Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám celkem slušnou chřipku, teploty kolem 38, lehká rýma, silný kašel a extrémně nepříjemné suché místo v krku. Nevím jestli je to jen zdání nebo jestli v krku skutečné naprosto suché místo mám, každopádně mě to štve už 3. den a já už to snad nevydržím. Prosím poraďte mi někdo něco na sucho v krku. Používám sprej na regeneraci krku, dále mi doktor doporučil cucat bonbony s medem a islandským lišejníkem. Ale stále to nezabralo tak, jak bych chtěl.
Díky
P.S. Angína to není - potvrzeno lékařem.
Po operaci hlasivek jsem měla doporučenou vincentku ve spreji,dobře zvlhčuje a pomohla mě i při zánětu nosohltanu,taky jsem cítila sucho až pálivo v krku...a můžete stříkat kolikrát chcete denně
A co si zkusit vykloktat olivovým olejem? To by mohlo suché místo v krku trochu namastit. Nebo jiným olejem co je k jídlu. nebo rozehřát trochu sádla vepřového. Já bych to určitě zkusila. Ale ten olivový olej má silnou a specifickou chuť. Mně nevadí, každé ráno si loknu na lačno, protože je to zdravé a jsem na to zvyklá. Aůe třeba Vám to bude vadit. Tak ho zkuste i naředit, aby to nebylo tak silné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.