Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na saxofon

Od: letplay odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda li nevíte, kde se naučit hrát na Saxofon. Bydlím v Pardubické kraji (okres ústí nad orlici/svitavy). Hledal jsem na internetu, ale bezúspěšně (spíše nevím co hledat)

Může to být klidně i trochu dál.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lidovou školu umění? Zvanou Lidušku.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, LŠU (liduška) je snad jen pro děcka. Pokud jste starší až dospělák, tak si zadejte někde inzerát, že hledáte učitele hry na saxofon ve Vašem kraji a třeba se ozve nějaký hudebník, který si takto přilepšuje k platu v orchestru. Zdravím!

doplněno 20.02.16 06:01:

pletiplot - pokud tomu tak není a znáte i takovou školu v Pardubickém kraji, tak vložte pro tazatele odkaz, aby to nemusel hledat (bude rád).

Proč by měla být Liduška (dnes tedy základní umělecká škola) jen pro děti?

figurek*
hodnocení

0x

už jsem to sem kdysi napsal, tak zopakuji.

Nejdříve se naučte na klarinet, protože klarinet i saxofon mají stejnou mechaniku a stejný prstoklad.

A hlavně proč vám radím nejdříve klarinet : Protože klarinet zvládnete sám. Nějaký starší, cvičný, použitý a použitelný klarinet se dá koupit celkem lacino a už na klarinetu poznáte, jestli u muziky vydržíte.

Saxofon je hodně drahá hračka na to, aby skončil někde ve skříni.

Můj nenmladší vnouček začíná na zobcovou flétnu a pak má slíbený klarinet, štěbenec. Jeho obdivovaný učitel mu hru na klarinet předvedl. Nějaký úžasný džezík. Mladý vypadl na chvíli z role. ;) Jsem celá zvědavá, co bude. Jeho sen byla příčná flétna. O té mluví už dva roky. Sranda!

doplněno 21.02.16 08:08:

Pletiplot, jak maš talent, tak se něubraniš. :-D Mladému bylo 7 let, tak jsem zvědavá, co mu život přichystal. Bojím se, že se to už nedozvím. *nevi*

Není problém zvládnout flétnu zobcovou i příčnou, klarinet i saxofon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]