Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alliexpress ja zjistím kde je zboží

Od: tupec odpovědí: 3 změna:

Zdravím,nakupoval jsem na ailexpresu a zbývá 14 dní do konce dopravy je tam jen číslo zásilky v číslech údajně se dá zjistit na chinapost ale nevím jak nijak mi nedali vědět už jednou mě takle zásilka utekla,nevíte co a jak?Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud je číslo zásilky jen v číslech, pak je to obyčejná pošta, která se dá sledovat jen na území číny a za její hranice už ne. Takže možnosti jsou, buď požádat prodejce o prodloužení lhůty nebo třeba 3 dny před vypršením lhůty, otevřít spor pro nedodání zboží. Nově by měl jít spor otevřít i 15 dní po jejím vypršení, ale raději bych to řešila předem.

jmhad*
hodnocení

0x

tohle vše by měly obsahovat obchodní podmínky , pokud o tam nemají, pak přímý dotaz u toho, kdo odesílal.

hodnocení

0x
Nedá se použít www.track-chinapost.com a do obdélníčku na pravé straně stránky vepsat číslo balíčku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]