná nejvíce je "modrá švestka" od Bernarda. Po vychlazení nemá chybu. Vřele doporučuji. Jeho cena je trošku vyšší,ale stojí to za to.*palec*

papene*
hodnocení

*placni*Děkuji podívám se po něm.

hodnocení

0x

Švestka od Bernarda není chuťově špatná, chutná hlavně ženám. Dokonce to nění prezentováno jako pivo, ale osvěžující nealko nápoj. Na západě tuším používají označení "chmelový nápoj".

Když zůstanu u Bernarda, chuťově není špatný Bernard Free Jantar a Bernard Free.

Z jiné produkce je hodně oblíbený Birell od Radegastu.

lucies*
hodnocení

0x

Birell od Radegastu je opravdu dobré nealko pivo.

limetka*
hodnocení

0x

Hlasuji také pro Birell - mám pivko ráda a tak jsem na něj přešla v těhotenství, abych miminkům neublížila - a jsou z něj kluci jako buci!*houpy*

hodnocení

0x

Také Birell od Radegastu,ale není nad dobré alkoholové,řezané...*pivo*

mil®
hodnocení

0x

Určitě Birell, ale flaškovej a řádně přechlazenej.

Dobrou chuť.*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]