Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy a jiné

Od: michal99 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Je mi 61 let. Když sleduji televizi programy tak jsou tam filmy samé napětí střílení a násilnosti horory a jiné nese to doba společnosti. Programu je hodně a domácnosti mají i 2 televize každý si muže sledovat co ho zajímá. Ale z teho výběru nebylo to i dříve s tolikati programu nenabizí třeba romantické filmy veselohry a jiné možnosti výběru. Je to pro vysílání televize tak složité třeba i finančně aby nemohla nabídnout výběr aby si každý mohl vybrat co ho zajímá? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono je pro ně jednodušší nás krmit tím bezduchým škvárem; ten je totiž zadarmo (skoro), tvorba kvalitního filmu je nákladná, a těch 7 mld Kč pro ČT by jim nestačilo, to by lekli hladem. Stahuju si filmy z netu, a nadávám teď už jenom u zpráv.

wasube*

Já si také stahuji filmy z netu a jinak se musíme podívat komu ty televize patří. Podle toho je i vysílání.

televize
hodnocení

0x

Česká televize má jiná vydání

ČESKÁ TELEVIZE pořad ATLET ROKU - úhrada za vystoupení, nebo KRÁLOVSKÁ ODMĚNA?

Často si klademe otázku, kam či kde že vlastně mizí naše peníze ze společného rozpočtu státu. Veřejnoprávní televize, Česká televize, odvysílala výše uvedený pořad. Pěkné, zábavné, téměř dokonalé. Ale ...!

Málokdo si uvědomí i druhou stránku věci. Pro mne byl šok, když jsem se dozvěděl, kdo byl sponzorem a jaké byly odměny moderátorů, kolik stál pronájem sálu, elektřina, catering, šatny, projekce, tisk pozvánek, kulisáci, scéna, přepravní společnosti, doprava ( luxusní BMW, AUDI...), nepředstavitelné peníze vystupujícím.

Celkem cca 38 milionů Kč !

Moderátoři : Monika Absolonová 85.000,- Kč

Aleš Háma 85.000,- Kč

Sportovci : Od posledního : 200.000,- Kč

až po prvního 1.500.000,- Kč

Umělci: Karel Gott 300.000,- Kč (1 píseň a básnička trvala celkem 5 minut 47vteřin)

Umělci další :všichni na osobu 80.000,- Kč

zahraniční host 525.000,-Kč !

K tomu si připočítejte státem nucenou koncesionářskou smlouvu na každý přijímač: 145,- Kč na domácnost.

POTUD VŠE DOBRÉ!

Jako jeden ze sponzorů se objevila i VZP (Všeobecná Zdravotní Pojišťovna), která se potácí na hraně krachu, není schopna proplácet včas lékařům a nemocnicím peníze za úkony, operace, vyšetření.

Tak tato VZP zaplatila za reklamu tomuto pořadu více jak 5 milionů korun českých !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]