Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roční zůctovani daní

Od: dejv5665 odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám dotaz, pracuji v jedne firmě a bohužel jsem přišel o den později podepsat zůctovani daně.Paní mi řekla že přijdu na 2 měsíce o slevu na dani což dělá dohromady asi 4000 Kč za ty dva měsíce. Je nějaká šance že je dostanu zpět? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dostanete je zpět při ročním vyůčtování daní za rok 2016 na začátku příštího roku.

dejv5665
hodnocení

Díky a ještě se zeptam ve které výplatě? Za leden 2017?

Daňové přiznání se podává obvykle do konce března následujícího roku buď osobně nebo prostřednictvím vaší mzdové účetní a přeplatek vám vyplatí nejdříve v březnové výplatě,jestliže DP podává mzdová účetní zaměstnavatele nebo do konce května posílá FÚ,když podáváte dp osobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]