Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzná se tu někdo v Badoo?

Od: memyselfi odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
je tu někdo, kdo se dobře orientuje v seznamce Badoo? Potřebovala bych něco vysvětlit...
Na Badoo jsem zaregistrovaná už celkem dlouho, ale nikdy jsem tam nějak moc nechodila. Přihlásila jsem se po delší době a všimla si, že za tu dobu co jsem tam nebyla aktivní, přibyly nějaké nové vychytávky. Nějak se v tom moc neorientuji a potřebovala bych vysvětlit jednu věc, a to:
...že se mi občas ve zprávách zobrazí "Honza (jen uvádím jméno jako příklad) si chce popovídat" ...a ještě je tam dodatek "Proč mu nenapsat ja nerozběhnout tak konverzaci?"
Nějak nechápu, jestli ten dotyčný člověk si se mnou chce vážně popovídat..jestli třeba na mém profilu zmáčkl nějaké tlačítko a mě přišla zpráva, že si chce popovídat nebo jestli je to tak, že ten dotyčný o tom vůbec neví, že se mi tahle zpráva s jeho fotkou a tím textem zobrazila v mém seznamu zpráv a Badoo prostě jen vygenerovalo automaticky někoho z mého okolí a poslalo mi tu zprávu...
...Může mi to prosím někdo objasnit? Moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x

Badoo takhle asi otravuje pořád. Při zakládání profilu jste vyplnila dotazník, kde například si chcete povídat s mužem od 30 do 30,5 let. Badoo má registrován profil muže, který chce poznat ženu od 15 do 40 ti let. A pak vzájemně oba vyzve ke konverzaci. Kdyby vás Honza oslovit chtěl přímo, že si vás vybral po prohlédnutí vašeho profilu, poslal by asi osobnější zprávu. Měl jsem tam taky registraci z doby, kdy jsme to používali místo spolužáci.cz a úplně jsme nepochopili, že vlastně jde o seznamku. Jenže pak začaly chodit do mailu zprávy typu 3 ženy ve vašem okolí si chtějí povídat, takže jsme raději udělali uzavřenou skupinu na facebooku. Takže sice vámi uvedenou větu neznám, ale plyne to z předchozí zkušenosti.

czello
hodnocení

0x

Ti, co se objeví v návštěvnících profilu, tak se automaticky objeví ve zprávách, že si chtějí povídat. Takže to není tak, že si někdo chce opravdu povídat z vlastní vůle, ale skočí to tam automaticky.

memyselfi
hodnocení

No to si myslím, že takhle úplně to nefunguje. Někteří, kteří se mi objeví ve zprávách, s tou větou, že si chtějí povídat, třeba vůbec nemám v seznamu návštěv profilu...

vlastanovakova
hodnocení

0x

Dávejte si pozor na nabídky mužů kolem 50 - 60 let, kteří píší překladačem, to je ne zcela správně česky... Jsou to údajní vojáci, generálové seržanti - na misích v Iránu, Iráku, Afganistánu, Lybii, Syrii, a jsou to převážně vdovci nebo rozvedeni, nikoho na světě nemají, jen jedno dítě. Manželky jsou často po smrti na rakovinu, nebo zemřely při haváriích a oni chudáčci nikoho z příbuzných nemají. Proto chtějí žít v Česku, s českou ženou... hahaha... českou ženu chtějí jen obrak o peníze.. zaplacením čehokoliv - buď přebrat údajný balíček a pak žena platí za nějaké poplatky, úložné, celní a jiné... nebo chtějí na letenku atd. Dámy - proberte se - ač se za toto české ženy stydí - jdou tyto podvodem získané částky do milionů a je toto organizované z Ghany, Accra, nebo i Londýn, New York a Nigerie. Peníze chtějí vždy přes Western bank, Money Gram, nebo i na účet. POZOR - nenechte se zničit - jak už jich je tady mnoho.

Vyzná se tu někdo v Badoo?
Vyzná se tu někdo v Badoo? #2
Vyzná se tu někdo v Badoo? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]