Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena ultrazvuk jako samoplátce

Od: veronikaa odpovědí: 3 změna:

Pokud bych chtěla vyšetřit ultrazvukem slezinu. Nevíte kolik by mě to stálo jakožto samoplátce?
(mudr. mě na ultrazvuk v žádném případě neposlala).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Změnte lékaře. Jinak cena je zhruba 1000-2000 Kč.

hodnocení

0x

Proč máte potřebu nechat si vyšetřit slezinu ultrazvukem? Kdyby byl problém, v krvi by to lékařka poznala ihned. A hledala by, proč hodnoty nejsou v normě. Postupně by nechávala vyšetřit a vylučovala by.

doplněno 16.02.16 11:44:

Majsterjoe, odpovídáte tazatelce nebo mi vysvětlujete něco, co vím? Řekněte, proč vás tak sejřím?

majsterjoe*

Prostě má nedůvěru ke svému lékaři jako spousta lidí v této republice. A nelze se ani divit. Lékaři kolikrát problémy bagatelizují a člověku nezbývá nic jiného než vyhledat jiné lékaře, nebo si vyšetření uhradit.

doplněno 16.02.16 12:50:

A budete někdy věcně odpovídat tazateli nebo budete ventilovat jen své názory které s odpovědí nesouvisí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]