Známý provokatér Michel Houellebecq napsal román o tom, jak se z Francie stane islámský stát. Příběh se odehrává roku 2022, kdy politické strany ve volbách raději podpoří fiktivního kandidáta strany zvané Muslimské bratrství, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty Marine Le Penová. Autor uvedl, že "urychluje historii". Jeho kontroverzní románová fikce vzbudila nebývalou pozornost a kniha se v mnoha zemích stala absolutním bestsellerem. Michel Houellebecq Podvolení (Soumission) Čte: Igor Bareš Žánr: satira Jazyk: CZ Rok: 2015 Formát: mp3 Kvalita: stereo 192 kbps/44100 Hz Čas: 07:02:22 Je to toto?
radkapod*
Ano to je ono, jako audiokniha...kde to najdu prosím?
remisak*
Jelikož to má skoro 600 MB pošlete adresu a já vám to přes Úschovnu pošlu.
wasube*
remisáku, proč adresu? Nechcete rovnou rodné číslo? Jste na internetu, zde se osobní informace nepodávají ani od nikoho nevyžadují.
Takže pokud opravdu chcete někomu udělat radost, můžete soubor nahrát na uloz.to, jako to dělají druzí a abyste nebyl v podezření z porušování autorských práv, soubor zaheslujte. A heslo žadatelce pošlete vnitřní poštou.. Tak bych to udělala já.
Navíc jak jsem koukala, na oné webové stránce je potřeba mít víc paměti v pc a hlavně rychlejší internet kvůli stažení, jinak to těžko stáhne. Z uloz.to - je to jedno, může stahovat třeba celý den.
kostas
Ahoj,
chtěl jsem tě poprosit o odkaz na tuto knihu v pdf. Díky za tvou ochotu. Jiří
saras*
Zdravím, mohla bych poprosit o ten odkaz na úschovnu? Můžete mi to poslat na moji (velice mužnou a absolutně nedětinskou) e-mailovou adresu smoulinka707@seznam.cz Děkuju pěkně!
necumjoo
Dobrý den, mohl bych také prosím požádat o knihu? Mail necumjoo@gmail.com Případně předem díky Jan
Je to staženo odtud ale musíte být zaregistrovaná a zaplacený poplatek.
wasube*
Pokud jste platil poplatek, požádejte dotyčnou aby i ona Vám poslala za odměnu nějaký žádaný a těžko dostupný soubor, já například hledám film Chaloupka strýčka Toma, tu nejstarší verzi. A také bych nabídla nějaký těžko dostupný film. Tak se to dělá.
remisak*
Tak si to sežeňte kde chcete, nabízet a ještě číst tyto keci mě nebaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.