Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit aftů v puse

Od: zuca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den nemá někdo zkušenost jak se zbavit aftů a proč se mi neustále opakují.Mam je třeba 2 do měsíce.Přípravky z lekáren nic moc. Děkuji Mirek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Někdo na to trpí více, někdo méně, ale tak všeobecně je to oslabená imunita, zkuste si koupit jednu kostku droždí týdně a po kouskách ujídat, droždí má široké spektrum vitamínu b.. Na začátku to není nic moc, ale mě pak začalo vysloveně chutnat.. :)..

sonyboj*
hodnocení

0x

Dobrý den, dutinu ústní několikrát denně vyplachujte šalvějovým odvarem. Můžete použít i Florsamin - pár kapek do vody a vyplachovat.

hodnocení

0x

Zdravím a doporučuji ...GENCIÁNOVÁ VIOLEŤ

- ale pozor hodně barví do fialova cokoliv:-D!

hodnocení

0x

Doporučím toto:

Jak se zbavit aftů v puse
pee*

Ano Cannaderm doporučuji. Vždycky mi pomohl :)

host*
hodnocení

0x

Na afty používají zubní lékaři nějaký voňavý roztok, někteří lidé doma otevřou kredenc a z kořenky vyndají jeden hřebíček, dají do pusy na bolavé místo na dásni a třeba půl dne ho tam nechají. Jenom ve slinách, nekousat!

viz cs.wikipedia.org/...

martinaa*
hodnocení

0x

Mě hodně pomáhá Cannadent roztok nebo jak se to píše, a ústní voda Listerine, ta afty v podstatě vypálí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]