Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj problém spočívá s bývalou přítelkyní (je tomu pár dní). Rozešla se semnou kvůli tomu, že už to necítila tak jako dříve. Že prý ochladla. Poté co mi to řekla semnou strávila ještě celé odpoledne a bylo nám spolu krásně. Povídali jsme si a ona semnou i dokonce flirtovala. Nevím co si o tom mám myslet, chce mě občas vídat i nadále a dokonce mi nabídla nezávazný sex. Že když budu mít chuť tak ať klidně napíšu. Já ji moc miluji, ale opravdu nevím co mám dělat. Vymazat ji ze života? To nechce ani ona. Je ji 19 a chodili jsme spolu rok. Už fakt nevím co dělat.
Rozhodně nepřistupuj na její hru, ona evidentně neví, co chce anebo si našla někoho jiného, o kom si ještě není jista, že je tím pravým anebo jsi v posteli lepší než on, proto ten návrh nezávazného sexu a tím pádem si bude hrát s vámi oběmi. Takže buď hrdý a řekni jí, že právě proto, že ji miluješ, tak pro tebe bude lepší ji nemít na očích, protože by tě to bolelo a už vůbec s ní spát, to mi příjde hodně lacinné.
No a v tomhle případě by jí třeba pak došlo, že o tebe přijít nechce a vrátí se, anebo se nevrátí a ty budeš mít aspon jistotu, že nestála za to.
Vím, že je to tvrdé, ale lepší radu nemám.
Tak hodně štěstí a klidně dej vědět, jak to vše dopadlo
Na její nabídku nezávaznách schůzek i s milováním můžete přistoupit. ALE - musíte si ujasnit, že pouze do doby, než si jeden z vás najde jiného stálého přítele či přítelkyni. Aby jí bylo jasné, že o ty společné krásné chvíle může kdykoli přijít, a že se k ostatním slečnám budete chovat jakožto nezadaný (třeba začne žárlit). Musí to být ona, která si uvědomí, že je vám spolu pořád dobře. A až o tom bude přesvědčená, snad sama navrhne, abyste spolu zase chodili.
Hlavně ji do vážného vztahu netlačte. A pokud byste zjistil, že má někoho jiného, tak na ni opravdu zapomeňte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.