Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak poslat velký balík na dobírku? Velkým balíkem myslím asi 12kg těžká krabice 100cm x 70cm x 40cm. Nejlépe z vyzvednutím u domu, kolik by to stálo? Poku je to vůbec možné Děkuji za radu
Na dobírku lze zasílat snad jen prostřednictvím Č. pošty a informace o ceně poštovného se dají zjistit na jejich stránkách, ikdyž i to je jen orietační, neboť cena je vypočtena až na poště po zvážení a kolik je doběrečné jsem také zjistil až na poště. Nebo v tom cenovém chaosu neumím hledat. Rozhodně se snažím zasílat prostřednictvím PPL, kteří jsou mnohem levnější, ale je třeba, aby adresát přistoupil na platbu předem.
Oslovila jsem strejdu google : pokud můžu poradit, spolehlivá firma je PPL.
poslat balík na dobírku
google.cz/...
Já mám dobrou zkušenost s těmato: fofrcz.cz/... Dnes objednáte a zítra jsou před barákem.Toptrans také vozí z domu do domu a na dobírku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.