Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Bydlím na vesnici a mám problém sehnat práci. Řidičák nemám a jsem půl roku po škole. Jsem odkázaný na autobus . Problém je hlavně v pracovní době. Zatím sem nenašel nic, kde by se dala doba dohodnout. Proto mě zajímá jakou máte zkušenost s prácí doma. Co jste třeba dělali, jestli je to důvěryhodné, popřípadě nenapsali nějaké nabídky. Za všechny odpovědi děkuji.
Práce doma? Jedině podnikat v tom, co umíš líp než ostatní. Z domova se dá podnikat přes PC, grafika, účetnictví, tvorba webů, ale to ti evidentně nebude blízké. Jsi manuálně zručný? Začni vyrábět něco, co na trhu chybí. Pokud bys do vyhledávacího pole vpravo nahoře zadal domácí práce, práce domů, na doma, tak by ti vyběhla řada diskuzí na tohle téma, ze kterých by ti bylo jasné, že 99% nabídek je podvod, na kterém vydělá jenom ten, kdo podobnou "práci" nabízí.
Ahoj,
není pravda, že nejde pracovat z domova. Já sama jsem tak pracovala, ale při zaměstnání, protože bych se neuživila jen s tím objemem práce, co jsem měla. Ale znám lidi, kteří to tak mají. Souvisí to hlavně s webem (asi většinou). Známá dělala grafičku a posílala z domova práci. Já psala autorské články jako copywriter (bylo to na různé weby - o elektronice, životním stylu, bydlení apod.). To jsem taky mohla dělat z pohodlí domova. Souhlasila bych i s tím, co ti navrhují odjet někam do města, kde bude těch možností více.
Chtěla jsem napsat ještě, že jsem tuto práci našla přes pracovní web (bylo to pro společnost zabývající se tvorbou webu; klienti si zadali téma, grafici udělali web a my jsme k tomu tématu psali - oni si pak doplnili třeba svoje produkty pro e-shop a pod.) známá ji našla samozřejmě díky škole. Zkus se tedy zamyslet, co bys tak mohl nabídnout, Já jsem to třeba jen tak zkusila a to jsem neměla s tímto vůbec žádné zkušenosti, stačilo jen, aby viděli, že je to "moje parketa".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.