Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu v tom ještě pokračovat?

Od: jolie odpovědí: 7 změna:

Problém se týká vztahu . Řešíme to stále dokola a ne se dobrat k cíli. Už jsme se i rozešli. Já se s ním rozešla. Ale pak dali zpět dokupy . On se začal snažit, jenže po roce je to zase to samé. A myslím že je mu už jedno jestli se rozejdeme. Už nevidím žádnou snahu z jeho strany když tam zájem je, tak vlažný a říká jen když se rozejdeme tak se mu bude stýskat, ale tak proč se nesnaží? Říká že se rozejít nechce, ale ke všemu je lhostejnej. příjde mi že se mnou manipuluje a stále se na něco v jednom kuse vymlouvá. Jsem z toho strašně unavená a hlavně otrávená a na nervy. Ještě před rokem tyto věci dělal. Já s takovýma věcma problém nemám. Chtěla jsem jen abychom si dávali dárky 3-4 do roka . na narozeniny apod.věci nechtěla jsem rozhodně nic drahého třeba drobnosti,ale on to vždy zahraje do autu a že to nejde a že to možná půjde potom. Ale vím ,že žádné potom nebude. Již téměř dva měsíce jsem se neviděli, protože jsem se pohádali. A mě vadí jaký přístup ke mě má. To není jen o nějakých dárcích , ale o tom celkovém přístupu. Pak mi napsal, ale tam jsem se zase pohádali, protože zase se vymlouval a manipuloval se mnou. Chtěla jsem si tedy promluvit osobně a navrhla schůzku tento týden. Souhlasil ,že bychom to probrat měli, ale že je te´d je nemocný tak tento týden to nepůjde a v dalších dvouch týdnech má něco jiného. Ale kdy má čas vůbec nenapsal . Vždy napsal který den v týdnu se uvidíme a teď nic. Naštvalo mě to. Tak jsem mu tedy napsala ,že to moc o jeho zájmu ke mě nevypovídá A že ho tedy tím žádám má -li skutečný zájem a´t nechodí kolem horké kaše a napíše den který se tedy uvidíme. Že navrhuji příští týden .Jinak to chápu jako totální nezájem. Na to mě napsal tuto větu : jestli ještě jednou napíšeš takový arogantní mail jako ten předchozí, tak už ti neodpovím nikdy.
sorry za pravopis .
Prosím poradí mi někdo jak dál? Má to ještě nějakou cenu? Jak byste postupovali a co má znamenat ta věta? Proč se tak chová?Co byste odpověděli na ten mail?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, musíte se "pochlapit" a dát mu kopačky (a vydržet). Pán nemá evidentně zájem a je si jistý, že Vás má jistou. No, a Vy se trápíte. Kopačky budou nejlepší řešení a Vám se uleví. Bude i prostor pro nový vztah. Zdravím!

jt*
hodnocení

1x

-Předem upozorňuji, že jsem nečetla jiné rady. Odpovím tedy za sebe a vlastním příběhem.

- Měla jsem přítele skoro 5 let docela dost jsme se hádali, choval se ke mě bez úcty a respektu. Docela často měl nějakou "kamarádku" o které říkal, že nic není. Vzhledem k tomu, že jsem měla přístup k jeho FB účtu jsem viděla všechny zprávy, které si s kým psal. Většinou mě pomlouval jak jsem hrozná, že celá moje rodina je hrozná a jen ho využíváme. Pak po třech letech jsem si našla kamaráda ve hře, kterou jsme hrávaly. Ze srdce a upřímně můžu říct, že jsem byla ráda, že si semnou psal takovou dobu i když věděl jak žárlivýho chlapa mám. Lidi, které ji hrály taky si občas mysleli, že spolu něco máme, protože mě vytáhl z dost přůšvihů dá-li se to tak říct. Psali jsme si všechno a blbosti, jenže tomu mýmu to hrozně vadilo. Pak jsem musela do nemocnice - když za mnou přišel, řekl mi, že kdybych neležela v nemocnici tak by semnou nebyl.

Když si našel poslední "kamarádku", která mu posílala svoje fotky - jistě si dokážete představit jaké - tak jsem řekla, že prostě končím. Rozešla jsem se s ním. Po skoro 5 letech jsem ho prostě pustila k vodě. Bez toho kamaráda, bych to snad ani nezvládla a trápila jsem se s ním do teď. On mi pomohl, abych se ho zbavila. A taky jsem to udělala.

Pořád psal jak se mu stýská volal mi a psal dokonce za mnou chodil. Musela jsem ho dát v telefonu do Black Listu, protože jeho stíhání bylo až neuvěřitelné.
A proč se mu stýskalo? -> Protože jsme spolu byly příliš dlouho a on věděl, že semnou může zametat, jak se mu zachce. Nyní už to bude rok co jsem bez něj a je mi fajn.

Proč ti tohle píšu? --> zažila jsem podobné chování a mnohem horší, protože on se nebál na mě vztáhnout ruku.

Najdi si někoho, kdo o tebe bude stát.
Najdi si někoho, kdo tě bude chtít vidět každý den.
Najdi si někoho, komu na tobě bude záležet.
Najdi si někoho, KDO SE K TOBĚ BUDE CHOVAT SLUŠNĚ, S LÁSKOU A RESPEKTEM!

- Protože vztah bez respektu, důvěry a lásky nemá cenu :)

-- Dej mi vědět jak jsi se rozhodla :)

-JT

hodnocení

0x

A proč sebou necháváte manipulovat? Když to víte a vidíte, že slepovaný vztah stejně nefunguje, je čas ho ukončit. Pokud jste si jistá tím, že se k němu nechováte arogantně, že si nevynucujete pozornost za každou cenu a že to nejste i Vy, kdo manipuluje s ním, pak si najděte někoho kdo se k Vám bude chovat tak, jak vyžadujete. Ve vztahu se každý drží zcela dobrovolně a jen Vy sama víte, proč jste vztah ještě neukončila. Z nějakého důvodu se držíte právě jeho a je jen na Vás kolik si toho necháte líbit... Nepište mu nic. Když bude chtít, ozve se sám.

doplněno 16.02.16 20:49:

On o vztah nestál nikdy, jen o sex. Nechtěl Vám nikdy dávat dárečky atd...A řekl Vám to na rovinu. S rozchodem též problém nikdy neměl. To spíš Vy, tazatelko, chcete stále řešit něco oč on nestojí a nikdy nestál. Viz. Vaše vlákno:

poradte.cz/...

jolie
hodnocení

Máte pravdu nemá to cenu. Ze začátku to, ale dělal pak ale přestal. Po nějaké době jsem se ním rozešla a on mě kontaktoval a začal se opravdu snažit ,ale vydrželo to jen rok a pak zase ve starých kolejí. Nejde jen o dárky ale souvisí s tím i chování celkově. Prostě tohle se mi u nikoho nestalo a tak to nechápu jak to může být pro někoho problém. A tak jsem se zase rozešli a on mě zase kontaktoval ale již byl ke všemu lhostejný a plný výmluv pak nechápu proč mě vůbec kontaktoval. Přece jakýkoliv vztah by měl mít nějakou úroveň a jemu na mě ani nikdy nezáleželo.

wasube*
hodnocení

0x

Když jsem to četla, tak mě napadlo jen jedno jediné.

Že on Vás nechce, ale Vy mermomocí chcete jeho. Co tedy tady chcete číst?

Dejte se psychicky do pořádku, jemu už dejte pokoj, asi musí být už i dost otrávený,

také bych nebyla nadšená, když se s partnerem rozejdeme a on chce pořád řešit to,

co je už dávno vyřešené rozchodem. Chyba není v něm ale ve Vás.

Upřímně řečeno, také bych toho měla dost .

Chcete upřímnost? Už ho nechte žít jeho život. A žijte svůj.

Proto nemá pořád čas, protože ho nechce mít.

zwiki*
hodnocení

0x

Jen si s Vámi "pohrává".Když mu dáváte příležitost a nejste rozhodná vztah ukončit.

chatarka
hodnocení

0x

Podle mne si nepohrává, nemanipuluje, on se prostě vztahem nezabývá, on řeší akorát sebe. Mně připadá nezralej. Že prostě neumí mít rád. Jít do vztahu se vším všudy se obává. Nebyla byste s ním šťastná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]