Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montérky engelbert-strauss

Od: tazatel123 odpovědí: 2 změna:

Podle webu je prodejna v Českých Budějovicích *smich* vzhledem k tomu, že jsem z Brna je to trochu z ruky. Takže se nabízí možnost to objednat z e-shopu, jenže velikostí mají hodně, podle tabulky mi to moc nevychází a prostě je lepší si to zkusit.

Takže nevíte někdo o prodejně v blízkosti Brna, která prodáva pracovní oděvy od této značky?

engelbert-strauss.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ertl
hodnocení

0x
Su taky od Brna a objednaval jsem přes eshop. Žádný problém. Pomeris se dle jejich tabulky a je to.

pavel*
hodnocení

0x

Já bydlím cca. 30 km od Českých Budějovic a něco jako normální obchod jsem tam fakt nenašel. Myslím že jsou to jenom kancelaře a i když jsem tam volal tak mi bylo řečeno že žadnou prodejnu nemají. objednal jsem si to oblečení tedy normalně přes jejich stránky podle tabulek které tam mají. Musel jsem ho tedy dvakrát vracet než mi to opravdu sedlo,ale ted už vím jakou míru mam objednávat příště. To vracení také není problém a platíte jenom poštovné když jim to posíláte zpátky. To vymneněné vám přijde zdarma a na to vracení vam přijde i protokol s oblečením. No asi ví proč ho posílají,já myslím že to podle těch tabulek nesedí více lidem. Toť má zkušenost a oblečení je to kvalitní určitě doporučuju,ale za ty peníze aby nebylo:-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]