Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplacení bolestného

Od: saga odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer,potřebuju znát váš názor.S bývalým máme dítě ve střídavé péči,on ho přihlásil do kroužku,kde se stal dítěti úraz.Kroužek měl pojistku na zodpovědnost,kterou bývalý okamžitě uplatnil,pojišťovna na trvalou adresu,kterou má dítě u mě zaslala vyjádření,že odškodné vyplatí otci ns účet.Volala jsem tam,že s postupem nesouhlasím,ale řekli mi,že je to běžný postup.Já jsem s dítětem musela zůstat na ošetřování.Pojišťovna mi sdělila,že peníze jsou dítěte,jenže peníze si nechá otec pro svoji potřebu,jak dále postupovat,aby z toho mělo třeba dítě na školní aktivity,nebo oblečení,případně hračku.Jedná se o několik tisíc ne pár stovek.Díky za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, oceňuji, že Vám nejde vlastně o peníze, ale spravedlnost .

Dítě je ve střídavé péči, tak by v případě vyplacení pojistky Vám mohl položit takovou otázku otec dítěte. Takže, otec se zdá odpovědný a peníze dítě dostane při jeho péči, protože mu to připomenete. Zdravím!

P.S. Třeba z těchto peněz bude platit ten kroužek nebo jiný.

doplněno 14.02.16 19:05:

saga - takže, jde o střídavou péči, ale vše financujete jen Vy? Otec nedá ani korunu?

Ten kroužek jste platila také Vy? No, musíte se domluvit a nepodezírat. Nevidím ten důvod, proč by otec nemohl ty peníze použít pro své dítě.

saga
hodnocení

Ano,jde mi o spravedlnost,protože vím,že ty peníze použije pouze pro svoji potřebu a dítěti se ani nezmíní.U mě jdou veškeré finance do vzdělání a osobních potřeb dítěte.Platím dětem pojistky,zuš,otec nepřispěje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]