Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mimořádná splátka u půjčky v GE Money

Od: kolibha odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , potřebuji poradit , jestli již někdo z Vám prováděl mimořádnou splátku úvěru/půjčky v GE Money bank.

Mám tam teď k doplacení cca 135 0000 Kč ( dle výpisu úvěrového účtu - konsolidace plus ) a chtěl bych tym 50 000 Kč vložit , protože dle propočtu mi to ušetří dalších cca 98 000 Kč na úrocích , které bych zaplatil při normálním splácení , což je pěkný suma. Splátku mám fixni , 2 % po celou dobu , tak mi sníží o hodně počet splátek.

Na internetu ani na strákách jsem ale nenašel , jak to provést , jestli přímo na pobočce , nebo jim mam napsat a nebo jestli to jde přes internet banku. Jen jsem koukal , že mají poplatek 1% z mimořádné splátky ,tj. 500 Kč , což je pakatel oproti uspoře.

Ale jak píši , nevím jak to provést , již jste někdo takto u GE dával mimořádnou splátku? Děkuji za zkušenosti rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Máte ve smlouvě povolenou mimořádnou splátku? Co říká internet je vedlejší, nejsou všechny smlouvy stejné.

kolibha
hodnocení

Ve smlouvě mám uvedeno toto , přesně opsáno:

Možnost předčasného splacení: Klient je oprávněn splatit jistinu uvěru předčasně. Klient je povinen zaplatit Bance za předčasné splacení Poplatek dle platného Sazebníku.

V sazebníku mají max 0,5% z jistiny mimořádné splátky v případě , že uvěr trvá méně než 1 rok nedbo max 1% z jistiny v případě , že úvěr trvá více než 1 rok.

ohneta*
hodnocení

0x

GE má určitě nějakou infolinku, co zkusit zavolat tam a dostat tak ověřené informace?

kolibha
hodnocení

Určitě , zítra tam zajdu , jen jsem byl nedočkavý , jak to je , tak jsem se právě ptal , jestli tím již někdo prošel ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]