Nejste přihlášen/a.
Záleží na tom, co od banky chcete, co chcete používat, vyplatí i nevyplatí. Jak na co. A jak je myšleno slovo vyplatí? Chce to otázku upřesnit, jinak se nedá solidně odpovědět.
Zdravím, mám běžný účet a jsem spokojená. Platím jen pojištění karty, jinak zdarma, vybrat můžu kdekoli, internetbanking všude. Domluva rychlá, telefonické řešení případných problémů v pohodě a bez potíží.
Se spořením apod. netuším.
Někdo je spokojenej i když mě s**ou na hlavu. Není horší banka mimo Komerční, Obchodní, Spořitelny atd. Úroky sice klesají, ale úrok 0,05% na Spořicím účtu to je výsměch. Navíc pokud v měsíci nezaplatím kartou více než 500 Kč tak za ní zaplatím 29 Kč.
V dnešní době jedině Air, ovšem platí se za výběr z bankomatu, nebo Equa tam je ten výběr zdarma. Naopak v těchto bankách za používání karty dostanu ještě bonus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.