Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se sejít?

Od: terilovesbooks odpovědí: 11 změna:
Ahoj.
Potřebovala bych se sejít s jednou kamarádkou.
Bydlíme každá v jiném městě, která jsou zhruba hodinu od sebe.
Je tu však problém.
Rodiče jí sem v tu dobu nemohou odvézt a sama jet autobusem nesmí.
Za jiných okolností bych přijela já za ní, ale tohle musí být v mém městě.
Nevíte někdo jak by sem mohla přijet?
Kdyžtak děkuju :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Tohle si bez jakékoli diskuze musí vyřešit kamarádka s rodiči. Mohou tu zaznít různé spekulace, ale budou naprosto zbytečné.

hodnocení

1x

Nemáš v pc skipe? Jestli ne, tak si ho obě nainstalujte a můžete povídat jak dlouho chcete.

terilovesbooks
hodnocení

Ano, skypujeme si, ale k tomuhle se potřebujeme vidět osobně, nejde o povídání.

hodnocení

0x

Pokud máš nějaké peníze nazbyt, objednej taxíka a pošly ho na určené místo ať kámošku přiveze. Nebo jeď s ním k ní a jeďte zpět k vám.

hodnocení

0x

Když nesmí jet autobusem,ať jede vlakem:)

Jeď za ní,jeďte spolu do tvého města a pak ji zase doprovodíš domů.

Je to holt načtyřikrát ale jiné řešení nevidím.

pilivoj*
hodnocení

0x

Sama jet autobusem nesmí. Tak dojeď pro ní a doprovoď ji k sobě autobusem ty ! Nepojede sama. Jak prosté.

terilovesbooks
hodnocení

To není tak prosté. Zapomněla jsem to připsat, za to se omlouvám, ale já také nesmím jezdit autobusem sama.
pilivoj*

Tak někoho požádej aby pro ni přijel.Jinak to asi nejde.Rodiče nechtějí tě pustit, tak sežeń někoho kdo má čas.

hodnocení

0x

Píšeš, že za jiných okolností bys přijela Ty za ní. Ale také nesmíš jezdit sama autobusem. Tak co kdybys požádala své rodiče, zda by pro kamarádku s Tebou nezajeli?

iz*
hodnocení

0x

Kolik je vám let?

Nesnažte se obejít rodiče, hledejte, jak se s nimi dohodnout.

terilovesbooks
hodnocení

Mě dvanáct, jí třináct. Nebojte, nemám v plánu z toho rodiče vynechat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]