Nejste přihlášen/a.
volný vztah,pauza je vlastně rozchod,to si přiznej.Pochybuju,že ti přítelkyně kývne na to,že se budete scházet i s jinýma.Každý kdo bere vztah vážně,nestrpí jen tak milenku druhému.Buď chlap a rozejdi se s ní.Pořád je to férovější než se navzájem podvádět a lhát si.
...a to že ona měla i jiné kluky?no a co?vztah není sportovní disciplína.Pokud máš pocity,že chceš něco dohánět a "oběhnout a značkovat blok"tak se s ní férově rozejdi.
i když vyhodnotíš,že je lepší"vrabec v hrsti"a zůstaneš s přítelkyní,potom bude stačit pár piv a budeš jí zase nevěrný a třeba to bude i vícekrát.A nezapomeň,že vše se jednou provalí a ublížíš jí víc.Neboj se o ní,určitě se bude mít s jiným líp,než aby se tohle jednou o tobě dozvěděla a trápila se s tebou.
Jejda, vy to máte dobře promyšlené. Nyní chcete volnost a užívat si (což naprosto chápu), ale na druhou stranu chcete jistotu. Až se nabažíte ostatních děvčat, tak zajdete za nynější partnerkou a řeknete ji.
Miláčku, už mě tady máš, už mě nebaví střídat postele, chci být s tebou
, ![]()
Já bych vám to takto přála, ale vaše přítelkyně by musela být prdlá, aby na vás čekala.
Po vašem doplnění mě naskočila husí kůže. Co vy máte komu odpouštět výlet s kýmkoliv, přítelkyně není vaše osobní věc, vy jí nevlastníte. Pokud by si tohle přítelkyně přečetla, tak kopačky dostanete ještě dnes.
kamaráda s výhodami či milence byste zkousnul. Vůbec si nepřipouštíte, že si najde partnera na celý život? A já bych jí to přála, chlapů jsou mraky.
Uško, chlapů jsou mraky, ale ta kvalita ... ![]()
Já to vidím jako námět na podnikání. Takový sklad na čas odložených partnerů ...![]()
Ládine, bomba
Předpokládám, že takový sklad spadá pod volnou živnost a já do toho jdu ! Jen to nerozkřikuj, že jsi objevil díru na trhu v podnikání. Podíl na zisku ti přepošlu, nejsem držgrešle.
Chudák tvoje přítelkyně. Rychle se s ní rozejdi, ať neztrácí další čas s takovým idiotem, jako jsi ty. Sorry, ale ty si chceš užívat s jinýma a místo toho, aby ses s ní rozešel na férovku, tak hledáš něco, aby z toho ona vyšla špatně? Že tě hanba necinká! Dej si laskavě facku, řekni přítelkyni, že se ještě na vztah necítíš a nechceš se do něj nutit a tím jí brát čas, aby si našla někoho, koho si víc zaslouží.![]()
Zdravím, moje odpověď se ti líbít nebude. Ty jsi chytl druhou mízu, už jednou jsi svoji holku podvedl a hodláš to dělat i nadále. A ještě se divíš, že na to ona nechce přistoupit... to má jako rok počkat, až se vyskáčeš (viz ta tvoje pauza), ojedeš všechno, co se kolem hýbe, a pak zas pojedete dál? Takhle to bohužel nefunguje. Pauza je v podstatě oddálený rozchod.
Já bych se s ní rozešla. Ty si budeš moct užívat, jak se ti zachce, a ona za a) nebude v pozici podváděné chudiny, a za b) bude mít šanci najít někoho lepšího než takového, který neumí udržet péro v kalhotách (pardon adminům).
Nechceš se vázat, a ona to mrcha nechce pochopit? Ale kdyby ti to před rokem nebo na začátku vztahu řekla ona, to by bylo tóčo, viď? Že jela někam s kamarádem? Pokud je to jen kamarád, tak jí nemáš co odpouštět, ono to totiž nefunguje tak, že holka bude čekat na zadku doma. Jo, pokud s ním ty tři dny prosouložila, pak to chápu.
Ty se prostě zoufale snažíš přehodit vinu na ni, abys nějak omluvit svoji nevěru a snahu se rozejít... buď trochu chlap.
Ten tzv. "volný vztah" (ala s někým bydlím ale spím se všema okolo) je jen začátek a oddalování konce.. Záleží jestli ti to za to stojí, jsi se stávající partnerkou spokojený a plánujete nějakou budoucnost, atd .) Pokud ne, bude pro oba lepší se rozejít a najít si někoho jiného ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.