Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suché místo v krku

Od: jakell® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mám celkem slušnou chřipku, teploty kolem 38, lehká rýma, silný kašel a extrémně nepříjemné suché místo v krku. Nevím jestli je to jen zdání nebo jestli v krku skutečné naprosto suché místo mám, každopádně mě to štve už 3. den a já už to snad nevydržím. Prosím poraďte mi někdo něco na sucho v krku. Používám sprej na regeneraci krku, dále mi doktor doporučil cucat bonbony s medem a islandským lišejníkem. Ale stále to nezabralo tak, jak bych chtěl.

Díky

doplněno 15.02.16 18:50:

P.S. Angína to není - potvrzeno lékařem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po operaci hlasivek jsem měla doporučenou vincentku ve spreji,dobře zvlhčuje a pomohla mě i při zánětu nosohltanu,taky jsem cítila sucho až pálivo v krku...a můžete stříkat kolikrát chcete denně

hodnocení

Nechápu jak jsem mohl na vincentku zapomenout, zabrala okamžitě,, bohužel nevydrží déle jak 1-20 minut, ale i to stačí.

Moc díky

hodnocení

0x

A co si zkusit vykloktat olivovým olejem? To by mohlo suché místo v krku trochu namastit. Nebo jiným olejem co je k jídlu. nebo rozehřát trochu sádla vepřového. Já bych to určitě zkusila. Ale ten olivový olej má silnou a specifickou chuť. Mně nevadí, každé ráno si loknu na lačno, protože je to zdravé a jsem na to zvyklá. Aůe třeba Vám to bude vadit. Tak ho zkuste i naředit, aby to nebylo tak silné.

hodnocení

Díky, ale to už bych večeři neudržel, ke chřipce patří i zvracení apod.

Aha. No já neměla chřipku víc jak třicet let, tak si to už nepamatuji...;)

marty*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Jestli Vám můžu poradit, kupte si tenhle lék. Do dvou dnů Vás nic dráždit v krku už nebude. Stopkašel. A kloktat štávu - vlažnou z uvařené cibule. A med k tomu a máte brzy klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]