Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo poradí? Vyrážka-červené pupínky od břich

Od: joska919 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, všechny Vás zdravím a předem Vám už děkuji za obětavost a že si čtete tento článek předem a chcete mi pomoci.

Budu stručný a pokusím se být i výstižný, je mi 23,- let a v životě jsem neměl problém s vyrážkou, žiji v pronájmu s přítelkyní a máme dva psy a jednu kočku, v životě jsem neměl žádnou alergii na kočku ani zvířata.

Bohužel je tomu asi týden kdy se mi ukázala vyrážka, nepatrné pupínky od bříška které rostly během tří dní nahoru, nad prsa... Dá se říci pupínky spojené s červenými flíčky, tato vyrážka svědila a nedalo se s ní spát.Po pár dnech jsem si zvykl bohužel jsem si myslel že už to je lepší, bohužel vyrážka vyrašila i výše- v okolí hlavy moc není ale spíše záda a podobně.. postupně se rozlezla během týdne nepatrně ale už nesvědí, není na nohou a pokrývá jen části mého těla- předek- a záda, od trupu nahoru, na ruce moc nešla i když malinko nepatrně na rukou vyrazily malé pupínky.

Jsem mladý a sportuji-cvičím,pupínky malinko raší na těle a tělo mě lechtá nen když se zpotím... U lékaře jsem byl ale neví oč se jedná a já se Vás chci zeptat mám si zajít na kožní?

Víte jde o to že se pupínky už tak netvoří ale spíše zacelují-tvoří se strupy a tělo je suché.Není to o tom že bych se bál nebo nevěřil lékařům, ale o tom že si myslím že se to zahojí samo.

Musím ale přiznat že jsem před rokem měl genitální bradavice, kde jsem měl jít na operaci a vypalování- nešel jsem a také se to uzdravilo samo,proto nejsem ani zastáncem léčení..

Možná dělám chybu, pár dní jsem byl dost unavený,nicméně věřím že to nějak dopadne, děkuji za vaše rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stav se na koznim.
Muj obvodak kdysi taky netusil a kozarka hned vedela co to mam:)

hodnocení

0x

Dobrý večer. Na kožní si zajděte určitě.

hodnocení

0x

Dobrý den, jeden čas jsem se strašně trápila s vyrážkou, mazala to kde čím, lovila jsem po internetu "babské recepty". Nakonec jsem ztratila nervy, zašla na kožní, doktor napsal mast a já měla za tři dny pokoj. Vůbec nechápu, proč jsem se tak zbytečně dva měsíce mordovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]