Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušensot s odstraněním pihy laserem? Hradí to pojištovna? Navrhne mi to sám pan doktor nebo se to dělá jen na soukromých klinikách? Děkuji
Odstranění pih, znamének atd. se provádí za lokálního umrtvení (to je snad to jediné, co je trochu bolestivé - jinak nic necítíš). Laserem se snášejí jednotlivé vrstvy až do odstranění.
Zadejte si do vyhledavače Odstranění pih laserem nebo se podívejte sem: search.seznam.cz/...
Ahoj, neporadím ti, ale samotného by mě to zajímalo. Před dvoumi lety jsem byl v nemocnici na odstranění tří pih. Vše mi řezali ambulantně skalpelem (jednu, co jsem chtěl mi nevyřízli páč si jí doktor spletl a místo ní vyřízli jinou, ale to vem čert). Jde o to, že po vyříznutí mám na břichu jizvu, která je trochu vidět a na krku to samé. A myslím, že tím laserem to je bez jizev.
Možná se ptáš, co si rádci myslí o rase? Z fotky lze těžko vytušit velikost psa, rasu - nerasu, zdraví,věk, nebo povahu psa. Proto Ti nikdo poradit nemůže. Štěně se fakt vybírá, abys pak nedal všechny úspory za veterináře, abys ho výchovně zvládl, i psi mají různé povahy, natož různé rasy. Jestli jsi dítě, tak s Tebou musí jít vybírat rodiče, kteří posoudí zda pes bude do Vaší rodiny a domácnosti vhodný. V každém případě o tom musí vědět, souhlasit s tím, než nějakého psa domů přivedeš. Můžeš taky uvažovat o tom, zda to nemá nějaký zdravotní důvod, proč se lidi toho psa zbavují, pravý důvod Ti třeba zatají, že je pes často nemocný, že má nějaké problémy, nebo vadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.