Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
známému došla nabídka Skylinku včetně šeku k úhradě,jednalo se o nabídku balíčku Multi na 6 nebo 12 měsíců za zvýhodněnou cenu necelých 1000 Kč na půl roku,resp.dvojnásobek na celý rok.
Balíček sám o sobě stojí měsíčně 318,- Kč,takže po slevě to vychází na cca 165,- Kč.
Já platím balíček Mini 179,- Kč měsíčně,nabídka programů je poloviční.
Když jsem volal do Skylinku a ptal se,proč jsem tu nabídku nedostal i já,tak mi řekli,že má karta nemá nárok.
A když mě zajímalo,zda losovali nebo jak vybírali,komu to pošlou,dozvěděl jsem se kulové.
Je to přinejmenším zvláštní,ten známý není žádný VIP klient aby dostával podobné nabídky.
Je to vůbec přípustné,dávat někomu výhodu? Zajímá mě to z principu,jinak na ně zvysoka ...
Díky za názor.
Dobrý den, možná by pomohlo, kdyby jste jim pohrozil odchodem a ukončením smlouvy. Takto to funguje u nadnárodní společnosti O2, kdy si lze vyjednat (pod tlakem ukončení smlouvy) individuální cenu za jejich služby. Jinak jsem vypozoroval, že být dlouhodobě u nějaké společnosti je nevýhodné. Když je nabídka pro nové zákazníky, tak je výhodnější a ti stávající zákazníci utřou - jinak řečeno, ta společnost si neváží zákazníka, který je u nich dlouhodobě. Zdravím!
doplněno 18.02.16 23:53:Nevím, jak jsou v Skylink odolní a jestli by je hrozba odchodu přiměla ke slevě nebo výhodnější nabídce. No, šlo by jen o hrozbu a nemuselo by jít o skutečný odchod.
Ono to třeba vyřeší zavedení DVB-T2, které se blíží - zase budou jiné podmínky.
Tak tohle bych vůbec netvrdil. Ty snad umíš předpovídat budoucnost?
Protože někteří zákonodárci chtějí pozemní vysílání zpoplatnit.
Ty na ně sice zvysoka ... ale:
když někdo z okolí dostane nabídku na levnější služby, tak bys ji chtěl hned taky. Toto je na rozhodnutí poskytovate služby, jestli ti nabídne nějaké výhody a nebo ne.
když by tomu tvému známému naopak zdražili cenu balíčku, tak to už by ses nehlásil a nevolal poskytovateli, že to chceš mít taky dražší.
Rozmysli si co chceš přijímat za programy a jestli jsi ochoten za ně platit. Podle toho si pak pořídˇ nějakou službu.
jenyk: když se přihlásím pod číslem své karty,tak se mi nabídka nezobrazí
colombo: já přece psal,že mě to zajímá z principu... Nepsal jsem,že po tom balíčku toužím
figurek: já až tak ulovený nejsem,platím jen ten jejich měsíční udržovací paušál a pouze přes zimu dva měsíce ten balíček Mini,abych mohl koukat na zimní sporty na Eurosportu.Jinak ze mě mají minimum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.