Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na trhu chybí služby prostitutů

Od: marketka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

jsem mladá žena (29 let) a nemám žádného partnera. Samozřejmě ve svém mladém věku nechci sexuálně abstinovat (to snad chápete!). Zvažovala jsem využítí služeb nějakého prostituta, ale po chvilce googlení jsem zjistila, že žádný heterosexuální prostitut nebo erotický salon s mužskými šlapkami pro ženy v mém okolí není :( Já vím, že bych mohla vyrazit někam do baru a že by se tam určitě někdo našel, kdo by mě obsloužil, ale mně se ale zrovna nechce nikam chodit a obrážet bary, navíc ještě sama. Ve všední dny na to vůbec není ani časový prostor a i kdyby byl, tak uspokojivý výsledek stejně nikdy není zaručen, protože každý chlap většinou jen kecá o svých kvalitách a skutek utek. Očekávám od muže profesionální výkon, dokonalou vizáž a samozřejmě také diskrétnost. Existují vůbec nějací čistě heterosexuální prostituti nebo erotické salony pro ženy? Víte o něčem takovém? A kolik případně taková služba stojí? Proč právě tyto služby na trhu chybí? To se opravdu nenajdou muži, kteří by byli ochotni tu díru na trhu zaplnit? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zadejte - profesionální splečníci a strejda Gůgl vám jich najde vagon. :-D

hodnocení

0x

Dobrý den. Možná hledáte jen pod špatným názvem. Např.

gigolo-martin.cz/...

Po salonech jsem se nedívala..

doplněno 13.02.16 17:02:

Zkuste to obráceně - dejte si inzerát a pak mezi nabídkami vybírejte..

72mona3*
hodnocení

0x
Špatně googlíte. Zkuste zadat: profesionální společník. Nebo zkuste seznamku pro náročné eDarling... Nebo si založte vlastní podnik... ;) Mona

nikdo*
hodnocení

0x

Zkuste se poptat v klasickém bordelu. Obsluha bude mít přehled. Určitě nejste sama.

marketka*
hodnocení

No právě vše, co jsem našla, je většinou v Praze nebo ve velkých městech a taky je ještě problém v tom, že ti muži většinou nabízí služby i mužům, což je pro mě nepřijatelné.

honzmalatny*
hodnocení

0x

To se opravdu nenajdou muži, kteří by byli ochotni tu díru na trhu zaplnit?

Velice trefně napsáno... :) :) :)

fox*
hodnocení

0x
V okolí UL nebo TP rád posloužím. Cena závisí na požadavku dané kategorie a není stanovena klasická hodinová taxa.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Napište kde bydlte a můžeme se domluvit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]