Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zjistí tekutina v plicích?

Od: hhhf odpovědí: 3 změna:

Jakým vyšetřním se zjistí tekutina v plicích?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ucitel
hodnocení

1x

To přímo v plicích asi není. Jedině u toho, kdo vodu vdechl, ale ta se umí rychle vstřebat.O vodě na plicích se mluví , když mezi obalem plic a blánou-pohrudnicí se může při zánětu tvořit výpotek, který když se zmnoží, ztěžuje dýchání. Asi by to měl při poslechu poznat lékař. Nebo pak CT. S léčením zánětu a dodržením životosprávy by se stav měl zlepšit.

hodnocení

0x

Poslechem! Mi ji zjistil doktor na neurologiii poslechem stetoskopem.

doplněno 21.02.16 08:16:

Nene, nežblunkalo :-D Jen mě bolelo v zádech a blbě se mi dýchalo. Taky jsem měla nějakou teplotku, ale nic dramatického. Tenkrát mi tu tekutinu vytahovali ve Vítkovicích, injekční stříkačkou pod rentgenem nebo co to bylo. Je to už dávno. Asi to už bude skoro pravěk. Ale dinousauři okolo nechodili. *haha*

doplněno 21.02.16 08:17:

Učiteli, dávám bod *palec*

hhhf
hodnocení

Jako že Vám žbluňká v plicích jo?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]