Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat velký balík

Od: hankar* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,

můžete mi prosím poradit jak poslat velký balík na dobírku? Velkým balíkem myslím asi 12kg těžká krabice 100cm x 70cm x 40cm. Nejlépe z vyzvednutím u domu, kolik by to stálo? Poku je to vůbec možné :) Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na dobírku lze zasílat snad jen prostřednictvím Č. pošty a informace o ceně poštovného se dají zjistit na jejich stránkách, ikdyž i to je jen orietační, neboť cena je vypočtena až na poště po zvážení a kolik je doběrečné jsem také zjistil až na poště. Nebo v tom cenovém chaosu neumím hledat. Rozhodně se snažím zasílat prostřednictvím PPL, kteří jsou mnohem levnější, ale je třeba, aby adresát přistoupil na platbu předem.

hodnocení

0x
Zkuste zavolat do dpd, ppl apod. Ale vyzvednutí doma nebude nejlevnější.

wasube*
hodnocení

0x

Oslovila jsem strejdu google : pokud můžu poradit, spolehlivá firma je PPL.

poslat balík na dobírku
google.cz/...

google.cz/...

google.cz/...

google.cz/...

hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s těmato: fofrcz.cz/... Dnes objednáte a zítra jsou před barákem:-D.Toptrans také vozí z domu do domu a na dobírku

balzerka
hodnocení

0x

Existuje taková služba pošty. Od Vás z domova vám balík odvezou. Posílala jsem velký televizor v krabici, reklamačka. Přes počítač jsem vyplnila dotazník poště, domluvili jsme se přes mobil, kdy mi balík odvezou, zaplatila jsem 219 kč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poslat balík

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]