Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou studovat VŠ na lékárníka?

Od: len* odpovědí: 4 změna:

Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jakou vysokou školu musí mít vystudovanou lékárník? Farmaceutickou? Může být lékárníkem i třeba s VŠCHT? Nebo ještě nějakou jinou? Moc se v tom neorientuju.. Jinak jsem se dočetla, že mají plat okolo 45 000, skoro se mi to na české průměry zdá nereálné, jsou skutečné? Děkuji mockrát, Lenka. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

potřebujete farmaceutickou fakultu.

Po VŠCHT z vás bude chemický inženýr. S takovým titulem můžete jít pracovat někam do průmyslu nebo na hygienickou stanici, ale určitě ne do lékárny.

len*
13.02.16 08:42
hodnocení

díky!:)

culdabulda1*
hodnocení

0x

Farmaceutickou. Nebo možná existuje i nějaká zdravotnická nástavba k té např. VŠCHT - ale o tom nic nevím.

paw*
hodnocení

0x
Skola viz kolegove a plat cca odpovida. V Brne platy jsou nizsi, pac je tam farmacie. Hradecka je myslim snazsi. A nejsnazsi je v Bratislave :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]