Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MBank pro a proti

Od: zidan odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, vyplatí se mBanka? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zubke*
hodnocení

2x

Vyplati se Equa bank. Po vsech strankach. Zkusenosti dobre ...

jentak*
hodnocení

0x

Nevyplatí. Ale neproděláte na ní.

hodnocení

0x

Nic vás stát nebude. Ale pokud máte občas hotovost, kterou potřebujete vložit na účet, tak moc nedoporučuju. Mají málo poboček s pokladnama (snad jen jednu v Praze). To je lepší FIO.

hodnocení

0x
Pokud chodí výplata na účet, tak nevidím problém. Jsem u nich téměř od začátku. Akorát nedávno udělali nový internet banking a je takový přeplácaný, za každou cenu wow efekt. Ale funguje to ok, tak to neřeším. V porovnání s KB, ČS a pod naprosto v pohodě - zcela zdarma. Jsou lidi, co mění banku několikrát ročně kvůli desetince úroku navíc, jiní zas budou u KB platit výpalné do smrti. Já to tak neprožívám a jsem v zásadě spokojen. Žádná banka totiž není ideální ve všech směrech.

hodnocení

0x

Záleží na tom, co od banky chcete, co chcete používat, vyplatí i nevyplatí. Jak na co. A jak je myšleno slovo vyplatí? Chce to otázku upřesnit, jinak se nedá solidně odpovědět.

nick*

Lepsi je dnes spousta jinych bezpoplatkovych bank, nejjednodussi podminky a take IB velice intuitivni ma Equa bank vcetne vyberu z bankomatu kdekoliv zdarma a vstricny servis pro klienty - na rozdil od mBank !

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, mám běžný účet a jsem spokojená. Platím jen pojištění karty, jinak zdarma, vybrat můžu kdekoli, internetbanking všude. Domluva rychlá, telefonické řešení případných problémů v pohodě a bez potíží.

Se spořením apod. netuším.

banka

Někdo je spokojenej i když mě s**ou na hlavu. Není horší banka mimo Komerční, Obchodní, Spořitelny atd. Úroky sice klesají, ale úrok 0,05% na Spořicím účtu to je výsměch. Navíc pokud v měsíci nezaplatím kartou více než 500 Kč tak za ní zaplatím 29 Kč.

V dnešní době jedině Air, ovšem platí se za výběr z bankomatu, nebo Equa tam je ten výběr zdarma. Naopak v těchto bankách za používání karty dostanu ještě bonus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]