Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Hrozně se mi líbí jeden kluk. Akorát nevím jestli já jemu. Pravda je taková, že se na sebe usmíváme a párkrát sem s ním i chatovala. Líbí se mi již delší dobu dalo by se říct 4 roky. Já se dokážu ,, vyléčit " z toho, že se mu asi nelíbim, ale pak jede autobusem, usměje se na mě a já na něho a už vtom zase lítám (depka na dva týdny a přemýšlení o tom mám mu to říct?) Když sem nedávno jela autobusem, seděla sem s kámoškou a on seděl přede mnou ak si harála, že má amorovi šípy a vrhala mu je do zad a pak mě do srdce a pak nakreslila ve vzduchu srdce, jenomže já pak zjistila, že se na to koukal v odrazu okýnka (koukal pořád na totéž místo) a pak se na mě smál tím svým sladkým úsmevem a čekal až vzstoupím jak první. Nevím očem bych se sním měla bavit, problém je totiž v tom, že před nim se stydim, ale před klukama kteří se mnou chtěj chodit né. Prosím poraďte mám-li udělat první krok. Předem děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.