Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může málo spánku zastavit růst do výšky?

Od: hrako008* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prostá otázka, zda může málo spánku v dětství a dospívání zastavit váš růst do výšky, protože růsotvý hormon se uvolňuje při spánku. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už zase?!

*zed*

doplněno 14.02.16 09:31:

Ale já se se svou výškou dokážu srovnat. A to jsem narozdíl od zakladatele spíš menšího vzrůstu, on průměrného.

cinematic*

Jo tak na to taky pozor, bušení hlavou do zdi zcela prokazatelně zastavuje růst!

hrako008*
hodnocení

Jenom jsem se ptal, tak prosím o normální odpověď

hodnocení

1x

Zdravím.

To je absolutní nesmysl.Výšku máme danou především geneticky.

hrako008*
hodnocení

ale i to lze negativně ovlivnit...

hodnocení

0x

To je ale pěkná blbost, co? *smich*

To by pak vypadalo, že jsem v dětství spal tak 22 hodin denně, jelikož mám 205 cm. Přitom jsem spal spíš míň, než vrstevnící...

hrako008*
hodnocení

V kolik jsi chodil spát, popřípadě jak dlouho?:D

cinematic*
hodnocení

0x

Zastavit určitě ne, ale jinak má spánek poměrně velký vliv na produkci růstového hormonu...

rustovyhormon.cz/...

porucharustu.cz/... atd.

hrako008*
hodnocení

No jasný, takže když budu málo spát, tak toho růstového hormonu budu mít málo, tudíž míň vyrostu, takže může zstavit ne?

hahanaj*
hodnocení

0x

co je to zas za nesmysl*smich*

hrako008*
hodnocení

Přečti si odkazy co sem dal cinematic a uvidíš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]