Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samozabarvovací brýle - kolik stojí?

Od: bryle odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem, za kolik korun se dnes dají pořídit základní samozabarvovací brýle (pouze skla)?

Mám více dioptrií do dálky a hodně často mě sluneční záření vadí, ovšem nosit sluneční brýle pro mě zase nemá taky moc význam, protože s nimi nic moc nevidím. Tak bych zkusil volit alespoň tuto možnost.

Jedná se mi o brýle na běžné nošení do interiéru i exteriéru, do auta je nepotřebuji, neřídím. Nejsem nijak náročný, stačily by mi základní modely.

Za kolik se dají takové brýle v průměru pořídit, nebo která optika je nabízí nejvýhodněji? Děkuji všem za nápady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Takové skla mohou stát 5 nebo také jen 3 tis. Záleží od síly dioptrií, míry tenčení skel a zejména akcí prodejce. Sledujte akce GrandOpticalu. Mám s nimi vcelku dobré zkušenosti. Spíše být vámi, řeším nádech zabarvení (šedý, zelý, hnědý).

hodnocení

0x

Když jsem si naposledy kupoval brýle, tak samozatmavovací + antireflex + otiskuodolné stáli cca 1800,- včetně rámečku a skel...

Mrkněte na www.zennioptical.com a uvidíte že nemá cenu kupovat brýle u nás v čr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]