Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boláky na obličeji

Od: xxx* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, na dolním rtu se mi objevil opar a i přesto že jsem se ho nijak nedotýkala se mi objevilo toto... Boláky se mi objevují i třeba na čele a tak. Mám to cca týden. Přestala jsem používat jakoukoliv kosmetiku. Co by to mohlo být? Nebo nějaké rady jak se toho zbavit. Předem děkuji
Boláky na obličeji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Zajděte si na kožní. Tam Vám řeknou co to je a jak se toho zbavíte. Neexperimentujte dle rad na netu, ať to není ještě horší.

hodnocení

3x
Urcite jdete na kozni

hodnocení

3x

Běžte hned zítra na kožní. Mi to příjde jako impetigo. A to je nebezpečné a musí to vidět doktor.

wasube*
hodnocení

0x

nemoci.vitalion.cz/...

Než k tomu lékaři zajdete, tak si přečtěte jak moc je to nakažlivé. Takže mějte svůj ručník a podobně. Není třeba aby se musela léčit celá rodina a nejsem si jista, možná nebudete smět ani do školy než přestanete být nakažlivý. Nikoho nelíbejte, třeba mladšího sourozence, rodiče atd. Nepoužívejte mýdlo jen čistou vodu.

doplněno 17.02.16 22:16:

A také zkuste popřemýšlet, od koho jste se nakazila a pošlete ho také k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]