Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest vaječníků - co s tím?

Od: adelka15 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

asi tři dny už mě bolí vaječník/y (jak kdy), a taky mě chytá bolest do pravého boku. :/ nevíte někdo co to může bejt a co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajít k lékaři. Může to být cokoliv..To zde nikdo přesně nezjistí.

hodnocení

0x
Když mě něco bolí a není to banalita typu rýma &kašel,zajdu k Mudr.
Tam vede cesta ;)

hodnocení

0x

Všechno možné. Zánět slepého střeva, cysta na vaječníku, distorze sakro-iliakálního skloubení atd.K lékaři.

pohanka*
hodnocení

0x

Může to být nastydlé.

Já jsem nyní nastydla z tramvaje, co jezdí v Praze a má ty dřevěné sedačky. Nejenom, že jsou studené, kloužou, ale ještě jsou nepohodlné a tvrdé.

Přemýšlejte, jestli jste neseděla venku na lavičce, zídce apod. Také krátké bundičky a holé břicho - záda neprospívají našim vnitřním orgánům.

Strakatypes, :-D podívejte, jak se nám s věkem mění názory. Vy už jste určitě zažila sedmdesátá léta. Minisukně, punčochy na podvazkových pásech, do zvonu široké šatičky a na nich kabátek. A maminka povykující o teplém oblečení! Já jsem nafasovala kalhotky s nohavičkami a kontrolu, jestli je mám na sobě. Ve sklepě jsem je schovala za dříví. Když jsem se vracela, stehna jsem měla fialová od zimy. Všecky jsme tak byly. Kalhoty se moc nenosily. :-D Všem se nám, bez problémů, narodily děti. Dnes to mám jako vy. ;)

hodnocení

0x

Zkuste jíst poctivý jihočeský jogurt ve skle, nebo pít kefír denně. Taky můžete vyzkoušet na podbřišek mokrou plenu a přez ni suchý slabý ručník /přes to kalhotky - na noc/. Pokud se to do 3 dnů nezlepší, nebo by se i tak zhoršoval, okamžitě k lékaři.

hodnocení

0x

Adelko, to nemusí být vůbec vaječník. To může být ledacos jiného a my to vůbec nemůžeme ani tušit. Musíš k lékaři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]