Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych vás požádal o vaši chvilku, protože to bude na delší čtění =)
Je mi sice teprve 15 let, nikdy jsem se nezamiloval a nikdy jsem vztah nevyhledával, ovšem tohle se o dost změnilo.
Mám kamarádku, je o něco starší ... strašně si s ní rozumím, je úžasná, hezká, je s ní sranda, minimálně se maluje, není to žádna s prominutím dě*ka, což už v dnešní době je cenné .. však víte. Bohužel tohle trvá už rok a půl, máme za sebou několik soustředění s orchestrem, tedy vlastně hlavně jsme se seznámili v orchestru .. to jsem ji pouze doprovázel, ale začlo to tím, že jsem ji vlezl do okna s kamarádem (bez detailů ), kdy jsme ji překvapili na narozeniny..
Jenže ona je takový tip nedobytné holky, která se jen tak nedá a to, že nechce kluka jsem se dozvěděl až nedávno..
Trošku to zhrnu .. ze začátku jsem se snažil to projevit trochu tím srabáckým stylem, kdy jsem nedal nic najevo a nebyl jsem svůj, ale časem se to víceméně dozvěděla od kamaráda, pak jsem se ji vyznal... sice přes fb, ale byla to slohovka, kde jsem vážně všechno vysvětlil, což bych na živo neměl koule, ale to bylo chyba, i přesto, že mi řekla, že mě nebere za přítěž, ale že prostě nechce kluka přišli moje narozky, ani mi nepopřála ničilo mě to.. přišli Vánoce, koupil jsem ji maličkost .. o 2 týdny jsem i brečel žárlivostí, uzkostí ... a to nejsem někdo, koho jen tak něco rozbrečí..
Teď jsem sebral, trochu odvahy a na valentýna přijel asi v 7 večer do vesnice, kde bydlí, zazvonil a předal ji to, byl to nejhezčí moment mého života, dostal jsem krásné obejmutí, které jsem dostal jen jednou předtím (za všechny ty doprovody přes půlku mého města jsem na to neměl seběvědomí), sice děkovala, ale další den to stejné, sice vztah se pomalu zlepšuje, ale stále ... stále mě to m**á .. příjde mi, že jediná holka, o kterou mám zájem je ona a už se toho nikdy nezbavím, někdo mi říká ať to vzdám, ale to já dělat nechci...
Proto jsem napsal jsem, poprosil o vaše názory a popřípadě rady, napadlo mě ji někam pozvat.. ale opravdu nedokážu předpovědět jeji reakci, třeba na to čeká, třeba se bude bát, že budu něco zkoušet, vážně netuším...
Děkuji moc (
Fajn holka, čeká na toho pravého. Ale třeba to jsi ty a vyjde to. Bere tě jako kamaráda, časem může dojít k tomu že tě má ráda. Nebo taky ne. Krásný hesla jsou "odvaž se, pak se uvidí" nebo "kdo neriskuje nevyhraje" Když to vzdáš předem tak s ní nebudeš. Klidně jí pozvi, spíš jako kamarádku.. Kamarádství které časem přeroste v lásku je moc fajn věc a často to vydrží celý život... Nespěchej.
Tyhle první platonické lásky a nenaplněné, je to nejkrásnější, na co člověk v životě vzpomíná. Děvčata i stejně stará jsou psychicky o kus dál vepředu než kluci. A píšeš, že je o trochu starší, než ty, takže tuplem se nebude ohlížet po mladším. Kor, když vleze do pokoje oknem, jako malý Jarda.
Děvče to má v hlavě dobře srovnané, ona se nezamilovala, ale čeká na toho pravého. Ještě má před sebou cestu vzdělávání, takže nikam nepospíchá, je rozumná.
Ty také nepospíchej, ještě jsi moc mladý, nech si o ni zdát, neuháněj ji. Jenom si zkomlikuješ život.
Respektujte ji. Nechce vztah, ani neopětuje Vaše city. Tak se nevnucujte, nebo ji od sebe odradíte úplně. Je Vám 15 let teprve a toto se Vám může stát ještě mockrát. Stejně tak se to může stát i obráceně – zblázní se do Vás ta, o kterou nebudete stát zase Vy. Bylo by Vám to příjemné, kdyby Vás kontaktovala pořád i přesto, že by věděla, že o ni nestojíte? Kdyby Vás někam zvala, vyznávala Vám city atd..?
I ty opakuješ tu starou známou začátečnickou chybu, že všechno bereš moc citově. Si uvědom, že jste ještě děcka a ona se chce bavit. Chce se bavit, chce si hrát a dělat něco zajímavého. Vem ji na kuličky nebo na koně nebo na pingpong nebo na výstavu akvarijních rybiček, prostě kamkoliv, jen jí nevykládej o velkých citech. Na vzdychání při měsíčku nejsou patnáctileté holky zvědavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.