Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srdeční arytmie

Od: leos9 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Je mi 61 let a mám problémy se srdcem. Mám nepravidelnou srdeční arytmii. Jsem na nemocenské 14dnu. Doktorka mi předepsala tablety Cordarone a mám kontroly na EKG. Výsledky s EKG nejsou dobré ruzné kolísání arytmie. Navrhla mi mám si to rozmyslet provezt radiofrekvenční ablaci. Máte stím zkušenosti co to obnáší recenze atd. Když bych to odmítl tento zákrok jaká je jiná léčba tablety? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den přeji.

Radiofrekvenční ablaci podstoupil člen mé rodiny.Měl taktéž léta srdeční arytmii až 250 srdeční tep.Stále běhal po lékařích okresního formátu,až ho to na Vánoce před pěti lety totálně skolilo.Nechal se odvézt erzetou.

Protože byly Vánoční svátky,tak ho krajská nemocnice nepřijala,takže se ho zbavili v okresní nemocnici,

kde měl druhý den totální srdeční záchvat.A to v daleko širším rozsahu,jako den předtím.Když ho přivedli opět k životu,tak využil všechny své konexe a odvezli ho erzetou do Prahy na Homolku.

Tam podstoupil rychlé vyšetření a ve večerních hodinách mu provedli ablaci,která trvala sedm hodin.

Nechá se to vydržet,nemějte obavy !

Od té doby nemá absolutně žádné problémy,co se týče tohoto onemocnění.

Užívá nyní pouze léky "Betaloc."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]